Лаковe за нокти - 136

• 39 457
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Честит празник, дами! От мен нищо интересно. Един Flomar и малко фолио Grinning

# 181
Бенчита, Heart Eyes А светлия лак- останаха ми очите в него? Heart

# 182
  • Reasonford Manor
Сигурно тъп въпрос Grinning - после хвърляш ли гъбичката, отрязваш оцапаното с лак или  има начин да се почисти и използва пак? Stuck Out Tongue Winking Eye
Хвърлям я. 16 гъбки са ми излезли $0.95 и не ми се струва рационално да им робувам Simple Smile
Но съм виждала да изрязват използваната част, да ползват другите страни на гъбката, дори да почистват.

# 183
Бенчита, Heart Eyes А светлия лак- останаха ми очите в него? Heart
Светлият е толкова стааар, но ми върши страхонта работа всеки път, като основа за някоя декорация.

# 184
Направих го с Into the Rose garden на A-England.

# 185
Долче, този 45 не може да се снима, така че споко Grinning

Чудни сте всички! Ще се лакирам и аз с червено Grinning

Честит празник и от мен! Flowers Bouquet

# 186
Честит празник, момичета!
Търсих, търсих 305 на Флормар, но никъде не открих. Но пък намерих ето този, според мен ще върши и той работа, но да видим.

# 187
  • на последния етаж
Честит празник, мили момичета! Бъдете обичани, ценени и уважавани! За днешния празник избрах Catrice 02 Sophisticated Vogue:

# 188
Лита, прекрасни ноктички всеки път! Да те питам как така винаги са една и съща форма и дължина, каак? Nerd

# 189
  • на последния етаж
Ех, Вълничке, много си мила, благодаря! При всяко прелакиране (през 2-3 дни) ги пиля - около милиметър. А относно формата - тази съм преценила, че ми допада и се придържам към нея.
BlushWink

# 190
Честит празник, дами! Flowers Hibiscus Flowers Tulip Flowers Rose

# 191
  • София
Толкова сте цветни и красиви Heart Eyes
Аз пък съм сива

# 192
Сива и красива!

Ех, Вълничке, много си мила, благодаря! При всяко прелакиране (през 2-3 дни) ги пиля - около милиметър. А относно формата - тази съм преценила, че ми допада и се придържам към нея.
BlushWink

Да, но въпроса е как успяваш да ги правиш еднакви всеки път. Аз тоя номер не го мога Smiling Imp

# 193
  • на последния етаж
JoyHug

# 194
Добро утро момичета!
Писали сте ,писали,ще се връщам да ви гледам и чета.
Аз напук на студа и на Короната вирус ,съм на лятна вълна,някакво коралово,изведнъж ми се прииска .

Общи условия

Активация на акаунт