Мама гордо вози във количката октомврийче с мартеничка на ръчичката - Тема 5

• 21 209
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Jorito, замести хранене. Пълноценно е все пак зеленчуци , плодове. Млякото само вечер да е , пак ще бъде ок. Ще пиете и след годинка. Другата ми дъщеря пи 4 години АМ. Обичаше го, вечер пиеше все с чаша в ръка. Посъветвай се и с лекаря ви, щом пюрета не връща, а мляко да..
Мале..ти бая се занимаваш Веси! Браво. Чувствам се мързелива с тоя уред на пара хах.

# 556
Аз да питам, искам да въведа банан и ми казаха, че може да е печен. Някои има ли идея колко да го пека, как и т.н.?

# 557
Хедра- консултант по кърмене, наскоро беше пуснала хубава статия за бебета 12+ и АМ. Пишеше, че е най- добре след 1 година да се дава обикновенно пълномаслено мляко, защото всички АМ за 12+ съдържат много захар в тях.

Аз утре ще участвам в един уебинар, темата е съня между 6-12 месец. Ще обхванат много въпроси и за заспиването на гърда, за съвместен сън, как да не се будят нощем.
Ще ви пиша после важната имформация.

# 558
  • Пловдив
Благодаря, ще чакаме новини!
Аз пък бях преди години на лекция относно хранене на бебе и АМ също и там казаха, че всяко АМ е в пъти по- добре от краве мляко примерно, защото е балансирано, макар и по изкуствен начин, а кравето е точно пълно с мазнини и то такива , от които не точно се расте ами пълнее и задръства. Но козе мляко е вероятно по-хубаво, ако няма да е АМ или кърма.
Ние купувахме Аптамил от австрия за 1г плюс и мнг ни помагаше, когато малката беше болна(а тя беше доста болна на 2 год и половина) , да пие от него, да сваля температура и все пак да се засища с нещо..защото болни не ядат. Имаше и Хип 3год плюс..и него пи.
Сега не знам на това бебе кърмено обаче, след годината дали се дава кис мляко или прясно или АМ..кое се препоръчва като продължение на кърма?!

# 559
Не знам, всеки си говори каквото ди знае.

Не може ли бебето след 1.6 вече да не пие мляко въобще?

# 560
За ръцете не накарахте да де замисля и моето бебе използва предимно лявата си ръка Simple Smile Постоянно си смуче ръката и не иска никакви гризалки. Сякаш не са му удобни ли де да знам. Препоръчайте някоя чесалка/гризалка, моляяяяяя. Само да кажа, че сме пробвали със Жирафчето Софи и не го иска изобщо

# 561
Това с ръцете и аз изобщо не го бях забелязала, но ММ е много наблюдателен . Нищо не му обягва , че той ми каза и аз пт тогава все това гледам 😁

# 562
Josefin, добър съвет, ще се посъветвам с гастрото като мине тази карантина Simple Smile
IkmEe, синковецът също не харесваше жирафчето преди и му бях взела на Нук една гризалка, която вършеше отлична работа. Тя е от два кръга и единият може да се изстудява и много се кефи като му я дам. Иначе беше период и мина, сега всички гризалки харесва и като ги хвърли на пода и започва с показалеца...

# 563
  • Пловдив
За ръцете не накарахте да де замисля и моето бебе използва предимно лявата си ръка Simple Smile Постоянно си смуче ръката и не иска никакви гризалки. Сякаш не са му удобни ли де да знам. Препоръчайте някоя чесалка/гризалка, моляяяяяя. Само да кажа, че сме пробвали със Жирафчето Софи и не го иска изобщо

Ние имаме и меки шумящи, пробвай с такива, малката й шумкат и ги смуче яко. Жирафа ни е любим в момента. Освен класическия има и софи малък с 2 ринга от двете страни. Даже леко ме е яд, че нямаме него, изглежда по-удобен.
На нук имаме също костенурка с крачета, пълни с течност и се слага в хладилник, за да облекчава зъбките..

# 564
Америкас ще те чакам като топъл хляб да кажеш какви съвети са дали че сънят ни е ад ,снощи от 1ч на всеки час съм ставала то ядене ,то мрънкане,то биберонка търсихме ,сега се е научил да прави шум на плата на кошарата с ръката и се върти и там търка с ръчичката и шумоли но няма денем няма нощем даже и в съня си ,отделно котката само снове наоколо и бута някакви неща и с нея се занимавах посред нощите абе ужас..на мен много потискащо ми действа карантината разбирам че е за добро и тр да се пазим но толкова да седя в къщи никога не е било 😖

# 565
И аз съм се записала за същия уебинаар. Мерси, че напомни за него, че така съм изгубила представа за времето... съвсем бях изключила, че е утре! Нямам търпение. Аз ходих и на предишния за 0-6 мееца. Жената дава много адекватни съвети.

Хедра- консултант по кърмене, наскоро беше пуснала хубава статия за бебета 12+ и АМ. Пишеше, че е най- добре след 1 година да се дава обикновенно пълномаслено мляко, защото всички АМ за 12+ съдържат много захар в тях.

Аз утре ще участвам в един уебинар, темата е съня между 6-12 месец. Ще обхванат много въпроси и за заспиването на гърда, за съвместен сън, как да не се будят нощем.

# 566
И аз ще чакам инфо от семинара. За момента нощем спи, но денем по-тредно като не излизаме на разходка с количката.
Малката също стърже с нокти каквото докопа даже си обърна нокътче, не може да я спрем. Понякога преди да заспи стръжка по обиколника, абе навсякъде стръжка 😁 научи се да става и само това иска да правим и да е седнала и да разглежда.

# 567
Jorito, замести хранене. Пълноценно е все пак зеленчуци , плодове. Млякото само вечер да е , пак ще бъде ок. Ще пиете и след годинка. Другата ми дъщеря пи 4 години АМ. Обичаше го, вечер пиеше все с чаша в ръка. Посъветвай се и с лекаря ви, щом пюрета не връща, а мляко да..
Мале..ти бая се занимаваш Веси! Браво. Чувствам се мързелива с тоя уред на пара хах.

То става много бързо. Като заспи след обедното хранене ги правя и като стане за следобедното е готово и хапва.
Сега сме си вкъщи и имам време, може би като започнем някога да излизаме няма да си играя всеки ден.. 😁

# 568

И аз ще участвааам Simple Smile

# 569
Супер, значи ще коментираме кой какво е разбрал Grinning

Общи условия

Активация на акаунт