Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 26

• 52 632
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Добър вечер Дружки, Hug

Искам да продължа темата оттам откъдето  спрях последно. Ще ви напомня
                           за всеки случай , става дума за" Ливанския феномен", това наистина е понятие, което се знае
                            по света.
                                                      Така ще те посрещнат , че да се чувстваш специален, с всички видове салтанати.
                                                      Толкова са позитивни и наивни, че човек наистина може да не повярва на това,
                            което вижда. Като казвам наивни имам предвид във всяко отношение на обществения и со-
                            циалния живот без парите. Когато става дума за пари нещата се променят веднага. Финикийс-
                            кия ген си казва думата. Много разбират от пари,  но от политика, стратегия, тактика нищо не
                            не разбират. Между другото именно и заради това се дава повод 1967 г. доколкото си спомням
                            пуква първата пушка в Бейрут и започва гражданската война. Господата палестинци след като
                            си продават земята в ивицата Газа пристигат в Бейрут и на най- хубавата улица в центъра на
                            Бейрут започват да си правят военни паради и да показват мускули. Представете си в коя чужда
                            държава можеш да излезеш на главната улица, идвайки от съседна държава  с оръжието, тан-
                            кове, пушки и калашници и да се разхождаш като победител( без да има война и без да има
                            какъвто и да е конфликт). Ливанците са гледали като ударени с тухла по главата и не са могли
                            да разберат какво се случва.Така в един момент се получава някакъв кснфликт и се запалва
                            искрата между местното население и палестинците, всъщност зад тях стои Америка и ако
                            помните за плана "Кисинджър", като целта е ливанците да напуснат държавата си и да заминат
                            в емиграция, а на на тяхно място да се насели с палестинци. Даваха им визи без проблем за
                           навсякъде, но голяма част от населението се заинати и си остана в Ливан. Много заминаха, но
                           но и много останаха. Ливанците са единствените емигранти в света, които отиват в емиг-
                           рация, но там не си цапат ръцете, тъй като отиват с парите си купуват си фирми, фабрики,
                           магазини, къщи, жилища и т.н.
                                                                             Друго нещо касаещо"Ливанския феномен" е какво се случва 10
                           минути по-късно, след  като има затишие след бомбандировка веднага се излиза навън и се
                           започва метенето на счупени стъкла, осколки и възстановяване на това , което може
                           да се възстанови на първо време.Ще ви разкажа за една бомбандировка, която се случваше
                          на   около 50 м. по права линия и гледахме от балкона камионите с градове, които ни   об-
                           стрелваха, но това беше само началото, защото после стана страшно. Това ще го разкажа в
                          отделен пост, че е дълго и трябват повече обяснения, за да ви предам атмосферата.

Момичета днес хич не ми върви писането, непрекъснато бъркам букви и
                           думи, проверявам пак бъркам и върви много тегаво. Аз обаче се заинатих, че ще пиша и въп-
                           реки всичко го написах. Лека вечер от мен на всички вас.Flowers Hibiscus

# 616
Добро утро! HugHeartFlowers Apple

Благодаря на Таня Hug и Фили Hug,за снимките и поредния разказ за Ливан!

От вчера имаме нови снимки със Севда...
Фотосесия за юнския брой на сп.Women's Shine...явно за това си прави прическа,която видяхме преди дни...
предполагам ще има и интервю....

Прекрасна Севда! Hands Plus1

Понеже бяха много снимките друго няма да пускам.....
Приятен ден на всички! HugFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 617
  • Варна
wavey
Coffee Flowers Cherry BlossomCookie

Другарките рускини ни радват с нови колажи.
Хубаво е, че Севда има фотоучастие и новини.
Дано да преведат и интервюто.
Не всичките й снимки ми харесват.
Не са наблегнали на качествата й. Можеха по-шик да я дадат. Твърде семпла са я показали.
Фотографът не е уловил чара й.

И Несрин с черно-бяла фотосесия.
Тази й е сполучлива.

# 618
Точно това исках да напиша като Боби Hug - не ми харесват повечето от снимките , а тази  е ужасна

Прилича ми на циганка , няма и следа от миловидното момиче . Косата и с път по средата също не ми харесва Anguished , но се радвам ,че има участия .Дано и добър проект си намери ,че има потенциал и е сладурана , за разлика от много бездарници наоколо .
Таня Hug , мерси за интересните разкази , ще чакаме още Grinning
Злати , мерси за всичкото инфо , с което ни посрещаш всеки ден Smiley
Има преведено старо предаване от времето на Животът продължава ( е ,много селски сериал , имитация на Листопад , но Несли , Онур и Ясемин Алън са сладури и добре играят ) Като за първа роля Онур е добър , особено във втори сезон ( малко с мишката се разходих Joy ) ето линк за за сериала на руски в Контакта  https://vk.com/videos-176489463?section=album_9

Филинта го изгледах почти , колкото и да е наивен и исторически неверен , но това чудо - едва ли Satisfied .Просто сюжетът си е техен , но не и европейски . Семейство с 2 жени - ужасТ , но някъде съм чела ,че и авторът ( също актьор , певец , композитор и СЦ) - Махсун Кърмъзъгюл произлиза от такова семейство с 2 съпруги . Много красив мъж , и явно точно той е дал шанс на Онур .
Ето го , гледала съм го в сериал  смного младата  Берен Саат

Ето и видеото от програмата , аз съм го поствала преди от Тубето без превод , изледах моментите с Онур и Несли личи си още тогава ,че Онур е много умен и е решен да стане актьор .
https://vk.com/video-176489463_456239813

Моля , някой грамотен да оправи линковете Cold Sweat
А , те са ОК , явно ги има в Тубето ...
На сериала линка се развали ...

