Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 26

• 52 624
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро Дружки Фили ,Боби, Злати HugFlowers Hibiscus

Благодаря за споделеното, инфото и снимките. Скоро ще започнат летните сериали,
                        дано има нещо по-така. Нашите ЗЯ и ЧД  май ще са от наесен. Ще се справим мисля си.
                                            Хубав и слънчев ден, пак ще намина.Flowers Four Leaf CloverFlowers Rose

# 631
Здравейте! HugTwo Hearts

Сутринта не успях да ви пусна кафенце!Лаптопът реши да се ъпдейтва,после си изпратих гостите!
Трябваше да пооправя и сега успях да намина! Wink

Боби Hug Таня Hug

от вчера..нова със Севда...обновява своя акаунт в ИГ си...с фотосесия за «Women’s Shine».

нови от Шевал....

останалите на линка-https://vk.com/feed?q=%23YasakElma&section=search&w=wall-118917995_102178

нова от ИГ на Шафак

и Илбер...нова...от Иг

# 632
  • Варна
Злати : )))  и аз се чудя къде изчезна, но и аз си помислих, че нещо с компа има.

Нещо като зад кадър с Гьокхан/Керим

Компилация със страи неща на нашите

Несрин си тормози животинката и тренира с нея. И аз имам такъв котак Grinning с малка разлика в муцунката , не е чак толкова сплескана. Ръси косми в момента и е ужас.

# 633
Добро утроо! HugFlowers AppleFlowers Green Apple

Боби Hug,лаптопът му трябва ремонт(смяна на някои неща),но трябва да го оставя за няколко дни,а аз не мога без него! Wink Всяко лято го давам само да го почистят от праха!

въпросът е....Коя избира Ферман?

Желая ви слънчева неделя! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 634
Привет, момичета!

Благодаря за споделеното!

Шевал Сам преди години с бившия си съпруг по времето, когато е бременна със сина си Тарък.
Понеже често съм казвала, че не харесвам усмивката й, защото не е сърдечна, трябва да отбележа, че тук не е така и е много лъчезарна.

Илбер изглежда пораснал на снимката, която е сложила Злати.
За бебето Халит Джан не ми се мисли колко голям ще стане до наесен и как ще обяснят порастването му, ако няма скок във времето. Може и да го сменят с друг сладур, но не ми се иска…

А нашата Севдичка е нежна кукла на снимките.
Искам я пак на екран.

И няколко от култовите фрази на Ендер.

-   Недей да поемаш риска да ми даваш съвети, защото и без това умът, с който разполагаш не е достатъчен дори само за теб.

-   Всеки трябва да плува само в своето течение, защото ако се отклониш, може да потънеш.

-   Ако една жена казва, че те ненавижда, знаци още те обича. А ако й е все едно, значи вече си е отишла.

Бива си ги и мъдростите на Джанер.

-   Да бъдеш бивша съпруга на Халит е по-трудно, отколкото да си настояща.

-   А после всички говорят за „Черен петък“. При нас всички дни са черни.
Понеделник, вторник…. Всичките са черни.

Хубава неделя, дружки! Flowers Sunflower

# 635
  • Варна
Хахаххахах много ме разсмя тази смесица на английски и турски : )))) при Джанер.

# 636
Добро утроо! HugFlowers Green AppleFlowers Apple

Дъга Hug Боби Hug

нова от сторито на Севда...CASPER я очаква...Simple Smile

Ако ви позвънят героините от нашия сериал,на кой звън ще отговорите? Simple Smile

Баръш е обновил ИГ си...

Желая ви приятен ден и успешна седмица!

# 637
  • Варна
CoffeeCookie
wavey
Много сладка снимката от сторито  на Севда : )))

Хубав колаж от Скъпо минало. На Сечкин му било омръзнало от сериали и щял да играе в театъра. Няма късмет той с последните си проекти. Все ги спират рано.

Да отбележим ,че в единя нов сериал по Фокс има героиня Еда Йълдъз Joy  - това са имената на нашата Еда и героинята й от ЗЯ. Не е случайно.

Голямо точене е за филма на Джан и Йозге, да видим дали ще е толкова успешен. Дано, дано.
Харесва ми ,че има много инфо и шумене, а не като тия тука дето се скрънзят. Или може би на мен не са ми толкова интересни Несрин, Шевал, Талат и Шефак Stuck Out Tongue Winking Eye

Зад кадър от Доктор Чудо

# 638
Добър вечер Момичета,

Много хубави снимки, колажа със Сечо го бива, но най- ми харесва снимката на
                                   Севдичка и колажа с Онур, пуста слабост. Аз също съм Долунайка и много ми харесаха
                                   Озге и Джан, чакам и аз с  нетърпение.
                                                    Боби, какво съвпадение и на мен не са ми интересни нито Несрин, нито Шевал.
                                                    Лекичка Момичета от мен.

