Звездни компромати - март 2020

• 211 747
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 150
Венета вече е написала повече книги, отколкото е прочела. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 151
Коя е Дона във форума? Имам предложение, но интуитивно.

# 152
Пише основно в проблемното забременяване.

# 153
  • София
Венета не е виновна, кой ги купува и чете нейните книжлета, за да станат бестселъри...

# 154
Венета не е виновна, кой ги купува и чете нейните книжлета, за да станат бестселъри...
Тези дето й вярват на измишльотините за личните й успехи, разбира се.

# 155
Ама наистина ли са бестселъри или на нея ѝ се иска? Щот аз, срам, ама ще си призная.....и кориците им не съм виждала. Blush Добре че чета в темата, та поне съм информирана, знам, че и синчето пише вече. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 156
# 157
  • До морето
Ама наистина ли са бестселъри или на нея ѝ се иска? Щот аз, срам, ама ще си призная.....и кориците им не съм виждала. Blush Добре че чета в темата, та поне съм информирана, знам, че и синчето пише вече. Stuck Out Tongue Winking Eye

На мен от любопитство ми се иска да прочета поне 5 страници от нейна книга,обаче не познавам жив човек, който да си признае, че я е чел. А пък да си я купя няма, от принципни съображения 😂

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 06:49 от Boho chic

# 158
  • Варна
Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери идват в България
https://btvnovinite.bg/lifestyle/liubopitno/dzhoni-dep-alis-kupa … 6700yZCoszpXHCp6g

# 159
Венета е ужасна просто.

Ужасна просто или ужасно проста?!?!?
И двете! И двете!

# 160
Скрит текст:

На мен от любопитство ми се иска да прочета поне 5 страници от нейна книга,обаче не познавам гив човек, който да си признае, че я е чел. А пък да си я купя няма, от принципни съображения 😂

Амбицирахте ме, знам, че в стор бг има откъси от някои книги, който иска да погледне: Вещицата и Скандал, може и други да има.
Наистина не съм ги чела, самата Венета не ми е интересна и затова. Иначе не ми пречеше да ги оплюя или нахваля. Ама колкото прочетох, не е мое това.

# 161

На мен от любопитство ми се иска да прочета поне 5 страници от нейна книга,обаче не познавам гив човек, който да си признае, че я е чел. А пък да си я купя няма, от принципни съображения 😂
Аз си купих Триумфът на кучките от чист интерес. Оправда очакванията ми, че няма да ме обогати културно и че ще ми загуби времето.

# 162
  • Варна
Е, достатъчно е да прочетете няколко ревюта в Goodreads за книгите й, и толкова Grinning

# 163
Да ми ги подарят,пак няма да си губя времето с тях 😁.В групите за размяна и продажба на книги,доста често ги виждам,но не знаех че са чак 7.Чак и бестселъри 😁.Колко е таргета за България ?10 к?Половината са подарени сигурно.

# 164
Стрина отслабвала високомазнинно.

Общи условия

Активация на акаунт