Спам тема (Дъ спам ис дед, лонг лив дъ спам!) - от 01.03. до 31.03.

• 37 583
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 3 135
  • На Марс
Май е време да връча каничката на Джастев да слезе долу до гаража да налее ракийка и да ви казвам Наздраве.Grinning

Къде е този гараж ... за един преател питам Simple Smile

# 3 136
  • Euskal Herria
Де е слънцето, питам? Ужасно време - мрачно, вали, температурите падат... Не стига, че ме боли гърба и г... от лежане, ами и такова потискащо да е вън... Ми, протестирам! Wink

# 3 137
  • Далече, далече
Ох, тая изолация хич не ми действа добре.

Не ти личи. От теб се излъчва позитивизъм.Grinning

# 3 138
  • над кукувичето гнездо
Наздраве, Мари Пенке! И аз като теб, ама нещо не ми върви винцока и ще мина на ликьор май. А и съм се хванала да правя един хляб... ма съм пишман пекар и май няма да стане.
Стегни се, Арче! Аз кексчета правих. Но много добре ми се получават с вино, т.е. се ми е тая какво ще излезе (почти). Пробутвам и ено плесенясало сирене. Зле да ми е така. Simple Smile

# 3 139
  • На Марс
Пробутвам и ено плесенясало сирене.

А моя женски вика на дицата - "чакай първо тати да опита" мръстници долни нйедни Simple Smile

# 3 140
  • над кукувичето гнездо
Така е, мастър. Сички сме такива. Мъж си, ще носиш Grin

# 3 141
  • Euskal Herria
А моя женски вика на дицата - "чакай първо тати да опита" мръстници долни нйедни Simple Smile
Мчи права е, я! Така се прави. Joy

# 3 142
  • На Марс

Може да се поспори ... аз съм от поколението дет
- марширува на 24 май 86а под дъжда
- пиехме вода от локви пред блока с кучетата след мач, щот дома имаше режим на водата
- и т.н.

Нешната младеж хмммм ... после въри обяснявай, че не е имало лего и шоколадови яйца ... гледат та кат марсиянец Simple Smile

# 3 143
  • Агент под прикритие
Оп, добра вечер, уважаеми! Как е положението? Blush

# 3 144
След глътка ракийка определено положението изглежда по добре. Grinning

# 3 145
  • Агент под прикритие
Джасте, харесвам като говориш така. Joy
Взема и аз да си сипа, че в съседната тема ме..... умориха. LaughingLaughingLaughing

# 3 146
Сипвай, сипвай, Агенте. Grinning
Наздраве от мен на цялата спамска банда:
Скрит текст:

# 3 147
  • Агент под прикритие
Аз съм на биричка, но.... Наздраве! Simple Smile

# 3 148
  • Euskal Herria

Може да се поспори ... аз съм от поколението дет
- марширува на 24 май 86а под дъжда
- пиехме вода от локви пред блока с кучетата след мач, щот дома имаше режим на водата
- и т.н.

Нешната младеж хмммм ... после въри обяснявай, че не е имало лего и шоколадови яйца ... гледат та кат марсиянец Simple Smile
... и ядохме зелени салати и краставици след това....
Ай добави, че имаше само първа и втора програма, нямаше компютри и мобилни... Simple Smile Племенникът беше много учуден "Ама как така е нямало кабелна?", когато беше по-малък.

Джасте, в подготовка съм аз. Салатата е готова  - айсберг, царевица, моркови и риба тон. За мен - без последното.  Сега остава да опържа кюфтета и картофи и можем да сядаме. И тогава ще ви кажа "наздраве". Simple Smile

# 3 149
Имам гости от сутринта, всеки се чуди къде да се разходи и да не го глобят 5 000лв. ЕднитИ гости донесаха боди на бебето куче. Ама малко се оказа хъхъхъ

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт