Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 331
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 2 070
За Ефбет ще трябва верификация,ако не сте направили. Вече не знам как е,доста са променили нещата,преди искаха само снимка на лк. Вижте в условията на сайта или питайте в чата,за най-сигурно.

# 2 071
  • софия
За Ефбет ще трябва верификация,ако не сте направили. Вече не знам как е,доста са променили нещата,преди искаха само снимка на лк. Вижте в условията на сайта или питайте в чата,за най-сигурно.

Благодаря! Не съм верифицирала досега, за съжаление на мейл не отговарят , а чата не ми се зарежда!

# 2 072
  • Велико Търново
Аз в Търново не мога да намеря Киндер. Буено. От Кауфланд се връщам и там няма.

# 2 073
Zewa са качили победителите, имам мейл за слушалки.

# 2 074
А на милде кога е тегленето?

# 2 075
  • Пловдив
Милде - на 22.04.20 г.

# 2 076
И аз печеля слушалки от Зева Simple Smile Вече гледам на тях, като на колекция. Подарих няколко чифта на баща ми (включително последните от Лидл) и той твърди, че ги ползва всичките...
Утре пак ще ходя до Метро и може да взема още хартия.

# 2 077
Май ще трябва да ги декларираме, че са над 200лв.

# 2 078
Предполагам, че организаторът ще си ги декларира, както беше с наградите за миналата година.

# 2 079
Някой спечелил ли е от VISA? Вече има изтеглени три седмици, но тук никой не се е похвалил. Така и не разбрах как точно ще уведомят спечелилият...

# 2 080
  • Разпиляна във въображението
Здравейте, може ли линк към тази игра със зайците

Страница 111

# 2 081
Изтеглени са потребителите, които печелят продукт на Bio-Kult.

Елинка печели една опаковка Био-Култ

pisinka печели една опаковка Био-Култ Инфантис

Ирене печели една опаковка Био-Култ Кандеа

beborankaa печели една опаковка Био-Култ Про-Циан

Маргарита Върбанова печели една опаковка Био-Култ Мигреа

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 30.03.2020 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com, като упоменат, че са победители в играта на Bio-Kult и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес за доставка и телефон за връзка).

# 2 082
В киндер бях с 2 или 3 кода,като спечелих ваучер за очила,след 2 или 3 дни вече бях с 5 кода и ми се обадиха,че печеля шал.

# 2 083
На мен пък нито Киндер ми харесва, нито Орео и не мога да се жертвам да играя, въпреки че на Орео наградите ми харесват.

# 2 084
Четох,четох но не можах да разбера касовата бележка на Зева за седмицата ли важи или участва за следващия период.

Общи условия

Активация на акаунт