Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 234
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
https://lottery.toto.bg/

Игра на тотото при регистрация на непечеливши билети

# 2 206
Зайчето в клоните ме затрудни, но го открих. Благодаря ви Simple Smile

# 2 207
И аз да се похваля с нещо най - сетне
С първата капачка

# 2 208
Има ли проблем да измия пиперницата от Simply Tastly, дойде й реда за ползване. Деформира ли се дървото?
Не я мий. Смели нещо в нея, сухар например, за да я почистиш.

# 2 209
# 2 210
  • София
И аз да се похваля от току що

# 2 211
Нещо има раздвижване в майспаркса.

# 2 212
Хубаво е, че влязоха в положението на хората и почнаха да пускат игри без покупка. Нямам никакво намерение скоро да давам излишни пари. С играта на Циф не разбрах какво става, не качват нови снимки, има стари от минали игри.

# 2 213
Ваучерите за Спортдепо и Емаг изчезнаха при зайците...

# 2 214
  • София
И аз да се похваля с 20 лв ваучер от спаркса. Първият регистриран код спечели, веднага след него два кода - не.

# 2 215
+359 2 434 1832
Някой да има представя? Все се надявам на нещо, но тая година си е каръшка до сега за мен

# 2 216
  • при късмета
+359 2 434 1832
Някой да има представя? Все се надявам на нещо, но тая година си е каръшка до сега за мен
Почти съм сигурна, че е агенция. Мисля, че от този телефон ми звъняха за наградите от Ротманс. Сега обаче с коя игра са се заели, не знам. Пак подчертавам, че почти съм сигурна Мисля, че не можеше да се върне обаждане на номера

# 2 217
Това са досадниците с еко анкетите. Има и тема тук във форума, в която обсъждат позвънявания точно от този номер.
https://m.bg-mamma.com/?topic=901564 - мнение номер 4.

# 2 218
Cif Bulgaria
24 март в 14:39 ч. ·
Скъпи приятели и съмишленици,
Предвид настоящите извънредни обстоятелства, кампанията на Cif „Здравей, красив град“ се налага да бъде преустановена за неопределен период от време.
Сега е времето, в което всеки един от нас да обърне внимание на грижата за себе си и своите близки. Времето, в което да останем вкъщи и да оценим малките неща – общуването със семейството и мисълта един за друг.
Защото отговорността за бъдещето ни и промяната зависи от всеки един от нас.
А ние от Cif не спираме да вярваме, че градът е нашият „втори дом“ и именно затова ще продължаваме да стоим зад каузата за по-чиста и красива градска среда.
Първият ни градски шедьовър за тази година – „Малка градска сцена“ в Южен парк, с който открихме началото на кампанията, ще ни очаква за нови и вълнуващи емоции. Сигурни сме, че когато отново излезем спокойно навън, ЗАЕДНО ще довършим започнатото и ще случим промяната.
Следете официалния сайт: www.cifcleans.bg, както и фейсбук страницата на Cif за развоя на кампанията.

# 2 219
Ваучерите за Спортдепо и Емаг изчезнаха при зайците...

Значи да очакваме още вдигате на зайците за поръчка на ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт