Лаковe за нокти - 136

• 38 653
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Мерси, Арабеск Simple Smile Само да вметна, че лака е старичък, не знам дали ще го има под този номер все още Blush
Аа и също така съхне дооооста бавно, но може и от годинките да е.

# 121
Те май тази серия си я поддържат от Флормар. Днес или утре се надявам да стигна до някоя дрогерия, че искам и аз да си го набавя Grinning Тея дни ще съм на шарении и после ще се предизвикам да съм известно време с френски само.

Долче, срам! Как не позна Бел? 😂 Ще видя после номера и ще го снимам Grinning

# 122
Този път без декорация Stuck Out Tongue Bell 30  и брокат от новата серия на Avon, който е с пясъчен завършек, но обичам да ми е лъксавко и сложих топ лак Grinning

# 123
  • Germany
След като изпуснах близо две теми, се опитвам да се завърна. 😁
Арабеск, следя те в Инстаграм и няма как да не кажа колко красиви неща си сътворила в последно време. Много вдъхновяващо ми не действаш. ☺
Bl00dflowerz, прекрасен френски! Мен хич не ме бива за съжаление  
Лита, Осмичка, не мога да ви сбъркам маникюрите  имате прекрасни нокти, не знам вече за кой път казвам. 🤗
Мама на Миро, много иде ни маникюри, както винаги!

Аз от две седмици работя вкъщи, заради драмите с корона вирус и други грипове при нас, и почти не съм се лакираха. Но преди тотално да се депресирам, трябва да започна пак.

Последно бях с един лак на Сали, който за съжаление снимах когти на изкуствена светлина:

Преди това също кофти снимки на PP Blueberry:

И тези не помня дали вече ги показвах:

Междувременно бях и с PP Owl, но така и не снимах. Имам още бая Пикчъри, които не съм пробвала, но взе да ми идва по-скоро настроение за стари позабравени лакове.

Мартенски маникюри няма да правя. Преди 6-7 години, когато още рисувах усилено, правих и мартенски, и валентински, и коледни.... ама мина времето. 🙂
Скрит текст:

https://www.facebook.com/chrissie.nails

# 124
❤️Chrissie❤️ невероятно завръщане!!!

# 125
  • Варна
Мартенският gem на A-England:

# 126
Прекрасни неща сте показали на последните страници! Heart Eyes

Аз пробвах основата и бързосъхнещия топ лак на Faberlic. За сега съм доволна. Съхнат доста бързо.

# 127
Криси, жестоко включване! Heart

Ето я шаренията, номерчето е на втората снимка - https://www.instagram.com/p/B9ZJpnjDMtq/?igshid=17d5ea8txn8yg

# 128
Криси, ти каквото и да сложиш е красиво.
Да се посмеете, гледам във фейса този гел красавец, и си викам, ей, такова червено искам и аз, я чакай да видя при обикновените Чайни, че ми е познато името. Отварям Гугъл, и ми светва, чакай бе, аз го имам този лак Grinning

# 129
Арабеск, този брокат го познах, но  на първата снимка ми се стори, че има и нещо зеленеещо и реших, че е комбинация от 2 вида брокат... Grinning
Леми, Joy Ама много хубаво червено Heart

# 130
Долче, пуста лакомания, всичко неоново да е мое Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 16:47 от Lemy

# 131
Ей, подстрекателко! Няма пък Joy
Добре, че не ми отиват неони, поне с тях да не се тревожа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 132
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Начииии....страшен цирк сътворих преди малко Joy
GrinningНачиии, невероятен е! Heart Heart Heart

Криси, събра ми очите в точка! Hushed Красоти! Revolving Hearts

Hatched Collection by ILNP

# 133
Всъщност под броката сложих един пласт бледо розов, колкото да не се вижда плочката, но той не промени основната идея.

Леми, тъкмо поръчах два от новите на Ейвън. На 4 лв са май в каталога, ама не се сдържах.

# 134
Аз в каталога не ги видях Blush, тогава не си заслужава упражнението 😸
Пп, гледала съм старите каталози, в новият ги има на 4 лв, да. 👍

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 17:08 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт