Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 230
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 2 220
В 23:30ч. спечелих ваучер за Тефал. А преди това 5лв. за Фешъна. Heart Eyes
Доволна съм от 3 регистрирани кода за Тефал  уцелих един ваучер. Joy Ще се пробвам за още един.

# 2 221
  • Вестерос
Зайчето в клоните ме затрудни, но го открих. Благодаря ви Simple Smile
Аз пък него бързо го намерих, това на земята ме затрудни, бая го търсих.

# 2 222
Има ли проблем да измия пиперницата от Simply Tastly, дойде й реда за ползване. Деформира ли се дървото?
Не я мий. Смели нещо в нея, сухар например, за да я почистиш.
Разглобихме я, измих я, подсуших я и вече я ползвам.

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 12:08 от Sonnenlicht

# 2 223
  • Бургас
Тези дни сме на кола у дома,но така и не се пада ваучер!
Едно голямо нищо!
Ще се надявам на Лайъна.Ама той чак на 14.04 ще се тегли.

# 2 224
  • София
Седем черни капачки и само - Сори, не печелиш!

# 2 225
  • София
И аз съм с награда от Zebra. Simple Smile
И да се оплача от DM - вчера пазарувах там и взех продукти на Нивеа над 10 лв, но на касата не ми дадоха скреч карта и аз си поисках. Отговорът беше - "Ами съжалявам, но касата не ми изписва, че е над 10 лв и не мога да Ви дам."  Много се ядосах и й казах, че сама може да сметне сумата  и е очавадно, че е повече от 10лв., но отговрът беше същият и предвид ситуацията, нямаше как да седя и да се карам и да правя опашка зад мен.

# 2 226
  • Велико Търново
И да се оплача от DM - вчера пазарувах там и взех продукти на Нивеа над 10 лв, но на касата не ми дадоха скреч карта и аз си поисках. Отговорът беше - "Ами съжалявам, но касата не ми изписва, че е над 10 лв и не мога да Ви дам."  Много се ядосах и й казах, че сама може да сметне сумата  и е очавадно, че е повече от 10лв., но отговрът беше същият и предвид ситуацията, нямаше как да седя и да се карам и да правя опашка зад мен.
А бих върнала продуктите под предлог, че заради това правя покупка на Нивеа.
Друг вариант да пишеш на ДМ във Фейсбук или в контакти. Обикновено са се отзовали други фирми след сигнал.

# 2 227
  • Пеликания
Нали има касова бележка, каква е тая глупост на нея не й излизало. Снимайте си КБ и пишете на Нивеа.

# 2 228
.

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 18:20 от ~Carolina~

# 2 229
Спечелилите от Киндер Бурно- след като изпратихме мейл със снимки и данни, върнаха ли Ви мейл?

# 2 230
  • Пловдив
Спечелилите от Киндер Бурно- след като изпратихме мейл със снимки и данни, върнаха ли Ви мейл?
Не.

# 2 231
  • Пловдив
На мен не ми приема 1 код на биеното..Писах им,но за сега без отговор.

# 2 232
На мен не ми приема 1 код на биеното..Писах им,но за сега без отговор.
Излез и влез наново, ще го приеме.

# 2 233
  • София
А бих върнала продуктите под предлог, че заради това правя покупка на Нивеа.
Друг вариант да пишеш на ДМ във Фейсбук или в контакти. Обикновено са се отзовали други фирми след сигнал.
Писах на ДМ и на Нивеа, да видим дали ще има някакъв ефект.

# 2 234
А на касовия бон какво ти изписа? Не си ли го погледна и да викаш управител за некоректна касова бележка? Ако има разминаване в цените на касовата бележка и от рафтовете си е направо за КЗП! Аз бих се разправяла за това независимо дали  имам да вземам скреч карта или не! А и не съм сигурна , че касата трябва да им изписва  нещо такова като скреч карта.

Общи условия

Активация на акаунт