Лаковe за нокти - 136

• 39 436
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Germany
Криси, снимката на Пени преди моя пост е с такъв лак. Тука бяха голям хит, но аз така и не си взех, защото не ми харесват на мен как стоят.

Мерси! 😘
Аз бях взела два или три, но са ми леко светли и блудкави едни такива. Любимци са ми СНБ. И Catherine Arley имаха не лош холограми, на за съжаление и тях ги спряха.

# 151
Долче, декорацията е с печат. Много съм хепи, че се научих. Kissing Heart
Криси, РР от къде поръчваш? Любими са ми Grinning

# 152
Здравейте момичета! Много свежо е станало тук- усеща се пролетта вече Flowers Tulip Аз както винаги нямам нищо общо с тенденциите Grinning

# 153
Много е красиво!.

# 154
И на мен много ми харесва Heart И любимият ми въпрос Stuck Out Tongue Winking Eye - кой е този тъмен красавец? Heart Eyes

# 155
Еха, Brainbug, и аз се присъединявам към питането за тази разкошотия ♥ И декорацията ♥♥♥

# 156
Благодаря, момичета Hug На Masura, Night Flight е лакчето. На снимките в нета изглеждаше черен но всъщност е мнооого тъмно син. Декорацията е печат, но онзи ден си взех ваденки, не съм използвала от години ще видим какви ще ги свърша другия път Blush

# 157
Има промоция в Hypnotic polish:

# 158
  • Кюстендил
Прекрасни сте всички кукли, поздравления за красотите сътворени от вас.
Този лак за първи път го слагам, има го от 5 или 6г и аха да го хвърля и пак го прибирам. И сама се чудех на себе си защо съм го купила, но ми харесва определено. Първата снимка е без топ.

# 159
Запис на 11 стр.! Срам!

Намазах Shall Be My Queen, погледнах си ръцете, потръпнах, попитах щерката за мнение, тя рече "брррр, прави ти ръцете твърде розови", взех тъмночервено желе и го покрих. Идеален блясък и много интересен цвят!

Връщам се сега да ви чета и лайквам!

Скрит текст:

Аз съм с гел лак, но си го правя с обикновен цветен лак в средата. Т.е. само базата и топа са гел

Ползвам каучукова база и топ на Коди. По средата вместо УВ/ЛЕД лак слагам обикновен.
1. База - печа 2 минути в лампа
2. Минавам със спиртен тампон всички нокти за да обере лепкавия слой
3. Слагам обикновен лак 2 пласта и чакам да изсъхне добре около 2, 3 часа
4. Топ лак - печа 3 минути в лампа
Това е.

Издържа средно около 14 дни лака. Каучуковата база може да се махне с киснене в ацетон, но може и да се обели. Аз не махам с ацетон. Кисна пръстите 5 мин в топла вода и беля.

Вижте, ако искате трайност ви трябва Базата и топа да са ви UV/LED. Лакът по средата абсолютно няма значение дали ще е УВ или обикновен, стига да имате търпение да го чакате да изсъхне добре (ако е последния) поне няколко часа. После минавате леко със спирт отгоре и запечатване с УВ топ. Аз слагам топа дори на другия ден. За да се избегне сваляне с киснене в ацетон се ползва белеща база или каучукова, която не е белеща, но се бели лесно с обикновен лак по средата.

ALMIRRA, благодаря за споделената техника, изкушавам се да инвестирам в лампа, белеща се база и топ - ще ми струва приблизително колкото един гел лак при про тук, а ще ми реши проблема за ваканциите!

PS Това, което съм правила досега е UV база и някакъв супернеутрален гел лак, върху тях си лакирам обикновен + обикновен топ, трайността става много по голяма, свалям обикновения със лакочистител без ацетон и слагам следващия. До 2 седмици работи, след това израстналото става твърде много.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 23:22 от Agent Provocateur

# 160
  • Берлин
И аз съм в такава чуденка. Минимум 25€ ми е гел тук,без декорации,в Бг ми е 25 лв. За всяка дълга ваканция слагам гел и не мисля за маникюр. Единствено ме спира дали ще ми се занимава сама. Пиши какво си решила за себе си

# 161
Здравейте! За да се запиша и аз ще споделя, че 2 години не се лакирам с нищо. 1 път са ми правили гел лак само. Преди бях маниачка, но всички лакове ми се съсипаха и ги изхвърлих. Подариха ми 3 лака с гел ефект и ще опитам описаната по-горе техника с гел база, обикновен лак и топ гел. Имам лампа.
Страхотни маникюри имате!
Хубава вечер на всички!

Това са моите нокти.

# 162
Рядко красиви ръце имате, Kath! И плочки и дълги пръсти, направени за маникюри! Показвайте!

И аз съм в такава чуденка. Минимум 25€ ми е гел тук,без декорации,в Бг ми е 25 лв. За всяка дълга ваканция слагам гел и не мисля за маникюр. Единствено ме спира дали ще ми се занимава сама. Пиши какво си решила за себе си
И тук под 40+ USD не ми мърдат (бакшиш се оставя задължително), а като ида за гел разбира се правя и педикюр и става една... Освен да идем на гости в темата за геловете и да ги помолим да ни посъветват откъде да вземем лапи и основи/топове на сметка. Предполагам Алиекспрес!

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 00:24 от Agent Provocateur

# 163
  • София
Предварително се извинявам за спама, но да се включа и аз по темата. Вчера се оказа, че ще ми подарят лампа и аз също съм навита да пробвам техниката с ув база и топ. Трябва само да разуча какви да бъдат.

# 164
Бубана, чудесен е лака, носи си го.
Дай някой Кучо следващият път 😎

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 09:37 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт