Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 37 384
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • BG-DE
Благодара, Фрау, цвета ти наистина е фантастичен 😍

# 331
Объркана съм малко , защото някой казват че не вреди на косата , а пък други че я изтощава . Но нз дали продуктите предназначени за слънчева защита ще действат и в солариума . Чакам още предложения

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 17:03 от bubanka

# 332
Преди години успях да си създам ужасни пигментни петна по лицето от няколко сесии в солариум, въпреки, че бях покрита от глава до пети със фирмената им козметика за предпазване (нещо претенциозно, скъпо и немско беше), та и ползването на защитни продукти не гарантира, че няма да се обезобразите и да прекарате следващите 10-15 години трошейки пари докато опитвате всичко на пазара за да се избавите от собствената си глупост. За бога, сестри по форум, не влизайте в солариуми! Grinning

# 333
Цвета е готин Танче, но не ли много тъмен?

Иначе имам нов балсам  за коса, без отмиване е и съм много доволна. За пръв път ползвам такова нещо . Марката е Biosilk.

# 334
Аз никога не съм била фен на солариумите. Обикновено правя 3-4 посещения май месец за по много малко минутки, колкото кожата да не е съвсем бяла. Иначе видът на препечена филия винаги провокира в мен смях. Личи си кога имаш тен от плаж и кога си се изпържила в солариума.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 17:04 от bubanka

# 335
Иначе имам нов балсам  за коса, без отмиване е и съм много доволна. За пръв път ползвам такова нещо . Марката е Biosilk.
Ха, сподели кой е! Аз съм имала 2 на Биосилк:
PS Много интересен поне за мен факт е, че и двата продукта могат да бъдат използвани както за коса, така и за кожа. Аз лично рядко срещам такива, може би не съм обръщала внимание!
i

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 16:38 от Agent Provocateur

# 336
Tanch, телепатия... тъкмо влязох да пиша за     Екселенс Simple Smile
С това мое често миене на косата, вече ми е все тая каква боя ще сложа. Затова взех Екселенс, този път 4-ка. Дано не стане прекалено тъмна. Тези дни ако не ме домързи, ще се боядисам. Казват, че е трайна за бели коси.
Какъв цвят искаш да станеш?
Защото с 4-ката ще стане черно, с тенденция да се отмие постепенно...

# 337
  • София
По повод снимката на дъщеря ми, която качих, винаги я подстригват на черта с машинка. Сега от вас чета, че това не е много добре. И ми е странно, все подстригвана на черта, а има косъмчета по 5-6см дълги примерно дето са цъфнали.

# 338
https://www.youtube.com/watch?v=08eZ4wqVrIU
Принцип на работа на машинка Hands Point Up
Накълцване на косъма == косата започва да се дели/цъфти още след подстригването

Имаш предвид, че новата коса- растежите са цъфнали, така ли? А не е ли по-вероятно косата да се е накъсала много високо вече и за това да има такива цъфтежи?

# 339
Бях на фризьор днес на ново място и съм доволна от резултата, махнах едни 5 см. Обаче този човек не използва ножица, а ето този инструмент

Моля, кажете ако имате опит, с това нещо няма ли да ми цъфне косата по - бързо?

# 340
Мен са ме филирали с бръснач и беше най-доброто филиране,което са ми правили. Не съм забелязала после да ми е цъфтяла косата или да е накъсана. Но трябва фризьорът да знае как да го ползва.

# 341
Бръсначът е супер, остро острие- няма да се накъса косата, не знам защо не го ползват повече фризьори.. Виж филажните ножици са друга бира 🤪 те си кълцат като машинките

# 342
Ох, олекна ми Grinning не знам защо толкова се уплаших от него. Значи човекът си разбира от работата, беше толкова сръчен и бърз, за три мин. бях готова и резултатът е супер.
Намерих си фризьора, щастлива съм Blush

За боите на Лореал - екселенс много ми харесва, мисля, че е щадяща, след нея косата ми става мека, лъскава и жива.
Веднъж пробвах преферънс и не ми хареса - цветът стана по - тъмен и ми изсуши косата.

Анджи, ти сериозно ли? На 15 и солариум??Head Band

# 343
Много ми харесва така подстригана косата. Етажи около лицето ли са? Много ми се иска да се направя така,но трудно бих се доверила на тукашните фризьори.
Някой знае ли точно как се води прическата? Стои много добре.

# 344
Ха, сподели кой е! Аз съм имала 2 на Биосилк:
PS Много интересен поне за мен факт е, че и двата продукта могат да бъдат използвани както за коса, така и за кожа. Аз лично рядко срещам такива, може би не съм обръщала внимание!
i
Лилавия. Само за коса е.

Общи условия

Активация на акаунт