Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 37 399
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
И аз много обичам бретони .
Моя в момента е дълъг.
Вчера колежка ми направи плитка.Много се харесах с плитка
Имам и страшно много бебешки растежи,от серума на Епроуваж.
Мноого обичам плитки. Ето от лятото
Скрит текст:
Скрит текст:

# 286
И аз много обичам плитки тип рибена кост! Най-много обичам, когато я рзплета след това и косата ми е къдрава и с прекрасен обем. Нямам наблизо приятелки, които могат да плетат, но често ходя при една фризьорка да ме измие и да ме сплете /целта е плетенето да е на мокра коса/. На следващия ден ходя с плитки, а на по-следващия пускам и е жестоко! Дори се опитвах да се науча сама да си правя, но не ми се получава изобщо, не успявам да я правя достатъчно стегната и няма ефект тогава.

# 287
Дъщерите ми се плетат сами, изтръпват ми ръцете само като ги гледам, ама с такава схваната майка нямат избор, милите. Най- ми харесва някаква обърната плитка, тя е някак по- релефна

# 288
И аз се плета сама. Ама не мога да ви обясня как точно. 🤣 Има доста клипчета,може да опитате.
Обърната и на мен ми харесва.
Ей как ми пускате мухата за бретон! 😆

# 289
Аз от зор се научих да се сплитам сама Grinning
И на рибена кост, и тази обърнатата релефна (немска плитка).
Обаче ми е много трудно да сплета някой друг, не мога Grinning
Също много обичам бретон, но си изисква да му слугуваш.
Помня след бала си отрязах косата на черта до рамото и си направих бретон, носих го много малко, защото като стана топло лятото и ми пречеше и спарваше Grinning

# 290
Цял живот ходих с бретон, вярвайте ми. В началото майка ми все така ме постригваше. После ми остана навик, само променях формата. От 3 месеца го пускам, защото в последните години ми писна все да го оформям.С бретон криех и родилен белег, вече не ми пука толкова или поне аз го виждам като пигментация, върху която трябва да работя. Друг недостатък ми е, че откакто ми е открито челото, кожата ми там започна да се замърсява. Малката един път изяви желание да й направя, после се отказа. Преди няколко месеца дори сама си го пострига(щях да получа удар като я видях), но пък за 5 годишно се беше справила перфектно, почти не се налагаха корекции от моя страна.

# 291
обичам бретон, почти цял живот съм така
била съм и без, така и не свикнах да се гледам

много лесно се поддържа - 10 секунди с ножицата и е готов
понякога нарочно го правя "назъбен", но понеже косата ми е чуплива, почти не личи

# 292
Хелия, аз пък като пусна бретон и първите седмици имам постоянно чувство, че челото ми се омазнява и ми излизат и пъпчици, много кофти. Но след като свикне кожата всичко е ок..

# 293
Имах бретон в 7ми клас, а по челото ситни пъпчици, криех ги с него.
Един ден реших да го нося вдигнат и постепенно челото ми се изчисти. Но тогава бях с мазна кожа и със сигурност е имало значение.

Скрит текст:
ох да ви се оплача, току що видях, че скалпа ми се бели на големи парцали, сигурна съм че е от боята, раздразнили сме го нещо...
Какво бих могла да направя?

# 294
Бубанка, и аз все още трудно се възприемам. Понякога съм на косъм да го отрежа пак. Все си гледам и веждите да са във форма.

# 295
Има ли някой ползвал боята  Compagnia Del Colore да сподели впечатления за трайност и покривност?
Аз на два пъти я ползвах. Доста по-покривна е от Мажирел например. Но напоследък се мажа с масла в корените и от тях започна да пада.

# 296
  • На морето!
Аз се специализирах в плитките откакто имам дългокоса дъщеря. На себе си също мога да правя всякакви, но по-често съм с опашка или кок в ежедневието си.

# 297
Хахаха, и аз съм била тийнка с мазна кожа и бретон и пъпки... тц, мерси! А колко мразя да ми се маже бретона във ФДТ-то, а и да го правя всеки ден и да се чудя с колко фиби и диадеми да го прибера за да си измия лицето и да си сложа маска!

Мамо, и аз скоро се чудих, защото определено усещам раздразнен скалп от боята, та реших да опитам да боядисам няколко пъти след слагане на маслена маска по скалпа, за да минимизирам дразненето.

Мога да плeта точно 3 вида плитки, от най-простите и то само на дължините на косата, но миналата седмица малката ме светна, че имали ден на рибената кост - всички момичета отивали сплетени на училища за да видят дали момчетата ще забележат. Та се наложи набързо да гледам ютюб видео и да плета без да мрънкам Simple Smile))
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 15:31 от Agent Provocateur

# 298
Моята тийнка с мазна кожа и пъпчици по челото категорично отказва да се раздели с бретона си.

# 299
Моята тийнка с мазна кожа и пъпчици по челото категорично отказва да се раздели с бретона си.
пиене на сяра (орално) много помага.

Общи условия

Активация на акаунт