Звездни компромати - март 2020

• 211 287
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 45
Някой ще ме светне ли за наелона на корема на Джена?

# 46
Halle Berry
Скрит текст:

# 47
Ким К често споделя, че е невъзможно да седне в повечето ѝ знакови одежди. В роклятя от последната Мет Гала дори трудно ходеше. Каза, че трябва да стиска около 4 часа. Ако работата протече, сестрите ѝ били там да забършат положението. Когато се облече пътува права или легнала, в зависимост от екипчето. И не само тя.
Норт ми харесва, често казват, че я оставят сама да си прави стайлинга. Много прилича на Кание и в дрехите. Модната жертва на Ким ще е Чикаго.
Ше повърна... За тази рокля каза, че не е можела да диша, дни след това целият гръден кош я е болял, това за мен си е направо идиотско.
Предполагам, че е някаква овлажняваща маска против стрии, някой по-запознат да каже.

# 48
Нали едни отливки гипсови си правят на коремите. Да не е за това тоя найлон отпред?

# 49
Ама тая рокля на Ким от Мет гала имам чувството, че ще се спраска.
Изглежда супер тънък найлон.

Как се носи такова чудо?!?!?

# 50
  • На морето!
Благодаря за темата 🌷

Криско и бебе
Скрит текст:
Теа Шопова и бебе
Скрит текст:
Корайма и дете
Скрит текст:
Катето Евро и внучка
Скрит текст:

# 51
Ооона Мичка детнцето много прилича на нея. Ще прави турне в Щатите. Дали ще го влачи с нея? Едва ли.

# 52
Ой, бебето на Криско е много сладко!

# 53
Синът на Мария Илиева е истински красавец! Ето това за мен е най-красивото звездно дете, да й е жив и здрав!

# 54
Ама тая рокля на Ким от Мет гала имам чувството, че ще се спраска.
Изглежда супер тънък найлон.

Как се носи такова чудо?!?!?
Ето видео от проба/фитинг.
https://youtu.be/Bk0G1f4DpCM
На английски е.

# 55
Чудесен първи пост на темата, благодаря.
Синът на Мария Илиева е сладур.

# 56
Патриотично начало Heart Защо четвъртото правило е премахнато ? Удобно е когато се дискутира някакво гостуване например, да мога да цъкна от темата и да не се налага да търся в Гугъл, НоваПлей и пр. Simple Smile

Допълвам с Игнат Канев
Скрит текст:

Вторият най-богат българин в света - Игнат Канев, живее в Канада и притежава над 1 млрд. долара.
Това обаче невинаги е било така. Канев е роден в русенско село, в бедно семейство с 6 деца. "Бяхме 4-ма братя в моето семейство. Имахме общо 1 чифт обувки". Като момче заминава за Австрия в търсене на препитание. В Канада пък пристига през 50-те години на миналия век - на почти 25 години, "с 5 долара в джоба".
"Най-тежко и унизително е да не познаваш никого и да не говориш езика", спомня си Канев.
Все пак той успял да си намери работа и да спести толкова пари, че в края на първата година да си купи кола. Една от причините била, че си носел храна от вкъщи, вместо да си купува готова.
Голямото си богатство натрупва от строителния бизнес. Почти като в историята с ябълките на Рокфелер. Първо купил един парцел земя за 300 долара и построил върху него с помощта на няколко приятели дървена къща. След това я продал и купил два нови парцела и... така построил общо 307 къщи. Големият пробив в бизнеса си направил, когато мастит адвокат го препоръчал на всичките си клиенти. А това станало, защото Игнат дарил за новоизграждаща се болница 2000 долара - сума, многократно по-голяма от тази, която другите бизнесмени в района дарили, което впечатлило адвоката.
По информация, която Канев не пожела да потвърди, той притежава над 1 млрд. долара. Собственик е на най-голяма строителна фирма в Онтарио. Притежава голф игрища и благотворителна фондация на свое име. За цялостния си успех коментира: "Направих продукт, който канадците искаха - строях къщи по начин, по който дотогава не се строяха". На 51 г. Игнат се жени за 26 години по-млада от него жена. Тя също е от Русенско. "Моята цел беше да имам деца", обяснява той и казва, че все пак е ударил джакпота с нея. Имат 2 дъщери."Самоук съм, не съм учил - всичко съм постигнал с труд и пот", казва Игнат.
И заключава:"Животът ми беше много тежък, но и много добър".

С риск да внеса научно-популярен привкус, вместо звездно-компроматен, но в духа на първия пост - https://bulgarianhistory.org/10-bulgarski-postijeniq/

# 57
На мен от госпожиците на Криско ми е любима!!! А и оригиналната. Grinning

Биляна Йотовска (със страшно надути джуки) и дъщеря
Скрит текст:

Тоци накупила чехлИ Лубутен от Дубай - има няколко видеа специално с чантите, това едно от тях
https://www.instagram.com/p/B9LkzVzJ7m6/?igshid=lk14iu94tomj

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 16:41 от bebolilina

# 58
  • София

Сигурно е sheet маска.

# 59
Златка и Благо - тя с крака 40 номер, той - Господи, прости ми
Скрит текст:

На ДжуГани й били умаляли дрехите Joy
Скрит текст:

Николета от толкова фотошоп не разбрах коя е докато не отворих снимката
Скрит текст:

Андреа направо да я сбъркаш с руса Оливия Уайлд Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт