Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 307
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 2 100
За Ефбет ще трябва верификация,ако не сте направили. Вече не знам как е,доста са променили нещата,преди искаха само снимка на лк. Вижте в условията на сайта или питайте в чата,за най-сигурно.

Благодаря! Не съм верифицирала досега, за съжаление на мейл не отговарят , а чата не ми се зарежда!
Здравейте 😊 скоро верифицирах в ефбет и искат личната карта от двете страни и дебитната карта от лицевата страна

# 2 101
Е, няма и няма ваучер от тефал, 5 кода по различно време!

# 2 102
# 2 103
Милка ще имат нова игра, според ФБ страницата им.

# 2 104
  • София
Е, няма и няма ваучер от тефал, 5 кода по различно време!
При мен е същата работа до момента съм регистрирала над 30 кода - от кола, от фанта. По различно време, в различни дни и абсолютно нищо.

# 2 105
В Спаркс съм 6:2 за тях, но повече  продукти няма от къде да купя.

# 2 106
  • София
Милка ще имат нова игра, според ФБ страницата им.

Разрових се в нета и я намерих.

https://potursinejnostta.milka.bg/play

Както винаги адски сладурски награди, които си заслужават. Късмет! Heart

# 2 107
Аз преди малко регнах една на КК за Тефала и нищо. Вече не знам колко станаха, ама няма да ги броя. Така и така си пия колата, не е загуба.

# 2 108
  • София
Вчера сестра ми спечели ваучер Тефал от КК .От 6 бутилки 1 код...

# 2 109
  • Бургас
Оооо,Милка,браво на тях! Ще има къде да си цъкаме!

# 2 110
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И наградите са чудесни!!! Дано да имам късмет.Малкия обожава всички тези Великденски сладости.

# 2 111
То и ние ги обожаваме,но никога не съм печелила. 😣 Мрънкам,може пък да помогне и този път да ме огрее. 🤣

# 2 112
И аз се зарадвах на Милка, нищо че досега нито веднъж не съм печелила.Не ми допада това, че колкото повече регистрации, толкова повече шансове за спечелване. Ще има измами, ми се струва...може и да греша🙄

# 2 113
За играта на Милка - до 5 участия от един тел.номер на седмица.

# 2 114
5 регистрации за седмицата са,няма как повече. Вече ако си направят на 10 телефонни номера по 5,шанса е по-голям,ноо това е положението. Аз тайно направих и на ММ,пък ако спечели ще го мисля. 🤣 Че той ми е забранил по принцип,ама толкова ми се иска да спечеля НЕЩО,чее...

Общи условия

Активация на акаунт