Кралски работи и клюки - март 2020

• 182 226
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 1 755
На снимките изглеждат като провинили се деца, на които баба им се кара. Grinning

# 1 756
Ами четирите дъщери на бившия шейх на Саудитска Арабия? За тях не се било чувало нищо от както е починал преди 4-5 г. Преди това ги е държал затворени и измъчвани. Майка им е избягала и е информирала за това, но никаква реакция.

Намерих пак статията

http://carmystudio.com/blog/index.php?option=com_content&vie … rticle&id=182:арабските-принцеси-2-четирите-дъщери-на-крал-абдула&catid=22&Itemid=160

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 13:11 от SilviPv

# 1 757
Британската монархия винаги е поддържала такива режими.

# 1 758
Мегън и Хари и занапред ще бъдат част от темата, защото са членове на кралското семейство и това няма да се промени никога! ☺️

Така е, но не се знае дали ще има събития около тях, за които да се пише. Нали искат да превземат корпоративния свят, там CEO-та рядко се появяват.

Британската монархия винаги е поддържала такива режими.

Какато и всички останали, които искат да цоцат петрол. Интересно е, когато пресъхнат кладенците какво ще стане. Интересни неща ще излязат наяве.

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 09:55 от Анонимен

# 1 759
Червеният тоалет на Меган ми е прекрасен, присъединявам се. Предполагам, че е имало дрескод всичко да е червено, защото тя иначе все слага различен цвят клъчове и обувки.
Ежедневният тоалет е добре, на мен сакото нещо ми се струва късо. Аз от тези снимки съм шокирана от как да го кажа - дивърситито.
Хари не мисля, че има избор в случая с униформата какво да облече.
Кейт след книжарницата изглежда просто ужасно в лицето. И дрехите не ми харесват като комбинация, да не говорим за обувките.
Да, явно е имало такъв дрескод и слава богу, защото тя напоследък залагаше вси на строги, делови цветове и тоалети, което не ми харесваше, а е красива жена и по-свежи тоалети й ходят доста. А от последните дни са доста разнообразни, хареса ми ангелската визия в театъра, направо сияеше, а деловият костюм бих взела веднага, че роклите няма къде да нося Stuck Out Tongue Closed Eyes
Кейт от книжарницата наистина е доста невзрачна в лице, но ми хареса цвета на палтото - много свеж.

# 1 760
Мегън в училището не ми харесва - нито сакото, нито прическата, да неговорим за панталона.
С червения тоалет много ми харесва. Аз не съм фен на червения цвят, но на нея и стои супер роклята. Значи можело!
Само бих предпочела да е с кок, а не с пусната коса - щеше да и придаде повече класа и обиците щяха да изпъкнат. Независимо от това - браво!

# 1 761
  • Някъде там
На мен пък Кейт ми се видя доста по свежа в лицето без много грим и ми хареса много.

Ето подробна статия на български за всичко около отвличанията.
Едната дъщеря е отвличана 2 пъти.
https://m.webcafe.bg/article/925566715   

# 1 762
Обувките и чантата на Меган от училището за мен са пълен потрес, изобщо не ми харесват. Пък в комбинация двете съвсем не стоят добре. Този вързоп, простете - чанта, ще стои по-добре с еспадрили според мен.
Сега се замислих дали ако Меган си беше стилизирала естествения вид на косата нямаше да изглежда по-интересно червения тоалет...

# 1 763
Не знам дали е коментирано, но според източници от книжарницата, Кейт била накупила исторически и военни книги за деца.

# 1 764
Мегън и Хари и занапред ще бъдат част от темата, защото са членове на кралското семейство и това няма да се промени никога! ☺
Да. Освен това се очаква да ги видим на сватбата на Беа и на Trooping the colour през юни. Ще има сигурно и други събития по-натам. Изобщо не е вярно, че ще изчезнат от публичното пространство. Те и не искаха точно това.
Много хубав сет на Кейт от вчера, палтенцето и дънките са супер.
На Мегън е приятно сакото, но очите ми останаха в малката чантичка.

# 1 765
Аз се надявам да доведат Арчи на Trooping the colour.

# 1 766
  • София
Аз се надявам да доведат Арчи на Trooping the colour.
Много се съмнявам. Според мен още е много малък и освен това имам чувството, че ще го държат далече от прожекторите. Освен това през юни, те вече няма да се водят работещи членове на кралското семейство.

# 1 767
Меган изглежда добре, но не ми харесва дължината на панталона върху нея. Ако беше по - дълъг, щеше да стои по - добре.
Обувките на мен ми допадат, но за чантата - вързопче не съм сигурна. Малко ми е странна и не си подхожда с целия аутфит според мен. Най ми харесва сакото. Много е красиво.

# 1 768
Хубава е Мегън, не мога да си изкривя душата макар да не я харесвам. Видно е, че е отслабнала много и дрехите и стоят чудесно.
Чудя и се обаче защо е сменила зъбите си, или фасети е сменяла, не знам. Преди беше с толкова хубави нежни зъбки, сега изглежда хищно озъбена.

# 1 769
Червена точка за червения тоалет и от мен.И да има нещо по визията,по-скоро е въпрос на вкус,не на грешка.
Поведението-идиотско,както винаги.
Синьото на Кейт-свежо и любимо.Щракната е в момент,в който май се е замислила,и прави физиономия.Аз прехапвам устна,други се бръчкат.Не се хилиш срещу камери.
Аз също получих честитка от модератор, предполагам защото се обърнах остро към съфорумка.
Не си причинавай вина.Аз имам същото,но няма как да се обърна остро към хора,които не чета.
Няма смисъл да си пишем честитки за днес,след като триенето навярно скоро ще започне.

Общи условия

Активация на акаунт