Мама гордо вози във количката октомврийче с мартеничка на ръчичката - Тема 5

• 21 226
  • 763
  •   1
Отговори
# 465

Килимче взехме от Икеа, 60 лв беше, много е яко.

Ако е удобно за линк..
Аз се чудя за квадратна кошара..че с това куче

https://www.ikea.bg/products/baby-children/baby/baby-toys/0-mont … -za-igri/30372640

Ето го Simple Smile

# 466
Здравейте. Аз не се включвам често, но ви чета редовно ☺️ ние ползваме мемори килим на Дормео. Мн съм доволна

# 467
Здравейте! При нас Бобката заспива около 22ч и се буди между 1 и 3 да яде после около 6 го взимам при мен и около 7 яде пак. Събужда се между 7 и 9ч.

# 468
Добро утро, може ли линк към тези килимчета и ние имаме нужда, омръзна ѝ все на дивана да лежи, а барбарона не ѝ е любимото масто за седене някак.
За ядене малката има железен режим, само си го направи. Хапва сутрин в 09:00 и в 06:30 да стане до 09:00 не иска да яде. Хапва малко в 12:00 и после в 17:00, после след къпане към 20:30 , после около 04:00 пак и после в 09:00.
Малко обаче ѝ се разби режима в тази карантина Sad

# 469
Нашите игри последните 5 дни са - скачане и пак скачане😄 Не го ли държим да скача се сърди.  Яде по 6 пъти на ден, рядко по 5. На обяд е пюре, през другото време 150 мл вода и 5 лъжички. Кога се увеличава грамажа на яденето?

# 470
https://www.facebook.com/dilqna.stoeva
-това е жената. Писах й на лично и изпрати вс варианти.

# 471
Ох, аз имам чудене за захранването. Нещо не е очарован от зеленчуците изобщо. Започнах с пащърнак. Прави фозиономии и се напъва да повръща, кашля, даже се разрева.

Започнах и тиква, че имаме домашна, но и от нея не е очарован. Имаме и сладък картоф. Чудя се дали да пробвам и него, или просто да спра да захранвам изпбщо... Бях започнала с каша по препоръка на педиатърката и кашата си я ядеше. Спря да иска да яде, когато въведох пащърнак. След пащърнака направих 1 седмица пауза и започнах с тиквата. на 5+ е.

Пюретата му ги правя с кърма. Днес изяде 20грама.

Има ли и други такива бебенца и как процедорате? Мислих си, че е готов, защото като е само да кърма вечер се буди доста често, а през деня не издъжа повече от час и половина - два макс...

# 472
Нашата педиатърка препоръчва за кърмените бебета да се захранват след 5 и половина месеца.

# 473
И нашата педиатърка каза, че за изцяло кърмените може и от 6 месец да се започне захранването. Бебка издържа и по5 часа на кърма.
Нашата педиатърка препоръчва за кърмените бебета да се захранват след 5 и половина месеца.

# 474
  • Пловдив

Килимче взехме от Икеа, 60 лв беше, много е яко.

Ако е удобно за линк..
Аз се чудя за квадратна кошара..че с това куче

https://www.ikea.bg/products/baby-children/baby/baby-toys/0-mont … -za-igri/30372640

Ето го Simple Smile

Благодаря. Чудесно е. Ще го търся по име в немската икея.

За захранването аз си казах мнението. И нашата се противеше 2 дни, но свикна. Като реших картоф съм давала него само. Не й харесваше, ама не съм й угаждала да сменям с друго...и от 3 4 ден свикна и си яде всичко. Като добавих пащърначе и стана сладко от него, вече мнг й харесва.
Оф,.аз съм на притеснена вълна. Най-вече за България и роднините там. Тя майка е лекар и е.реалист, болните са мнг повече то е ясно..баща ми.вчера температура имал..уж седи вече 7 дни е не мърда от нас. Направо ще ме побъркат. За нас..не се тревожа. Уж нали млади и го изкарват на крак. Ама за тях. Офф

# 475
И аз така се тревожа за едната ми баба, защото само аз мога да й помагам, но сега с бебето дори не сме в града. Казала съм й максимално да си стои вкъщи и да не излиза.

Малката май й тръгнаха горните зъбки, долните избиха заедно преди месец някъде, не знам дали може толкова скоро и горните 🙄 но се буди нощем, плаче на сън, давам й малко да хапне и заспива моментално. Тази нощ поне беше само 1 път, защото предната се буди 4 🤪

# 476
Мами,
Вашите бебоци колко издържат след хранене с пюре? Моят юнак днес изяде 190 гр тиква в 11.20, а сега в 13.40 вече е зверски гладен...
Аз се надявах със захранването малко да увеличим интервалите на хранене. Но май пак ще си бъде на 2 и рядко на 2.30 часа.
То като гледам памперса пюрето си е там, не знам какво е преработил и взел от него Joy

# 477
  • Пловдив
Ами и ние ядем около 150гр и вместо да заспи, ВСЕКИ път се нааква, разписква и докато не мушна цица, не си ляга. Даже 1 час след пюрето яде цицата...ужас, уж замествало хранене. Тъкмо се оплаквах на майка, че вместо да имам 4 часа спокойствие, сме в някъв кръговрат..

# 478
Аз й давах по 150 зеленчуково пюре или 120 пюре + 30 ам и си издържа поне 3 часа. От събота въведох пуешко и там бурканчето е 190 грама..изяде си го без проблем и в събота издържа 4 часа почти, за днес ще видим.

# 479
Аз давам 125 грама пюре  и след 2 часа и половина огладнява, но го разсейвам и храня след 3 часа. АМ яде по 150мл вода+5 лъжички АМ,струва ми се,че иска още,но пък не искам и да го тъпча. Не сме ходили от януари на консултация и не знам колко кг е,да му вдигам ли грамажа.. педиатърката каза,че ще ни извика на преглед след вируса,но кога ще е това не се знае.
Вкарах  следобяд ябълка, много му харесва. Днес почваме круша.
В това дъждовно време не можем за излезем и е лудница вкъщи,цял ден крещи,мрънка,всичко му омръзва след 5 минути...

Общи условия

Активация на акаунт