Звездни компромати - март 2020

• 211 765
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Rock & Roll feeling ...
Кой е правил нослето на русата Златка ? Назолабиална бръчка й се слива с бръчка на носа, получила се според мен от придърпването на кожата при самата интервенция.
Скрит текст:

# 1 426
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Кой е правил нослето на русата Златка ? Назолабиална бръчка й се слива с бръчка на носа, получила се според мен от придърпването на кожата при самата интервенция.
Скрит текст:
Горната ѝ устна изглежда обърната чак. Дано е от грима...

# 1 427
Златка се разсипа с тези корекции.

# 1 428
И двете Златки погрозняха много, но тази води.

# 1 429
И другата беше готина , когато стана Плеймейт , сега прилича на травестит .

# 1 430
Ох, момичета, направих сериозен компромат! Нахлебих Ирина Тенчева в инстаграм и вместо от моя си профил, не съм обърнала внимание,че е рега на съквартиранта ми ( в момента ползвам негов лаптоп ). Човека абер  си няма коя е тя и изобщо за какво иде реч и много конфузно спрямо него се получи. Понеже съм на "ти" с инстаграм, има ли как да си изтрия коментара, че да го постна с моя си профил?

# 1 431
Хаха, ти пък, какво се притесняваш? Съквартиранта ти няма да я кани на кафе, нали? Какъв е проблема?
Русата Златка беше толкова хубава и ефектна, по времето в което участва в Биг Брадър с Денди... самият той беше казал, че е много красива жена. И после я поде манията да е идеална, съвършена и какво? Пресоли манджата и погрозня, жалко за нея.

# 1 432
Ох, момичета, направих сериозен компромат! Нахлебих Ирина Тенчева в инстаграм и вместо от моя си профил, не съм обърнала внимание,че е рега на съквартиранта ми ( в момента ползвам негов лаптоп ). Човека абер  си няма коя е тя и изобщо за какво иде реч и много конфузно спрямо него се получи. Понеже съм на "ти" с инстаграм, има ли как да си изтрия коментара, че да го постна с моя си профил?

Ако си от приложението , отиди на коментара и плъзни наляво .
Би трябвало така да ти даде опция да го изтриеш .

# 1 433
Хаха, ти пък, какво се притесняваш? Съквартиранта ти няма да я кани на кафе, нали? Какъв е проблема?
Човекът е млад лекар, не е активен в инстаграм ( има една снимка от някакъв семинар ) и такива коментарчета към които аз съм склонна са му чужди и като похват и като тематика.  Проблемът е, че пред моя коментар стоеше неговата снимка, а Ирина му отговаря и коментира липсата му на активност и го нариче воайор. Чудно!
Изложих се пред него, трябваше да обяснявам коя е Ирина и сума ти време не знам как да го махна, но благодаря, мисля, че успях!

Никога не съм намирала Златка за красива, в смисъла който аз намирам в това нарицателно ( Д. Попова, Н. Станкулова и пр. ) , но когато спечели "Плеймейт", беше секси. Пръскаше секс и похот. Сега е просто зле ремонтирана жена "държаща на външния си вид" ...

# 1 434
Майка й все едно майка на Шаки, не на Джени.

Хаха, вярно!

Ванчето за къде се е опаковала така? Да не види и тя от Наоми.

колкото й да не иска да си признае, тя също влиза в рисковата група.

# 1 435
Цитат
radostche_plovdiv
Евала !!
Бъдете здрави !
Hands Ok HandHands PrayFlowers Cherry Blossom

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 22:28 от Лейди Годайва

# 1 436
Да почива в мир Кени Роджърс 😞🌷 Прекрасния му глас ще се носи на по-добро място.

# 1 437
Да почива в мир Кени Роджърс 😞🌷 Прекрасния му глас ще се носи на по-добро място.
Дано ! И светла му памет !  Хубав живот изживя ! Повлия на поколения ! Създаде индивидуалност в световната, не само в американската  аудитория ! Пич, отвсякъде ! Бог да го прости ! …..Но имаме песните му и някои филми Heart ! Ще се помни !

# 1 438
  • русе
В “карай направо “ Диана Найденова защо не слага никога колан ?

# 1 439
  • София
Миналата седмица, го беше сложила под гърдите, с разкопчана риза до пъпа, и изглеждаше като жена, търсеща друго, не интервю.

Общи условия

Активация на акаунт