Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 37 394
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
На мен май ми идва на цена, като на досегашната професионална. Затова се надявам на някакво качество.
Каква е цената на намаление в Лили?

# 316
Лореал Екселенс ползвах около година и половина и като ми писне от къната пак ще я ползвам. Много щадяща боя. Покрива идеално бели коси, ползвах 8 номер, обаче се измива като повечето дрогерийни, а и професионални бои. Аз си мия през ден косата, не знам дали е от това.

# 317
  • Deutschland
Аз трудно я отмивам. Ползвах Копенхаген, не знам кой номер се води. И ми изсушаваше косата

# 318
Аз ползвам Лореал preference. Много е добра и покривна. Преди да я открия бях ползвала какво ли не.

# 319
На мен май ми идва на цена, като на досегашната професионална. Затова се надявам на някакво качество.
Каква е цената на намаление в Лили?
Май 8 и нещо. Аз не знам каква е редовната цена, просто видях червен етикет. Иначе моята професионалната е 13 лв. А от тази ще ми трябват две. Не съм се правила с такива бои отдавна, иначе преди години се мажех  с Велатон и Лонда предимно. Сега представа нямам кое как е като качество.
Преференс в момента е 12 лв в Лили.

# 320
Здравейте искам да ви попитам един въпрос извън темата,  но пак свързан с косата.
Солариумът влияе ли по някакъв начин на косата????? По точно турбо солариумът . Моля ако имате представа дайте някакво мнение

# 321
  • В полите на Пирин планина
Здравейте искам да ви попитам един въпрос извън темата,  но пак свързан с косата.
Солариумът влияе ли по някакъв начин на косата????? По точно турбо солариумът . Моля ако имате представа дайте някакво мнение

Определено солариумът вреди на косата, а и на кожата. Не знам каква е тая мания по "препичане" в солариуми. Сигурно, защото и "инфлуенсърите" на младежта са такива - препечени. На прима виста се сещам за една Николета и... спирам до тук.

# 322
  • BG-DE
Аз пък изобщо не съм доволна от Лореал Екселанс, покривна е но на второто миене белите ми коси лъснаха, боядисвах се с 7.0 и 7.1. Сега смятам да пробвам Преферанс. Фрау, Копенхаген е 8.1 точно на Преференс, ще споделиш ли дали бързо се отмива 🙏

# 323

Определено солариумът вреди на косата, а и на кожата. Не знам каква е тая мания по "препичане" в солариуми. Сигурно, защото и "инфлуенсърите" на младежта са такива - препечени. На прима виста се сещам за една Николета и... спирам до тук.
Аз мисля, че му отмина модата. Не съм виждала от 2-3 години "изпечени" момичета по улиците.

# 324
Ее тя Николета Лозанова е страшна мадама със тен мечта . Но във какво се изразява тази вреда от солариума,  да кажа че искам да стана шоколадче както се казва Хаха,  което предполага по дълго печене. Можете ли да препоръчате някакви защитни продукти за коса или нещо ?

# 325
  • Deutschland
Menerva, от моята гъста коса се отмива трудно, но цвета е разкош

# 326
Но във какво се изразява тази вреда от солариума,  да кажа че искам да стана шоколадче както се казва Хаха,  което предполага по дълго печене. Можете ли да препоръчате някакви защитни продукти за коса или нещо ?
A solarium is any tanning unit that uses ultraviolet (UV) radiation to tan the skin. Solariums are also known as sunbeds, sunlamps or tanning beds. There is no such thing as a safe tan from a solarium.
https://www.amazon.com/Tannie-Protection-Bonnet-Cap-tanning/dp/B005NI56W6
https://www.elle.com/beauty/news/g30046/sun-heat-protection-hair-products/

И горещо ти препоръчвам да попрочетеш за "изкуствен тен" продуктите преди да влезеш в солариум.
https://nymag.com/strategist/article/best-self-tanners-face-and-body.html

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 15:51 от Agent Provocateur

# 327
Ее тя Николета Лозанова е страшна мадама със тен мечта . Но във какво се изразява тази вреда от солариума,  да кажа че искам да стана шоколадче както се казва Хаха,  което предполага по дълго печене. Можете ли да препоръчате някакви защитни продукти за коса или нещо ?
Косата ти е най-малкия проблем. Всичко, което може да ти се случи и от слънцето, може да стане и от солариум. Не си ли чувала, че може да се стигне до злокачествени заболявания, хиперпигментации и т.н. ?Познавам жена, която е малко над 50 г. и изглежда все едно лицето й е покрито със старчески петна, причината е солариум. Николета изобщо няма да я коментирам.
Агент, преди да прочете за автобронзанти, може да навакса с другите си задължения за възрастта.

# 328
  • В полите на Пирин планина
Smiling ImpSmiling ImpSmiling Imp
Ее тя Николета Лозанова е страшна мадама със тен мечта . Но във какво се изразява тази вреда от солариума,  да кажа че искам да стана шоколадче както се казва Хаха,  което предполага по дълго печене. Можете ли да препоръчате някакви защитни продукти за коса или нещо ?

UV лъчите са вредни. Има слънцезащитни продукти за коса. Примерно на Лакме - професионална козметика. Ползвам лятото от нея.

Николета ли е страхотна мадама?! Леле! Bowtie Smiling Imp "Страхотна" препечена кифла е, ама това е мое мнение...

# 329
Иначе мислех за нещо такова
https://image.ceneostatic.pl/data/products/57611392/i-amazon-lor … y-braz-180-ml.jpg

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 17:03 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт