Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 37 396
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
О, сега идеално ще ми дойде един бретон да ми скрие гневните бръчки. Но наистина ми избиват пъпки щом го подстрижа. Иначе е много подходящ за скриване на дълъг или голям нос, но обикновено прави лицето да изглежда по-дебело и кръгло, ако е прав и плътен.

# 301
  • Някъде там
Днес ходих на фризьор.
Фризьорките ме разубеди да изсветлявам косата и до сменям цвета си.
По добре да ходя на терапии и да правя само корени.
Направи ме с тази боя
Новата мажирел. Само корени правихме.
и след това фузио доза на Керастаз .

# 302
Супер е, Искрице, но изглежда доста по-тъмна косата отколкото на снимката с плитката.

# 303
  • София
Аз като знам върху себе си мога да кажа, че тъмната коса няма снимане. На всяка снимка цвета ми е различен.

Лошото обаче е, че след последното боядисване корените ми отново са по светли, дължините вървят към черно....

# 304
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Направи ме с тази боя
Скрит текст:
Новата мажирел.
Какъв номер?

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 07:55 от bubanka

# 305
  • София
И да ползвам темата... Както казах дъщеря ми отряза доста коса по нейно желание, обаче гледам я пак цъфти, цъфти, ужас. Каква може да е причината детска коса да цъфти толкова. Суша я възможно най рядко, преса не ползва, просто не знам вече. Пък е права като клечка и всеки цъфтеж стърчи.

Сега е до раменете на тези снимки.

# 306
  • Някъде там
Елена,пробвала ли си върху нея серума на Маракеш?
Няма ли ефект?
Голямата ми дъщеря го използва,а на малката слагам крема на десата детския за заплетена на косата,но има ефект и против цъфтеж .
Неви,в зависимост от осветлението цвета ми се променя Simple Smile
Ивелина,с 5.1 съм в корените(дължините не ги пипам и не ги боядисвам ) .

# 307
Искрица, как успяваш да поддържаш дължините в добро състояние, след като боядисваш само корени? По принцип се боядисвам на около 40 дни. Имах период, в който бях решила да правя основно корените и на 3-4 месеца цялата коса. Цветът го докарвах равномерен, обаче като цяло косата ми изглеждаше суха, безжизнена и установих, че имам нужда по-често да я боядисвам цялата. Утре ще ви пусна снимка като се боядисам, ще минавам от 7-ца на 6-ца с дрогерийна боя. Очаквам да се измие бързо цвета.
Някой питаше тези дни за боите на Compagnia del colore? Използвам ги от 4 месеца, според мен са хубави, голямо количество 100 мл и трайни.

# 308
Елена, ако ножиците на фризьора са тъпи се получава кълцане, а не рязане на косъма и той е накъсан още при подстрижката. Това за мен е единствената причина за цъфтяща детска коса.
 Аз веднъж така се карах с една, дето искаше с машинка да ме подстригва, е аз ли трябва да обяснявам на “професионалист” принципа на работа на ножовете на машинките..

# 309
Ооо, аз изпадам в нервна криза като видя машинка или да ми усукват кичури за да чистят цъфтеж. Точно след седмица става още по-зле. Моите връхчета се изсушават и изтъняват и се вижда с просто око колко трябва да се изреже, не е сложно. Обаче имам един кичур точно до лицето, който не знам защо преди 3 години една фризьорка ми го клъцна малко под ухото. Ей, сякаш спря да расте, стои си така, само дето е супер накъсан.

# 310
Искрица, как успяваш да поддържаш дължините в добро състояние, след като боядисваш само корени?
...
 Цветът го докарвах равномерен, обаче като цяло косата ми изглеждаше суха, безжизнена и установих, че имам нужда по-често да я боядисвам цялата.
Когато боядисваш корени накарай фризьорката за 5 мин да разнесе боята и по дължините. Ако го правиш сама вкъщи - когато влезев да отмиваш корените, само ги намокри и направи емулсия от боята, като я разнасяш на цялата коса, постой така 5мин(хубаво гледай да разнесеш) и отмий тогава. Оксидантът смесен с вода вече не е толкова силен и ще е достатъчно за една репигментация на дължините на косата, без да я увреждаш.

# 311
Сега съм така, отрязах скоро 5-6 см.
Утре ще пробвам тази боя

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 15:09 от Хелия

# 312
Можете ли да ми кажете дали боята на Лореал - Екселенс покрива бели коси, трайна ли е и цветовете получават ли се, или не? Решила съм да я пробвам.

# 313
Tanch, телепатия... тъкмо влязох да пиша за     Екселенс Simple Smile
С това мое често миене на косата, вече ми е все тая каква боя ще сложа. Затова взех Екселенс, този път 4-ка. Дано не стане прекалено тъмна. Тези дни ако не ме домързи, ще се боядисам. Казват, че е трайна за бели коси.

# 314
Tanch, телепатия... тъкмо влязох да пиша за     Екселенс Simple Smile
С това мое често миене на косата, вече ми е все тая каква боя ще сложа. Затова взех Екселенс, този път 4-ка. Дано не стане прекалено тъмна. Тези дни ако не ме домързи, ще се боядисам. Казват, че е трайна за бели коси.
Гледах, че в Лили е намалена и се зачудих, имат хубави цветове. Макар че професионалната, която ползвам, ми излиза по-евтино от тази.

Общи условия

Активация на акаунт