Звездни компромати - март 2020

• 211 276
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 965
Джъд Лоу, гледам не се е разделил с брадата на Дъмбълдор, макар че снимките са прекратени временно заради вируса.

# 1 966
  • Sofia
Вуйните от търси се и аз не ги трая.

Скрит текст:
Едното ми момче е с афро коса , дръпнати почти азиатски очи, матов тен, лятото прилича на мулатче или циганче. Нямаме други раси в рода.

# 1 967
Вуйните от търси се и аз не ги трая.

Скрит текст:
Едното ми момче е с афро коса , дръпнати почти азиатски очи, матов тен, лятото прилича на мулатче или циганче. Нямаме други раси в рода.
Това е многообразието в живота
И не говоря за вуйните Simple Smile

# 1 968
Може ли линкове към профилите им в социалните мрежи, че някои не познаваме и собствените си роднини докрай, какво остава за чуждите вуйни ...

# 1 969
Като я гледам на Джуд Лоу жената, по-скоро коронавируса да се уплаши от нея.
Може би е хубава, но на тези снимки е орел с кисело зеле.

# 1 970
Тази Нели вярно много сериозно се е взела. Минала е покрай Опра....И всеки път държи циците и да са на показ, голяма професионалистка, няма що. Излъчва някаква агресивна простащина.

# 1 971
Наскоро гледах в “На кафе” Ива Екимова и дъщеря и Дара. Дара и дъщерята на Гала - Мари ще се снимат в сериал, но не разбрах много, защото не слушах внимателно 😄 Някой знае ли нещо повече? Как са били избрани, за какъв сериал става въпрос? Мари, до колкото си спомням учеше ПР, а Дара е певица. Явно имат влечение към актьорската професия и киното.

# 1 972
Каква актьорска професия, какво кино, някакъв онлайн сериал на Нова ТВ. Не знам кой ги гледа тия работи изобщо.

# 1 973
Децата.

# 1 974
При цялата паплач, която се рекламира там, надявам се да не са много тия деца.

# 1 975
Побеснявам като чета подобни новини. Как може да има студенти, които с години  учат актьорство. Стоят до късно, репетират , учат текстове. И остават без работа, или в някой малък градски театър. А щерката на мама , дето фъфли да се изявява като актриса. Честно, не го разбирам!!

# 1 976
Ами то така и професионалните модели се възмущават как е възможно актьори да им вземат хляба и да се снимат по реклами, примерно.
В тоя случай съм съгласна с горното, не ми е любимка и наистина е винаги пренавита.

Нищо не разбирате от френска лучена супа с тост от сирене:
https://www.google.com/search?q=french+soup+toast&sxsrf=ALeK … =1440&bih=718
Ама какво да се очаква от вас, като само мусаки въртите Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 977
Тази Нели вярно много сериозно се е взела. Минала е покрай Опра....И всеки път държи циците и да са на показ, голяма професионалистка, няма що. Излъчва някаква агресивна простащина.
Жената показва каквото си има  🙂

# 1 978
  • софия
Нищо не разбирате от френска лучена супа с тост от сирене:
https://www.google.com/search?q=french+soup+toast&sxsrf=ALeK … =1440&bih=718
Ама какво да се очаква от вас, като само мусаки въртите Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Абе, ний сме виждАли и яли френска лучена супа у самата Франция, но не сме знаЯли, че бистър мазньоч с кайщник леб и дебел парчак кашкавал връз него била флс.Stuck Out Tongue Closed Eyes
А какви мусаки въртяя...

# 1 979
Джуд Лоу по-фина и хубава жена не можа да си намери.

Кака Нелка от "Търси се" ми е като оживяла карикатура от книга на Чудомир - едра снага с дащно деколте и типичния клюкарски хитър поглед. Много махленски вид има, а другата като че ли е в студиото просто за асортимент.

Общи условия

Активация на акаунт