Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 37 408
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Пращам на лични, аз смятам, че бгмама не е фейсбук, за да си качвам лицето. Утре ще коментирам в теми "искам бебе" или за изследвания, с хора, с които мога да си споделя, без да има риск леля Пенче, колежката на майка ми да разбере каква ми е мъката.

# 271
Хибискус,пращай Simple Smile

# 272
  • Някъде там
Записах си час за подстригване и боядисване при тази мацка
https://m.facebook.com/profile.php?id=100015196985793
Няма да показвам какво ще се правя.
Като се получи ще споделя резултата Simple Smile

# 273
Пращам на лични, аз смятам, че бгмама не е фейсбук, за да си качвам лицето. Утре ще коментирам в теми "искам бебе" или за изследвания, с хора, с които мога да си споделя, без да има риск леля Пенче, колежката на майка ми да разбере каква ми е мъката.
И аз ще помоля за снимка на лични. 😊Изтървах те.

# 274
Ох, гледам Дяволът носи Прада за 79-ти път и се влюбих в бритона на Ан Хатауей. Не мога да преценя обаче как би стоял на фона на 2020 година и искам съвет. Косата ми е до раменете, 1/3 естествен цвят, 2/3 златисто русо. Бритона ми беше прав, а сега е до никъде. Може би сантиметър под веждите. И сега много се двуомя дали да не си направя нещо като това от снимката .....
Скрит текст:

Е много ми харесва.... просто нямам доверие на преценката си, ще се радвам на мнения:))))

# 275
Хич не обичам бретон. Лично мнение.

# 276
Аз обожавам бритони, обаче винаги преди да се окажа с такъв си мисля, че ще изглеждам секси и фатална като Наоми Кембъл например, а обикновено резултатът е, че гледат мъжа до мен все едно е педофил. Изглеждам като олигофрен с бритон и само въздишам по такива.

# 277
бритона на Ан Хатауей.
Скрит текст:

Е много ми харесва.... просто нямам доверие на преценката си, ще се радвам на мнения:))))
Точно такъв тип бретон ми харесва.
На Хибискус по спомен беше подобен.
Като цяло не ми допадат равни като черта, разбира се всичко и индивидуално.

# 278
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Много ми харесва бретона на Ан Хатауей. Много обичам бретони по принцип, но като си направя и бързо ми омръзва. Единствено това ме спира.
Хибискус, прекрасна коса и прическа!

# 279
  • Някъде там
И аз много обичам бретони .
Моя в момента е дълъг.
Вчера колежка ми направи плитка.Много се харесах с плитка
Имам и страшно много бебешки растежи,от серума на Епроуваж.

# 280
  • София
Искрица, и цветът ти е супер!
Моят опит с бретон всеки път е трагичен.
Помолих прителките ми, като ми хрумне подобна идея да ме вържат Grinning
Харесвам много, но на кошмарно гъста и чуплива коса е страшна беля. Сутрин ставам като пудел, мия бретон, изправям и за финал ако има малко влага навън и всичко бухва. Отделно, че имам сравнително малко чело и лице. Но ако бях с абсолютно права коса и по-голямо чело, щях да се разнообразявам с удоволствие. Израстването после също е доста чакане.

# 281
Била съм с такъв бретон. Отиваше ми, но ми омръзна всеки ден да го мия и оформям, и го оставих да израсте. Другият недостатък е, че през лятото в жегата може малко да дразни.

# 282
Точно този е много дълъг и не е практичен. Ще дразни и влиза в очите. Ще трябва често да се подстригва. Била съм с всякакви видове бретони и знам,че ми отиват. Но ме мързи да ги оправям,а и ми пречат доста. Затова от едно известно време съм без. Преди половин година пак го подстригвах. Е,ходих точно 1 седмица така и го вдигнах нагоре. Ако ти харесва обаче и искаш си направи-аз съм за експериментите. Не е къс за да не можеш да го вдигнеи с фиби после ако не ти хареса.
Такъв плътен и тежък обаче отива на много малко лица. Ние няма как тук да преценим дали ще ти отива.
Аз бих си направила за да разнообразя.

# 283
Ни ви ли пречи в очите такъв бретон? Не бих го изтърпяла, сигурна съм. Иначе и аз съм с бретон, но по- къс, аз не се харесвам без

# 284
По- късно ще пусна на лични, че от телефона ми е мъка и да пиша. Показаният бретон наистина е тежък, аз показвах тези снимки за референция, но държах в средата да е по-къс, за да не ми пречи. Първата снимка ми беше идея и за степени, но не посмях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт