Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 37 395
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • Lost in a fairytale ...
Аз като купувах последно Compagnia del colore окислителят беше 75 мл в бутилка и ми дадоха 2 шишенца - общо 150. Не съм доплащала или нещо, просто така го разпределят явно. Simple Smile

# 406
Възможно е предишния път да е било колкото трябва - 150 мл, а сега да са нямали такава разфасовка и затова да са ми изпратили 2 х 125 мл.

# 407
  • Lost in a fairytale ...
Може, аз я взех от физически магазин.

# 408
Рая, не знам, по план ми е другата седмица за боядисване, но може и да отложа. Или да ускоря, зависи колко ме стегне корделата Grinning

# 409
Аз се намазах, обаче боята не ми стигна, което е супер странно, защото косата ми е скъсена с 20 см и се боядисвам поне за десети път с тази боя. Направо ме е страх да се измия, че мъча да покрия червено и ще е страшно. Единственото ми обяснение е, че е по-гъста от други номера, с които съм се боядисвала.

# 410
Честито на рожденичките! Да са живи и здрави! Не бях влизала в темата няколко дни. Покрай това дистанционно обучене нямам никакво време, но все пак съм решила да се погрижа за косата си с различни маски. Сега е момента докато съм си вкъщи. Ще бъркам масла каквито имам, дано само да не ме домързи.
Алечке, този цвят, който си купила направо ме плени, ще имам предвид боята.

# 411
Скрийншотнах си боята на Елеа. Цвета е супер! Ще го купувам но следващо боядисване.Аз днес си изправих. Домързя ме. И сега нещо не се харесвам. Не мога и да се снимам. Камерата ми се прецака. Ей така съм общо взето.

# 412
  • Някъде там
Аз след малко ще мажа дължини.Взех си боя Артего. Ще стоя около 15 минутки да туширам рижавеещото.
Боята  огромна.

Цвят 7-1 .

# 413
Искрица, може ли да споделиш снимка след боята?

# 414
  • Някъде там
Искрица, може ли да споделиш снимка след боята?
Ще пусна снимка,но ще са само дължини .Няма да боядисвам цялата коса .

# 415
Аз съм готова. Не е лош цвят, но не мисля, че ще остана с него.
Скрит текст:

# 416
  • Някъде там
Танч ,супер е цвета ти.
Харесва ми .

# 417
Танч, цветът, мисля е твой, но наистина е малко по-питомен от обикновено, та дай си време да му свикнеш Simple Smile

# 418
Танч, цветът, мисля е твой, но наистина е малко по-питомен от обикновено, та дай си време да му свикнеш Simple Smile
Точно питомен ми е. Joy Сякаш не съм аз като се гледам. Наздраве! Не ме цитирайте, моля, че ще я изтрия после.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 22:46 от tanch

# 419
Танч, отива ти този цвят. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт