Лаковe за нокти - 136

• 38 649
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Някой ползвал ли е този топ? Има ли доволни?

Аз го ползвам от няколко месеца и съм много доволна. Дай му само 15-20 минути да изсъхне хубаво.

# 91
  • София
Penny, мерси за отзива! Сегашният ми топ е на Перфект и става но отвратителни балони, направо не мога да си гледам ноктите с него. Та днес спонтанно прескочих до DM, обаче нямаше много избор. Хванах този на сляпо и ще стискам палци да не се обалончва и той. На един или на два слоя го нанасяш?

# 92
Армира,моля те сподели техниката.Веднъж го направих,но така и не се получи нищо.

# 93
  • Стара Загора
Потвърждавам за топ лака на Римел, много добър блясък, и издържлив, но съхне по-бавно

# 94
  • София
Алмира, моля те, сподели техниката, която ползваш? Аз се замислям дали да не започна да ползвам гел база, защото моята правеше ноктите ми значително по-твърди, но не съм напълно сигурна дали няма да се налага да пиля нещо, защото сравнително често си сменям лака, а искам да избегна пиленето.

# 95
Ползвам каучукова база и топ на Коди. По средата вместо УВ/ЛЕД лак слагам обикновен.

1. База - печа 2 минути в лампа
2. Минавам със спиртен тампон всички нокти за да обере лепкавия слой
3. Слагам обикновен лак 2 пласта и чакам да изсъхне добре около 2, 3 часа
4. Топ лак - печа 3 минути в лампа

Това е.

# 96
Penny, мерси за отзива! Сегашният ми топ е на Перфект и става но отвратителни балони, направо не мога да си гледам ноктите с него. Та днес спонтанно прескочих до DM, обаче нямаше много избор. Хванах този на сляпо и ще стискам палци да не се обалончва и той. На един или на два слоя го нанасяш?
Само на един слой. Simple Smile

# 97
  • София
Благодаря! А как го сваляш - киснеш ли в течност или с обикновен лакочистител става? Колко ти издържа лака така?

# 98

Олюпването е от днес - 12ти ден. Издържа средно около 14 дни лака. Каучуковата база може да се махне с киснене в ацетон, но може и да се обели. Аз не махам с ацетон. Кисна пръстите 5 мин в топла вода и беля.

# 99
  • София
Този май не съм показвала.

Скрит текст:

# 100

Олюпването е от днес - 12ти ден. Издържа средно около 14 дни лака. Каучуковата база може да се махне с киснене в ацетон, но може и да се обели. Аз не махам с ацетон. Кисна пръстите 5 мин в топла вода и беля.
Винаги ли издържа по около 14 дни. Винаги съм се чудила дали мога да запечатам обикновен лак с UV топ, питала съм маникюристка дали е възможно и при категоричен отговор НЕ се отказах да пробвам.

# 101
За възможно, възможно е, но на мен не ми се получава такава трайност с обикновен лак. После ми идва в повече свалянете на ши лак, понеже ми отнема горе долу толкова време и спрях да го практикувам.

# 102
Вижте, ако искате трайност ви трябва Базата и топа да са ви UV/LED. Лакът по средата абсолютно няма значение дали ще е УВ или обикновен, стига да имате търпение да го чакате да изсъхне добре (ако е последния) поне няколко часа. После минавате леко със спирт отгоре и запечатване с УВ топ. Аз слагам топа дори на другия ден. За да се избегне сваляне с киснене в ацетон се ползва белеща база или каучукова, която не е белеща, но се бели лесно с обикновен лак на Флормар /ГР нанесен по средата.

# 103
Аз с UV база съм пробвала.
Но не белеща. Това с топ лак на следващия ден не съм го пробвала, може пък в това да е разковничето.

# 104
При мен такова нещо като на Алмира издържа около 8 дни. Обикновения УВ топ няма да свърши работа, трябва да е топ за гел лак.

Общи условия

Активация на акаунт