Кралски работи и клюки - март 2020

• 181 871
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 4 860
Това не засяга данъкоплатците, АКО Уилям иска, може да я плаща от джобните си. Онли Кейт кен джъдж хим.
Joy Joy Аааа, значи няма да им я плащат. Тя не ги погледна дори оня ден в църквата, каква охрана, няма шанс.

Вътрешното чувство ми казва, че баба и Чарли ще са добре. Най-малкото състоянието им плътно се следи и ще бъдат хоспитализирани ако се наложи (недай боже).

# 4 861
Както вече казах, хората от КС са друг биологичен вид Joy живеят до 110 г, в отлично здраве, хранят се само с най-еко, био и нам каква храна, ползват топ мед услуги, да не продължавам. Тъй че да не ги мислим ни баб, ни Чарли, за нула време ще са в перфектна форма (особено баб, която не е заразена). Слуховете за кончината (Или предстояща такава) им са силно преувеличени.

# 4 862
Както вече казах, хората от КС са друг биологичен вид Joy живеят до 110 г, в отлично здраве, хранят се само с най-еко, био и нам каква храна, ползват топ мед услуги, да не продължавам. Тъй че да не ги мислим ни баб, ни Чарли, за нула време ще са в перфектна форма (особено баб, която не е заразена). Слуховете за кончината (Или предстояща такава) им са силно преувеличени.
И аз така мисля. Grinning Непоклатими са те.
Нищо не може да ми трепне за тях в момента. Може да звучи много коравосърдечно, но е така.
А, когато и да умрат, защото все някога и това ще стане, все някак ще бъде обявено по начин, който на тях да им изнася най-много.

# 4 863

Добре е, ‘Сичко е точно.

# 4 864
  • София
Постоянно ми изскачат статийки с клипчето с децата Кеймбридж, и като гледам Джордж все ми е пред погледа едно сравнение, колко прилича на брата на Даяна - наистина има прилика в последно време.
А пък Луи вече изобщо не ми прилича на Джордж.

# 4 865
Прави ми впечатление, че английските критерии са по-различни от нашите. Само 7 дни...

# 4 866
Добре, Хари не е абсолютно гол и бос, че да не може да си плаща охраната, нали? Имаше някакво наследство от майка си, което ми се струва добро начало Joy
Lana, на мен пък днес от някъде ми изкочи сравнителна снимка на Уилиям и Джордж, на една и съща възраст, хем много си приличат, хем не съвсем.
А, защо само 7 дни е карантината на Чарлс?

Намерих я. Поправям се, почти не си приличат Joy

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 15:19 от Tiramisu29

# 4 867
  • София
Добре, Хари не е абсолютно гол и бос, че да не може да си плаща охраната, нали? Имаше някакво наследство от майка си, което ми се струва добро начало Joy
Lana, на мен пък днес от някъде ми изкочи сравнителна снимка на Уилиям и Джордж, на една и съща възраст, хем много си приличат, хем не съвсем.
А, защо само 7 дни е карантината на Чарлс?

Намерих я. Поправям се, почти не си приличат Joy

Те дано децата приличат повече на родата на Кейт. Особено за Шарлът, ще е хубаво да заприлича на майка си, нищо че сега приличала на баща си.

# 4 868
Шарлот си прилича на Уилиям и доста на Баба.
Мисля че, Баба е била симпатична на младини...ще поживеем, ще ги видим кой какъв ще стане.
Ето я и Кейт:

# 4 869
Големи сладкиши бяха като бебета Джордж и Шарлот, сега само Луи ми е по-миловиден. Големите на моменти какви погледи имат, особено момичето...

# 4 870
# 4 871
Мери изглежда остаряла

# 4 872
Като се заговори за прилики – аз така ги виждам.  Колажът е мой.

# 4 873
  • София
На мен Луи повече на дядо Мидълтън ми прилича, отколкото на някой Уиндзор. Засега Шарлът най-много уиндзорско има в нея.

# 4 874
  • у дома...
Чарли нещо много бързо оздравя... Само за седем дни.

Общи условия

Активация на акаунт