Лаковe за нокти - 136

• 38 650
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Пак да повторя, за да държи, топ и база трябва да са гел.

Не става нищо ако липсва едно ат двете.

# 106
Еми толкова някъде, една седмица ми издържа и на мен
Това са базата и топ лакът

# 107
  • София
Страхотен цвят, кой е? Ще ми се да го видя и на дневна светлина. Слагала ли си топ лак? Колко време ти издрържа ОПИ

Лака е Opi affair in red square с един дебел пласт топ GR Quick dry. За издържливост не мога да кажа, защото аз на три дни сменям лака, защото ми доскучава Heart Eyes Но така или иначе издръжливостта си зависи и от плочка, колко неща прави човек с ръцете си - миене на чинии, готвене и т. н. Joy

# 108
Еми толкова някъде, една седмица ми издържа и на мен
Това са базата и топ лакът

Ако са оригинални трябва да издържа повече. Има много китайски имитации на пазара, ментета. Чистиш ли със спирт и фрешер преди да поставиш топа?

# 109
  • София
Мързи ме и мен и често нямам време, но не гоня издържливост повече от 3-4 дни.
Омръзва, топът често помътнява, но най-вече израстването в основата ми е особено неестетично.

# 110
На мен пък изобщо не ми изглежда зле израстналото. Този топ, който ползвам аз не потъмнява и не се драска.

# 111
Трябва да са оригинални, от чужбина съм ги купувала, но преди години. С ши лак на краката издържам по 3-4 седмици, точно с тази база и топ, на ръцете обаче не се лакирам, понеже ме дразни израсналото и ми писва цветът. Затова и съм пробвала с обикновен лак между тях, но аз напоследък и с обикновен лак с основа и топ успявам да издържа по седмица, та леко ми се обезмисля усилието по свалянето.

# 112
Темата не беше ли за обикновени лакове?

# 113
Да, винаги е била. Нямам идея защо две страници се коментрат гел лакове, има тема за такива. Тук масово сме фенки на най-обикновените стари лакове.

# 114
Кой номер е лака?

# 115
Ще отговоря вместо нея, понеже и аз питах същото в Инстаграм Joy Номерът е 305 Blush

# 116
Извинявам се за въпроса, който така ви оспами две страници. Явно за всичко трябва да се внимава в коя тема се пита. 😊 Темата се повдигна от това, че между база и топ гел лакове може да се постави обикновен.

# 117
  • Варна
Няма място за цупене. Просто продукти, които изискват печене с лампа, не са за темата. Било то цвят, под, над, между, топ, база и т.н. Именно печенето, различни видове консумативи, техниките за смесване и прилагане, се обсъждат в темата за гел лакове.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 00:02 от Blue Turquoise

# 118
Начииии....страшен цирк сътворих преди малко Joy

# 119
Цирк, Цирк, ама хубав цирк Grinning На мен ми харесва. А кои са брокатите? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт