Лаковe за нокти - 136

• 39 426
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • на последния етаж
Криси, невероятна, както винаги! HeartFlowers HibiscusPurple Heart

# 136
Момичета, взех си и аз холограмен на ГР днес...но да питам по колко слоя слагате вие?

# 137
Chrissie, радвам се, че писа Kissing Smiling Eyes Липсваше Purple Heart

Побъркахте ме и мен с тия холограми на Голдън Роуз. Laughing Ама нали страдам, че SNB спряха техните, че сега издирвах ГР из няколко града в България. Успях да събера 5 броя, само втори и трети номер не открих никъде Sad Тествах единия преди седмица на чужди нокти, които не задържат лак, но с този изкараха 5 дни без забележки. Явно наистина са хубави Simple Smile

# 138
Пени, аз обичайно слагам по 2 слоя от холограмния. 😁

# 139
Аз също покрай темата си закупих 3 цвята от холограмния и съм много доволна. Имаше още бройки дори, служителките не знаеха кой лак търся и ми казаха нямаме, ама набитото ми око помогна Joy
В един китайски магазин видях подобни холограмни, ако взема и са двойници ще споделя.

# 140
Аз слагам по 2 слоя холограмче. Grinning И лесно се трие.

# 141
  • Germany
Много благодаря за милите думи, момичета. И вие ми липсвахте. 🤗
От десетина години пиша в темата и не вярвах, че така ще я изпусна.

А какви са тези холограми на ГР? 🧐

# 142
  • Перник
На един слой, много хубав и покриван :

# 143
  • волно калдъръмче
На един слой, много хубав и покриван :

Аристократично излъчване. Много ми е на сърце този лак.

# 144
# 145

https://www.instagram.com/p/B9bDBt-gwJV/?igshid=1iqq5ptrxjpzr
Лака е Essence 108 call me Kaily
Декорация ваденки ❤️❤️❤️

# 146
  • София
Аз минавам да похваля топа на Римел, за който питах тези дни. Супер блясък, бързо изсъхна и най-важното - без никакви балони! Остава да покаже как е като издържливост и дали се напуква.

# 147

Неизживяно детство JoyJoyJoy

# 148
Вълничке, с какво декорира? Thinking
Аз да дам отзив за топ лака на Лумс. Два пъти само съм го ползвала обаче. Като че ли съхне наистина бързо- почти или съвсем като бързосъхнещ. Още не съм съвсем сигурна за това. Издръжливост- ок, обичайната си е. Четка- не ми е от любимите, огромничка ми идва (за моите нокти) и някак не съм съвсем прецизна. Но все пак за топ това няма такова значение. Сравнявам с четките на Перфект-  big brush. Има блясък, не се напуква на моите нокти. Но с 2 думи- ще го използвам, но Перфект е малко по-евтин и с по-готина четка.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 14:49 от dolce miele

# 149
Криси, снимката на Пени преди моя пост е с такъв лак. Тука бяха голям хит, но аз така и не си взех, защото не ми харесват на мен как стоят.

Общи условия

Активация на акаунт