# 639
Добро утро! HugFlowers Apple

Боби Hug Таня Hug

Снощи пуснаха фрагманите на МГ и ДП!Започна се,ще има какво да гледаме! WinkSimple Smile
 Има продължение на сезона и на ''Жестокият Истанбул''.

съня...

нова снимка с Онур в подпис-''Вкъщи съм''

Еда и приятелят й са наели къща под наем в Бодрум за лятото...

Скрит текст:
Турецкая пресса пишет, что актриса Эда Эдже отправилась в отпуск со своим возлюбленным.🏝 Пара арендовала дом в Бодруме на все лето. 🏝🏖Влюбленные отправились в курортный городок на своих машинах.🚘 иЭда не захотела отдавать своего любимца Плуто в грузовой отсек самолета.✈✈

и Шафак вече е на море....

Добре,че ви има, дружки...Heart Eyes

Приятен вторник! HugHeart

# 640
  • Варна
И аз да се присъединя към "Добре ,че ви има!" Hug Heartpulse

Домът на Онур са просторите. Стяга го него нещо и не може да търпи да седи вкъщи.

Излязоха трейлърите на новите сериали, но си личи , че са скалъпвани набързо - колкото да има нещо.

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 13:01 от BVAR

# 641
И аз да се присъединя към "Добре ,че ви има!" Hug Heartpulse

Домът на Онур са просторите. Стяга го него нещо и не може да търпи да седи вкъщи.

Излязоха трейлърите на новите сериали, но си личи , че са скалъпвани набързо - колкото да има нещо.

Онур май е на почивка в Каш с една негова кръшна обожателка . Всъщност 2 силиконови кукли в( б)логърки от Инстаграм ( познати на негови приятели ) , които той лайква периодично се надпреварват от месеци коя ще му се предложи повече , едната явно е успяла Satisfied) Момичето е хубаво , леко тунинговано , учило в Италия с доста последователи , НО е била с Озджан Дениз ( 20 г. разлика ) , после с приятеля на Онур, Алперен Дуймаз и малко ми ''мирише'' на бръмчалка и златотърсачка , търсеща известност. За това ми е неприятно малко , ако това не е мимолетно ,че не мисля Онур за глупак .Двете му дълги връзки са били със свестни момичета като Ясемин Алън и Седа Гювен , ама нали е мъж , те понякога мислят с друго Stuck Out Tongue Winking Eye

Казва се Бурче Ягмур Карабал и на мен ми прилича външно  на нещо средно м/у Еда Едже и Деврим Озкан ( значи му харесва ) , но не е като тях професионалист и си личи ,че иска лесна слава .
Разбира се знам това от рускините ( тя е публикувала снимка от почивката си ,със същата гледка като на Онур синия пейзаж и те са разбрали какво става )  , които следят зорко Синеочко Grinning , а аз разгледах в интернет .

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 13:34 от Phillipine

# 642
Добре, че ви има скъпи Дружки , и аз се присъединявам.Heartpulse
                                       Благодаря за споделеното от всички вас, неотразими сте.

Хубав ден от мен.Flowers Hibiscus

# 643
И от мен : ДОБРЕ ,ЧЕ ВИ ИМА , ДРУЖКИ Heart Flowers Hibiscus Hug

# 644
  • Варна
Фили - охааа колко неща си намерила, джанъм! Мерсаж за инфото.
Обичам да знам какво се случва около актьорите, които са ми направили впечатление. Не за друго, а защото ми е интересно как стават толкова добри, какво им влия, какво ги формира и как се променят.
Например Джан ми стана неприятен заради поведението си и изказванията и сега съм малко резервирана към проектите му. Ще го гледам де, но си имам едно наум ,че не е хубав човек. А не обичам да давам вниманието си и подкрепата един вид под форма на гледаемост на такива хора.
Права си за момичето ,че прилича на нещо средно между Еда и Деврим и ,че явно търси слава покрай други звезди, демек отразена светлина : )))))
Ма не може всички да са слънца - трябва и луни да има : ))))))
Онур и той пък по какво залита - ще му омръзне бързо.

Общи условия

Активация на акаунт