Звездни компромати - март 2020

• 211 311
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 935
На Криско момичето е много симпатично. Сладка и секси е, без да излъчва вулгарност.
Мхммм, а между циците кво си е татуирала и за чий? Не държа да знам.

# 1 936
  • софия
Ще й се стъжни един ден като й спрат великото предаване.

Все се чудя, какъв рейтинг има, за да продължава сезон след сезон... явно продуцента обича да хвърля пари на вятъра Simple Smile
А и тя за това време трябва да е направила бая пари ... нали знаете ден (сезон) година храни.
А и наскоро четох някъде, че в ново по-голямо жилище се е нанесла ... събрала е достатъчно, то е ясно.
Аз гледам предаването и ми е интересно. Но и Нели, и другата много са си повярвали и двете имат поведение на парвенюта.

# 1 937
  • out of space
Като си изтървеш сандвича в чорбата, все така става...
Скрит текст:

Ох, така се разсмях! Какъв е този мазньоч беее? Flowers Chestnut

# 1 938
Туй нещо даже с пистолет опрян в челото не бих го опитала. Money

# 1 939
Ще й се стъжни един ден като й спрат великото предаване.

Все се чудя, какъв рейтинг има, за да продължава сезон след сезон... явно продуцента обича да хвърля пари на вятъра Simple Smile
А и тя за това време трябва да е направила бая пари ... нали знаете ден (сезон) година храни.
А и наскоро четох някъде, че в ново по-голямо жилище се е нанесла ... събрала е достатъчно, то е ясно.
Аз гледам предаването и ми е интересно. Но и Нели, и другата много са си повярвали и двете имат поведение на парвенюта.

Мисля, че се изчерпа, а и доста си личи как те се превземат и преструват.
Аз лично не го гледам сигурно от години, но понякога те самите ти се натрапват ... как децата им учат в Лицея, как ще се местят в ново жилище, как си продават готините дрешки ...
Но иначе съм съгласна с теб ... абсолютни парвенюта.

# 1 940
  • София
Джуд Лоу и жена му в Лондон. Не я ли е страх бременна да се разхожда, без предпазни средства.
Скрит текст:

# 1 941
Приличaт нa бездомни пcихопaти

# 1 942
  • София
Дрейк и бившата му жена са показали сина си. Детето е като някакво ангелче, което обаче няма нищо общо с баща си. Доста странна мешавица. Wink
Сигурно затова е качил и снимка на родителите си Дрейк, за да покаже, че майка му е бяла, но пак не се връзват много нещата. Smile  Те си знаят.

Скрит текст:

# 1 943
много cъмнително в товa 😀😀😀

# 1 944
Нямаше ли и Азис руса, синеока дъщеря?

# 1 945
  • софия
Много сладко и различно е това сладурче.
Няма нищо съмнително при двама тъмни родители детето да е светло. У наше село е така. Сигурна съм кой е бащата, майката съм ясна.

# 1 946
Не е странно. Майката на Дрейк ми изглежда руса. Сигурно и един от родителите на момичето е с руса коса. Много хубаво детенце.😃

# 1 947
  • София
Не е странно, че е толкова бяло, а че очите му са толкова сини. Grinning

# 1 948
Лелее какво сладурче !🤗

# 1 949
Като си изтървеш сандвича в чорбата, все така става...
Скрит текст:

Ох, така се разсмях! Какъв е този мазньоч беее? Flowers Chestnut

Ама е някак сладко колко е горда от това, което е сготвил мъжът ѝ.

Още ли го рекламират това "Червено кадифе"? От поне година го пробутват разните му бг-звезди, явно не върви.

Общи условия

Активация на акаунт