Звездни компромати - март 2020

• 211 543
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 665
https://www.instagram.com/p/B-IZXKVlXcC/

Кендъл и Кайли , ефекта Уау - преди и след операции, филъри и ботокс
Доста добра работа,браво на лекаря.

# 1 666
Много ми харесва как са им оформили устните и на двете. Тука какво им има на нашите лекари, че им турят патешки човки... или дамите си ги искат такива.

# 1 667
  • Sofia
Сладурчето на Поли Генова Heart Eyes

# 1 668
  • София
И Меси е дарил 1 милион евро и любимият ми Федерер 1 милион швейцарски франка и т.н. Много са спортистите и треньорите, които са го направили. По-добре за тях да се пише отколкото за ДП например, на който всички знаем, как са му изкарани парите.

# 1 669
  • София
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/B-IZXKVlXcC/
Кендъл и Кайли , ефекта Уау - преди и след операции, филъри и ботокс
Доста добра работа,браво на лекаря.
Браво на лекаря, такова измиване на живинката в лицата е постигнал, че са като някакви бездушни кукли с чупки и стойки, сякаш примамват от витрина за продан.

# 1 670
  • Пловдив
И Меси е дарил 1 милион евро и любимият ми Федерер 1 милион швейцарски франка и т.н. Много са спортистите и треньорите, които са го направили. По-добре за тях да се пише отколкото за ДП например, на който всички знаем, как са му изкарани парите.
викаш така поне няма да ги съдят за неплатени данъци Simple Smile
Шегувам се...

# 1 671
Сватбената торта на Доналд Тръмп и  Марла Мейпълс 1993
Скрит текст:

И на Селин Дион и Рене1994
Скрит текст:

# 1 672
Ana De Armas и Ben Affleck
Скрит текст:

# 1 673
Какви са тия торти като полилеи. УжАс. Това нещо яде ли се? Scream
Анита много влюбена в чичо Бен. Ама си отиват. Дано и Дженито си има някой и да не се занимава вече с тоя.

# 1 674
Като казахте Богоявление.. Вчера в На Кафе наша Гала поздрави Миро от Каризма с Благовещение и той леко се изненада, после каза колко хубав празник било. Той нали е набожен, евангелист ли беше? Малко е тъпо за хора като него да не познават църковния календар. Май всичко ще излезе пак една суета.

# 1 675
Днес казаха, че гражданин е заявил желание да дари един милион. Joy То хубаво има желание, ама възможност дали ще има?!
Да започнем и ние тук да заявяваме желанията си, а?

# 1 676
  • Варна
Не разбирам от евангелизъм, какъвто е Миро, но те не почитат нашите православни празници. Тоест, може наистина да не знае какво е Благовещение, защото така е промит мозъкът му.

# 1 677
Отделно, много малко хора си честитят този празник

# 1 678
Nina Dobrev
Скрит текст:

# 1 679
  • Viena
Сега на ПаЛуна, Николетка и всички подобни, кой им прави косите и всички подръжки? 😁 😂

Общи условия

Активация на акаунт