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 11:55 от Phillipine

# 619
Привет, дружки!
Момичета, благодаря за споделеното!

Танче ,отново интересен разказ, продължавай.

Симпатична е Севда в на новите снимки, но наистина можеше и по-добре, съгласна съм с Фили и Боби. Не ми допадат снимките в близък план, ракурса.
Аз по-хубаво бих ги заснела…
Бих искала да е по-усмихнато нашето момиче, но явно не такава е била идеята на фотосесията.
Ще чакаме интервюто.

Аз поне да сложа още някоя фотка.

Нови със  Шафак/Зехра.

Рускините си припомнят най-недълготрайният брак в нашия сериал- този между Ийит и Лила.

Нова и с Еда Едже.

Гьокхан/Керим

И елегантната Шевал Сам

Приятна вечер,дружки! Flowers Hibiscus

# 620
Добро утро! Hug

Боби Hug Фили Hug Дъга Hug,донесли сте нови снимки и видеа!

И днес имаме снимки със Севда и любимото й хоби...

и за любовта...

така е от ТТ

ЧД

Приятна сряда на всички!

# 621
Добра вечер , дружки Heart
Злати Hug
2 нови снимки от Онур

Нито ми харесва прическата в стил фелдфебел - за какво му е този обем нагоре , щото е нисък ли Joy? , нито брадата му Flushed .Искам си Ферман ходжа Sweat Smile
И една сладка и хубава Севда Simple Smile

# 622
Елате го вижте нашия Грозник , ни прическа, ни брада нищо и половина. Такива
                       прически по комунистическо време ги наричаха тип МНО, точно фелфебелска. Това момче
                       съвсем се смахна горкия. Искам си Алихан  Ташдемир или Ферман, на тези снимки е като
                       недорасъл недоклатеник. Извинете ме  за израза, но се възмутих чак така не бива. Хората
                       се правят на по-красиви, а нашия Красавец се прави на Грозник, ужас но това явно е от
                       нямане какво да прави.
                                         Докато той се прави на грозен нашето Момиче цъфти, много се е разхубавила. От нея
                       лъха едно спокойствие, доброта, харизма с тези огромни и хубави очи.  От снимките за списани-
                       ето не съм впечатлена, но последните 2 са страхотни , ето такова е нашето Момиче.Flowers Hibiscus
                                          Лека вечер Дружки ,:hugs:

# 623
Добро утро! HugHeartFlowers Green Apple

Фили Hug Таня Hug,за новите снимки и коментарите! Flowers TulipFlowers Rose

Приятен ден,момичета! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry BlossomTwo Hearts

# 624
  • Варна
Последно какво стана с нашите сериали? - Ще снимат ли и те като другите или няма?

# 625
Cry
Последно какво стана с нашите сериали? - Ще снимат ли и те като другите или няма?

Боби Hug нашите ЗЯ и ЧД май от другия месец започват да снимат за есенния сезон .

# 626
  • Варна
Фили - благодаря. Вече се обърках кой кога ; ))))

# 627
Девойки, мъничко оптимизъм, Фили, Боби, Злати:hibiscus:

Когато, тогава и на мен ми писна в тази ситуация, но какво зависи от нас ? Може би
                       още малко търпение, пък все си мисля, че и на нашата улица ще изгрее слънчице. От нас
                       се иска да почакаме още малко.
                                      Лекичка от мен и благодаря за снимките и споделеното.Hug

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 22:15 от Tanita53

# 628
Добро утро! HugPurple HeartFlowers Apple

Таня Hug Фили Hug Боби Hug,задават се някои сериали и ще има какво да гледаме! Wink

Еда Едже за целувките в сцените...
Еда Едже призна, че й е трудно да се целува на снимачната площадка на сериала. 💋💋💋 Това събитие не е толкова романтично, колкото е показано на екрана. Актрисата каза, че сцените за целуване не се изпълняват в романтична обстановка, това е бизнес и не харесва подобни сцени.
"На снимачната площадка няма цветя и свещи. Има сериозно обучение, стрес и професионализъм."

Приятен петък,момичета! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 629
  • Варна
Така е Злати, ще има летни сериали. Ще има какво да се гледа и обсъжда.

Тук има видео с интервю на актьорите от Животът продължава (2012)- Онур и Неслихан ги има.
https://vk.com/video-176489463_456239813

На Онур хич не му отиват тия прически и мустаци. Какво се прави на идиот : ))))) значи не го знам.

Общи условия

Активация на акаунт