Звездни компромати - март 2020

• 211 760
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 395
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/golemite-dariteli-na-pirog … i-telenor-2217889

Пеевски дари на единствената спешна болница в страната 11 респираторни апарата, 1000 предпазни костюма и финансови средства за близо 500 хил. лв.

200 хил.лева е дарението от "Теленор" за нуждите на лечебното заведение, а "Уникредит Булбанк" предостави 100 хил. лв.

Дарение на същата стойност връчи и фондация "Америка за България".

Сред другите дарители е и лидерът на "Воля" Веселин Марешки, предоставил 30 000 лв.

# 1 396
А за парите от Европа защо никой не казва?

# 1 397
  • София
А онова дарение с условия за Александровска болница от 200к лв е върнато. От Техпарк ли беше, не се сещам. Което е много жалко, защото дарението не би трябвало да върви с ред претенции. Или го правиш безвъзмездно или майната ти.
Домусчиев също е направил дарение, че да си поизлъска имиджа.

# 1 398
Уолтопия , но доколкото разбрах са приели от друга болница да ги вземат дори и с условие .

https://www.instagram.com/p/B99PbCFDR6E/?utm_source=ig_web_copy_link
Ирини

Маги Сидеров
Скрит текст:

Ужасна коса !

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 22:57 от alethea

# 1 399
  • До морето
Каква "умилителна" пролетна снимка на майка и дъщеря, в която майката е със заучена застинала физиономия и нещо като полу усмивка, а дъщерята е събрала мъката на целия китайски народ в очите си 🙄🙄🙄

# 1 400
  • Sofia
И Слави Трифонов бил дарил 100000лв

# 1 401
Пенчев твърди, че е прието, но доказателство за това няма.

И за да не ме трият пак за спам - ДжуГани с медицинската на книга на необразования си мъж фитнес-инструктор, благодарение на която й е изчезнал половината крак
Скрит текст:

# 1 402
Адриана Тюркмен и Никол Толева ( на по ~24 г ) са с положителни проби за коронавирус
Скрит текст:

# 1 403
  • Rock & Roll feeling ...
Това безсимптомното е много тегаво. Може да заразиш сума ти народ.... Съвсем ли никакви симптоми няма ?!

Браво на даряващите. В крайна сметка, за какво са им всичките тези пари, ако не могат да помогнат наистина на някой който е в нужда. Да, живеят добре, но да помогнеш на някого, който е в нужда е безценно!

Ванчето Червенкова се е разхубавила 😉
Скрит текст:

На бас, че се е внедрила в бизнеса с предпазни облекла и материали.
В случая никак не би било излишно. Нека печелят, стига да предлагат на хората реална превенция на достъпна цена.

# 1 404
======================================================================================
В случая никак не би било излишно. Нека печелят, стига да предлагат на хората реална превенция на достъпна цена.
Дааа !  Б Р А В О ! Благодарим и Благаодаря от името на целия бълг. народ и от свое име !
Явно нашите  ''енергийни флуиди'' са ги докоснали и са решили да ''поразтръскат'' джобовете си !
                       Браво, Господа Дарители ! Наистина - Браво … Но...
аз, пак не съм трогната !
(Знам, че всеки дава според възможностите си ) или според целите си !
Ако си Домусчиев и си затворил болница, за да ти се тресат всички , то ти би трябвало (като  оздравееш, защото ти се вкарват спец. илачи, за да оздравееш ), та като решиш да  МЕРСИШ, редно е да построиш спешно поне една, а защо не, две нови болници за случая!
Ако си Пеевски и имаш милиарди - отчупи нещо  в стил  - милиони два, три, че тогава апарати, облекла и пр.
Марешки, можеше да направи нещо толкова иновативно, както като градеше бизнеса  и кариерата си....
Къде са Стефан Софиянски с милиардите, които прибра с широката си усмивка, къде е Дoган, къде е Костов, къде са Големите Рожби на прехода ?!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не се чува нищо за отпуснатите пари на държавата, ами няма и да чуем...…….

Знам, че много от Вас - мамите, ще ме оплюят. Резонът е такъв - не стига, че нещо са дали, а ти ЛЕЙДИ им броиш ''добрините'' Ще кажете : ''Ако не дават, ще кажеш - защо не дават, а сега, когато дават, пък малко било !''
Да, добре е , че Н Е Щ О   са дали, но сърцата им ги няма ! Достолепието на искрената доброта го няма !
Всичко  е от немай къде, показно и целево …..имидж или манипулативна стратегия !

Ако някой има влакова композиция с топъл, уханен хляб и даде на прегладнял филийка, гладният ще бъде благодарен, че е забелязан дори, този който случайно става свидетел на  благодеянието, какво би си помислил?!

Та това е положението - добре, че започнаха да дават …., но Сериозно ?!

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 09:31 от Лейди Годайва

# 1 405
Лейди, разбрах те напълно, много си права, но само имам един въпрос - откъде пауър за такъв пост? Респект! Hug
НЕкви хора са се отказали от джобните си за месеца, Браво! Гледам (в служебното кристално кълбо) и виждам, че тепърва ще слушаме кви са пичове... Rolling Eyes

# 1 406
Gift Heart  lk, Благодаря ти за милите думи:heart:Flowers Hibiscus !

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 09:41 от Лейди Годайва

# 1 407
Доган, ако трябва да бъдем точни, не ДУган 😷

# 1 408
Не знам как очаквате нещо от хора,крали с години и изкарали парите си по другия начин. С дарения или без няма как да харесам някой от тях или да му симпатизирам.За такива има Видов ден и по един или друг начин ще си платят някога.

# 1 409
Доган, ако трябва да бъдем точни, не ДУган 😷
WinkFlowers Cherry Blossom

Общи условия

Активация на акаунт