Звездни компромати - март 2020

• 211 260
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Sofia
Тоци не знае ли ,че в миналото ФЛС е била храна за бедните?Money

Правила съм я веднъж и не бих повторила,ни на вид,ни на вкус ми допадна,мазна бистра яхния от лук,с много тежка миризма и послевкус...и последващи продължителни киселини и уригни Close Mask

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 08:50 от Doli

# 1 981
Така кажи сега, че е за бедните храна... Тоци да има да пуска обяснения, как този лук е лимитирана серия и бульона е чист Моет дрън-дрън, дето им е останал от годишнината, щото нали..."Перник вода немаааа...", не ги разбираме ние тези неща.

# 1 982
Джуд Лоу по-фина и хубава жена не можа да си намери.

Кака Нелка от "Търси се" ....
Кака? Каква кака? Добре, че "стрина" е патентовано вече, щеше да ѝ пасне на натюрела.

# 1 983
Лелка Нелка.

# 1 984
Джуд Лоу по-фина и хубава жена не можа да си намери.

Кака Нелка от "Търси се" ....
Кака? Каква кака? Добре, че "стрина" е патентовано вече, щеше да ѝ пасне на натюрела.

И Тетка става. Както викаше баба ми Селска тетка Simple Smile

# 1 985
Нелка е страхотна! Вие сте зли завиждачки! Завиждате и за кариерата, за фигурата, за дрехите Зара. Глигани!

Риана за Британския Воуг ❤
Скрит текст:

# 1 986
Значи гледам и не вярвам...Риана с този нос и то на корица...Ама тя немедлено трябва да го изпили, ха-ма-ха, не знае ли трендовете. Я веднага да пише на някоя от нашите бръмчалки за точен адрес на турската клиника. Каква назадничавост, моля ви се.

# 1 987
Ее, по Чудомир щом е, си е кака - "Не съм от тях, как' Сийке" 😜
Иначе стрина, тетка, лелка - всичко й отива! Какво стана, ония чудни ботички Гучи, намериха ли си нова собственичка? Представям си само как са й стояли 🤭

# 1 988
Е как ще си намерят? Жулнати на носа и цената има е като за нови....Трябва да погледа в групата, ама съм почти сигурна че с лелката само смъртта ще ги раздели.

# 1 989
  • ВАРНА
Буля Нелка?На няколкото снимки в нета забелязах,че така е преметнала краци в къса дрешка-аха да и се види овошката.

# 1 990
Ее, по Чудомир щом е, си е кака - "Не съм от тях, как' Сийке" 😜
 Какво стана, ония чудни ботички Гучи, намериха ли си нова собственичка? Представям си само как са й стояли 🤭
Като копитца.

# 1 991
Уморихте ме от смях.😂😂😂 Непрекъснат извор сте на бисери. Ама булята си го заслужава с големи претенции и примитивни възможности....🤔
Скрит текст:

# 1 992
Македонска наденица...

# 1 993
С това телосложение да се барнеш в ликра?!?!

# 1 994
Една ликра ли ще й се опре на Опра?

Общи условия

Активация на акаунт