Лаковe за нокти - 136

• 39 444
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Честит 8ми март! Flowers Bouquet

ILNP Gumdrop 

И с подаръка ми за празника днес.
Скрит текст:

Весел празник!

# 166
Честит празник, дами ♥ По случай 8 - ми март се спретнах с "Марина" и роза ♥

# 167
Честит празник, прекрасни "лакови" Wink момичета. Kissing Heart

Скрит текст:
Тези лалета хубаво миришат! За мен ли са?!

# 168
  • Reasonford Manor

Честит празник, дами!🌺
Промених формата малко и разбира се, не ми харесва. Ще пиля пак.

# 169
Catalano много хубаво омбре. Това ми е блян непостижим. С гъбичка ли го правиш?

# 170
  • Reasonford Manor
Brainbug, с гъбичка да, триъгълна. Няма непостижими неща, хващай една и започвай.🥰

# 171
  • София
Честит празник, момичета! Бъдете много обичани и вдъхновени да творите красоти Simple Smile

Аз днес експериментирах с УВ база и обикновен лак и топ пак, но нещо не съм удовлетворена от резултата, така че май няма да повтарям техниката Grinning

# 172
Честит 8-ми март, дами! Flowers Hibiscus RibbonCocktail
Джаста, ау, какво сладко зеленооко (и любопитно) коте! Heart Eyes Естествено, че ще проучи какво ново има вкъщи Grinning
Каталано, чудно омбре! Има ли значение, че гъбичката е триъгълна? Thinking
Адисън, много е нежно. И в тон с подаръка Grinning
Георгиева, чудно стои тази розичка. Ваденка ли е?
Аз не знам дали да се излагам с моя маникюр, снимките въобще не са достоверни. Цветът излиза различен, шимърчетата все едно ги няма, че и ваденката на снимката изглежда като с тъмни точки. А на живо си е съвсем приемлив маникюр...

Скрит текст:

Естествено, пак снимах снощи, а чистих днес Stuck Out Tongue Winking Eye Освен това лакирах и мама веднага след като лакирах себе си и очаквах неприятни изненади и нужда от поправки, но лакът ми остана непокътнат. Joy

# 173
Благодаря, Долче, да, ваденка е. Хич ме няма по декорациите и ваденките ме спасяват Grinning Твоят лак е страхотен цвят ♥ Много обичам червени и предимно такива се намират в шкафа ми Grinning Със снимането и на мен ми ужас, тъй като снимам с телефона, а той прави трагични снимки, нищо че е от най - "умните"....По - лоши снимки до сега телефон не ми е правил, но хич не ми се занимава да вадя полупрофесионалната техника Stuck Out Tongue (фотографията ми е хоби)

# 174
Георгиева, някой беше пускал преди време снимки на този ГР Рич калър 45- и съвсем други бяха сравнени с моите Joy Но с моя телефон толкова Grinning Не знам аз ли случих на такива четки или са  им такива по принцип, но малко ми беше  трудно да лакирам до кожичките...

# 175
  • Reasonford Manor
Каталано, чудно омбре! Има ли значение, че гъбичката е триъгълна? Thinking
Предполагам, че не. Аз поне с такава действам, всъщност не знам с каква друга би могло Simple Smile
Скрит текст:

Снимката е от нета.

# 176
Сигурно тъп въпрос Grinning - после хвърляш ли гъбичката, отрязваш оцапаното с лак или  има начин да се почисти и използва пак? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 177
# 178
Георгиева, някой беше пускал преди време снимки на този ГР Рич калър 45- и съвсем други бяха сравнени с моите Joy Но с моя телефон толкова Grinning Не знам аз ли случих на такива четки или са  им такива по принцип, но малко ми беше  трудно да лакирам до кожичките...

Долче, аз на скоро бях качила снимки на този лак, но съм и с един пласт домашен холограмен топ лак. Нямах проблем с четката, доста лесно го нанесох.
Скрит текст:

Честит празник момичета! Бъдете много здрави, щастливи и обичани!

# 179
Диди, определено му отива много холограмния топ лак! Heart Eyes  Трябва и аз да си направя Grinning Ти какъв холограм си използвала- сребрист?

Общи условия

Активация на акаунт