Звездни компромати - март 2020

• 211 285
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Жената на Андрей с хлапето.

# 1 951
  • До морето
Ама аз не разбрах яйцата по бенедиктински във френската супа ли са инсталирани или????

На Търси се и двете кокошки сами са казвали, че са били голи като пушки и даже когато Ризов им звъннал и им казал, че им харесал предаването по няква кабеларка и иска да ги продуцира за Бтв, те двете нямали пари да си платят таксито и му отказали среща. После забогатяха по полов път посреЦтвом брак с подходящи мъже. Мегито е по-обрана, пуска по някоя снимка от някой гръцки остров чат-пат, обаче Нелито е фурия. Постоянно поства снимки от семейни почивки, пътешествия в чужбина, нови покупки и винаги така небрежно в стил - Събудихме се вчера, почесохме се и решихме да дойдем с децата в любимият ни Лондон. И ето ни тук, заедно, обичаме се, нищо че цената на 4 самолетни билета в последния момент е повече от годишната пенсия на баба ми. И все в този стил. След едно заяждане с жена, която я беше питала нещо съвсем невинно спрях да я следвам, та не знаех, че се е изместила в нова къща. Сигурно има епични постове по въпроса.

# 1 952
Отделно бяха яйцата, но варени яйца на филия всички сте виждали. Не че филия с кашкавал не сте. Joy

Нелито като е много богата, защо не прави благотворителни търгове с олющените ботички?

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 20:07 от bebolilina

# 1 953
Аз не знам коя коя е, но благодарение на вас знам, че едната продава много грозни носени обувки за стотици левове. Пасва идеално на горното амплоа 😆

# 1 954
  • софия
Пфу, имах "честта" да придобия лично впечатление от "обраността" на Мегито на гръцки остров. Махни, махни.

# 1 955
Разкажи, де.

# 1 956
  • софия
Парвенющина. Жената седи някъде 10 м. над земята, нищо че освен "Търси се" не съм чула/чела неин "журналистически" труд.

# 1 957
  • До морето
Пфу, имах "честта" да придобия лично впечатление от "обраността" на Мегито на гръцки остров. Махни, махни.

Аааа, може! Аз коментирам постовете във Фб, тоест разказвам по картинка, не съм ги виждала live

# 1 958
  • софия
Мисълта ми беше, че каквото е на картинката, това е и в живия живот. Не е грешка на правописа или обраната социална комуникация 😂

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 20:20 от zvаnchе

# 1 959
https://www.instagram.com/p/B-XcX07JoQR/?utm_source=ig_web_copy_link

Ако ви е липсвала , утре Славена Вътова Ще е в Преди Обед.

# 1 960
  • Rock & Roll feeling ...
Хубав продукт беше "Търси се" в първите 5 години... После взе да се изчерпва, а Оприте някак не успяха да му вдъхнат живот на обнова.

Луиза и Ивет - една младост разлика : https://www.instagram.com/p/B9RDomaBiAF/

Семейство Гочеви -  https://www.instagram.com/p/B-H1PZUH88D/  Синът им ми е любимото звездно дете Blush

# 1 961
  • Sofia
Не е странно, че е толкова бяло, а че очите му са толкова сини. Grinning
Възможно е някой от бабите или дядовците да е синеок.

# 1 962
Много красиво дете! Има си типични афро черти и коса, но светло и синеоко, дъщерята на Борис Бекер е така. Много е интересна и тя.

# 1 963
И нашето е синеоко,пък ние двамата не сме. Добре,че не сме звезди,а обикновени хорица. 🤣

# 1 964
  • Sofia

Русият къдрокоско  е прекрасен Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 22:10 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт