Искам да продължа темата оттам откъдето спрях последно. Ще ви напомня
за всеки случай , става дума за" Ливанския феномен", това наистина е понятие, което се знае
по света.
Така ще те посрещнат , че да се чувстваш специален, с всички видове салтанати.
Толкова са позитивни и наивни, че човек наистина може да не повярва на това,
което вижда. Като казвам наивни имам предвид във всяко отношение на обществения и со-
циалния живот без парите. Когато става дума за пари нещата се променят веднага. Финикийс-
кия ген си казва думата. Много разбират от пари, но от политика, стратегия, тактика нищо не
не разбират. Между другото именно и заради това се дава повод 1967 г. доколкото си спомням
пуква първата пушка в Бейрут и започва гражданската война. Господата палестинци след като
си продават земята в ивицата Газа пристигат в Бейрут и на най- хубавата улица в центъра на
Бейрут започват да си правят военни паради и да показват мускули. Представете си в коя чужда
държава можеш да излезеш на главната улица, идвайки от съседна държава с оръжието, тан-
кове, пушки и калашници и да се разхождаш като победител( без да има война и без да има
какъвто и да е конфликт). Ливанците са гледали като ударени с тухла по главата и не са могли
да разберат какво се случва.Така в един момент се получава някакъв кснфликт и се запалва
искрата между местното население и палестинците, всъщност зад тях стои Америка и ако
помните за плана "Кисинджър", като целта е ливанците да напуснат държавата си и да заминат
в емиграция, а на на тяхно място да се насели с палестинци. Даваха им визи без проблем за
навсякъде, но голяма част от населението се заинати и си остана в Ливан. Много заминаха, но
но и много останаха. Ливанците са единствените емигранти в света, които отиват в емиг-
рация, но там не си цапат ръцете, тъй като отиват с парите си купуват си фирми, фабрики,
магазини, къщи, жилища и т.н.
Друго нещо касаещо"Ливанския феномен" е какво се случва 10
минути по-късно, след като има затишие след бомбандировка веднага се излиза навън и се
започва метенето на счупени стъкла, осколки и възстановяване на това , което може
да се възстанови на първо време.Ще ви разкажа за една бомбандировка, която се случваше
на около 50 м. по права линия и гледахме от балкона камионите с градове, които ни об-
стрелваха, но това беше само началото, защото после стана страшно. Това ще го разкажа в
отделен пост, че е дълго и трябват повече обяснения, за да ви предам атмосферата.
Момичета днес хич не ми върви писането, непрекъснато бъркам букви и
думи, проверявам пак бъркам и върви много тегаво. Аз обаче се заинатих, че ще пиша и въп-
реки всичко го написах. Лека вечер от мен на всички вас.

, но се радвам ,че има участия .Дано и добър проект си намери ,че има потенциал и е сладурана , за разлика от много бездарници наоколо .

) ето линк за за сериала на руски в Контакта https://vk.com/videos-176489463?section=album_9
.Просто сюжетът си е техен , но не и европейски . Семейство с 2 жени - ужасТ , но някъде съм чела ,че и авторът ( също актьор , певец , композитор и СЦ) - Махсун Кърмъзъгюл произлиза от такова семейство с 2 съпруги . Много красив мъж , и явно точно той е дал шанс на Онур .

.Искам си Ферман ходжа