Лаковe за нокти - 136

• 38 554
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
От мен кафяви къси нокти:

и моите са вечно къси,но не мога да отгледам дълги нокти каквото и да правя,в един момент се чупят,разцепват и т.н.,постоянно се закачат някъде и т.н. какво да се прави ...така че супер са ти ноктите!!! Hug

# 76
Момичета, нима не сте виждали моята нокътна плочка? Stuck Out Tongue Winking Eye И все пак, научих се да си ги харесвам и когато са къси- така и така ще си съжителстваме дълго време заедно... Grinning За отглеждането на по-дълги нокти разчитам на повече пластове и бързосъхнещ топ. Пък колкото дълги станат- толкова. Максималните дължини и без това не са ми удобни.
Всички сте показали много хубави маникюри! Heart
Вълничке, много ми се иска да те видя с леко по-заострени ноктета, пробвала ли си? Hug А този лак е страхотен- прилича ми на топяща се лава... Heart

# 77
  • София
Набързо една Афера Hug

# 78
Любим! Така страдам за моя! Има на дъното, разреждах го два три пъти даже.

# 79

И от мен едно бързо свинско розово на She. Много любими ми станаха мотовите им, съхнат за секунди. Но аз му слагам обикновен топ, че не обичам матови лакове. Сега отивам да чистя кожичките от мазалото.

# 80
Джулс, разкошен е Heart Eyes
Танч, свинското Grinning розово също Blush

# 81
  • Велико Търново
Отдавна ви следя и ви се радвам. Ето и моите нокти лакирани с Фломар PL360

# 82
21 cosmetics 53 + BEL 85 + BEL 76 💚

# 83
Преслава, много интересно Heart Eyes Бел 76 синьо-зеленият ли е?

# 84
Дам, той е 🤪

# 85
О, изведнъж ми се приносиха шарени брокати Heart

# 86
Ох, любима Афера...
Танч, много приятно розово.
Аз съм по голи нокти, малко почивка пък и да се поизчистят оцветяванията, следствие на кофти базите.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 09:20 от Lemy

# 87

Страхотен цвят, кой е? Ще ми се да го видя и на дневна светлина. Слагала ли си топ лак? Колко време ти издрържа ОПИ

Аз съм с гел лак, но си го правя с обикновен цветен лак в средата. Т.е. само базата и топа са гел

# 88
Много скорострелно изпълнение снощи. Предложете ми основа за френски. Някоя по-бежова може би...

# 89
  • София
Някой ползвал ли е този топ? Има ли доволни?

Общи условия

Активация на акаунт