Кралски работи и клюки - март 2020

• 181 875
  • 4 957
  •   2
Отговори
# 4 845
Рания и Летисия си приличат много. Особено след опъването и процедурите. Всички стават генерични след определен брой разкрасявания.
Иначе преди това са нямали никаква прилика двете.
Да, нещо като шаблонно уеднаквяване на външния вид на кралиците! Но, сполучливо се е получило и при двете!

# 4 846
Роклята на Даяна на манекен не изглежда толкова зле, но просто не е за нея. Роклята е за много фина фигура (Даяна е слаба, но висока, няма фина костна структура) и задължително дълга коса. Изобщо, прическата на Даяна изключва всякакви ретро, винтидж и подобни модели. По спомени, сестра ѝ, която е имала преди това връзка с Чарлз, ѝ е помогнала в избора на рокля.

# 4 847
А не е ли възможно ХМ да са сметнали че не щат охрана, кой ще хукне да ги напада, отвлича и похищава.

# 4 848
  • Варна
Да бе, ще се откажат от една привилегия, която на всичко отгоре им е и безплатна.

И аз не мисля, че са много ценни за отвличане ама знае ли човек, всякакви луди има. Пък из Америката са в доволно количество.

Те не казват, че нямат нужда от охрана. Те казват, че няма нужда Тръмп да им я плаща. Има голяма разлика.

# 4 849
Е как безплатна, нали уж никой не ще да им плаща охраната и затова има такива вълнения.

# 4 850
Охраната няма да е плащана от британския данъкоплатец, ясно пише, че ще е частна, в противен случай е публична. И Тръмп, да, и аз не знам къде се слага, това няма нищо общо с него.

# 4 851
С местенето си в САЩ Хари и Мегън ясно показват, че не искат охраната им да е от нечии данъкоплатци. Дали ще си я плащат те или Чарлз, не би трябвало да вълнува обикновения човек. Охрана ще продължават да ползват. И ако преди Хари не е осъзнавал напълно кралското "never complain, never explain", вече трябва да му е ясно.

# 4 852

Английски хумор

# 4 853
# 4 854
  • Пловдив
А един ден Чарлз когато умре /да е жив и здрав дълги години/ тогава Уилям ли трябва да им я плаща 🤔

# 4 855
  • София
Това не засяга данъкоплатците, АКО Уилям иска, може да я плаща от джобните си. Онли Кейт кен джъдж хим.

# 4 856
Вероятно тогава ще са намерили начин да се издържат и да си я плащат сами, ако имат нужда от нея.
От деня, в който съобщиха за Чарли до днес няма ни вест, ни кост. Дано всичко е ок.

# 4 857
Жив е Чарли, щеше да се чуе. Онзи ден пляскаше с другите.
Мен повече ме притеснява бабет, уж било фалшива новина, че е заразена, ама няма официално опровергаване. Дано е добре.

# 4 858
Голяма тъпотия ще бъде, ако бабата я е хванало. Не я харесвам, ама след толкова дълъг живот е обидно някак си да се разболее от гнусен епидемичен вирус.

# 4 859
И за Чарли имаше “инфо”, че вече не е сред нас, но няма да оповестят новината, за да не всяват допълнителна паника. И за него, и за Бабет няма нищо от официални източници на информация. Дрисливите сайтчета за генериране на трафик избягвам да ги чета.

Общи условия

Активация на акаунт