Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 36 797
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • София
А от compagnia del colore доволни ли сте тези които сте я ползвали?

Танч, красива си и всичко ти отива, но не те виждам дълго време с този цвят.

# 421
  • Някъде там
Танч ,с този цвят ми харесваш повече.
Гледам си върховете с това 7.1 ми те са като след 5.1 - доста тъмичко.
Трябваше да взема 8.1
Ще погледна утре на дневна светлина.
Боята ми хареса.
След измиване дължините не са сухи.Не съм слагала маска, само Термото на Керастаз.

Утре ще снимам на дневна светлина.

# 422
Искрица, действително са доста тъмни, а на снимката виждам оксидант 6%, което би трябвало малко да дръпне нагоре. За пръв път ли ползваш тази боя?

# 423
Явно сме на вълна боядисване Simple Smile
Аз днес си поръчах Permesse 6.1 и чакам да  дойде да се боядисам. Бях питала в другата тема нещо за боите на Oway, тъй като ми стана интересно и се чудех дали да я пробвам, но тъй като не получих отговор, просто си поръчах това, което знам, че ми харесва Simple Smile
Тези дни обмислях много сериозно да си взема връхчетата с машинката (косата ми долу е на черта), но не знам дали ММ ще ср справи с тази важна задача😄
Вие имате ли някакви трикове за връхчетата?

# 424
Направо черно е. Но аз съм си фен на тъмното и ми харесава. Но как може 7 ца да стане черно, а и косата ти беше изсветлена, рижа, нали? Като 5-ца или 2-ка е, даже на 2-ка или 3-ка бие, но на дневна светлина ще е друго.

# 425
Здравейте, 

Бих искала да попитам, ако някоя от Вас от черна коса се е боядисвала в кафяво или подобен цвят, изрусихте ли се преди това , или с по-светли тонове боя постигнахте кафяв или шоколадово кафяв цвят?
Питам, защото побелявам и искам цялостно да се боядисам, но преди известно време си правих балеаж и по-малко от половината дължина е рижаво-руса.

# 426
Lollaa* аз съм поръчала една боя 5.11 на Oway за първи път и ще се боядисвам скоро (макар че съм с тъмна коса и няма да има много разлика) и ще дам отзив Simple Smile

# 427
Tedyyy,аз го правих преди време,изруси ме фризьорката,после светла боя,но косата ми се изтощи и изгоря страшно много. Сега има нови методи,уж по-щадящи,но и цифрата им е добра. 😃 Пусни ако искаш снимки на косата и тук ще получиш адекватни съвети кое как да постигнеш. 🤗
И аз се боядисвах миналия петък. 😃 Много ми бяха лъснали белите корени,нямаше как.

# 428
Обещавам утре да кача снимка. Те белите ми косъмчета засега са малко, но пък са в най-горния пласт на косата и имам чувството, че ужасно много се виждат. Не съм суетна, но все пак не е никак красиво.

# 429
Даа,аз само заради това се мажа. Няма начин. Миналата седмица даже не бях взела боя,тръгваме с детето да излизаме и като се погледнах... ужас! Та направо в магазина,грабнах една боя и вечерта се боядисах. Не мога да се търпя с бели коси.

# 430
Притеснявам се да се боядисам у дома.
Досега съм се боядисвала само при фризьор и там поне е сигурен резултатът. Но сега в цялата тази ситуация никак не ми се рискува заради едни бели косъмчета и вече развалил се балеаж.

П.С.: Утре ще направя нещо като хронология на балеажите, които съм имала.

# 431
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз поръчах две бои Compag. 8 NS,но със 6 процента и 9 процента окислител. Чудя се със кой да почна,но имам време.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 15:09 от iv.elina

# 432
Здравейте момичета. Покрай това извънредно положение не ми остава време да вляза в темата обаче си мислех за вас. Танч и Искрица- супер цветове. Аз обаче какво да правя? Еър тъча не е пипан ниъто матиран от както го направих. По план трябваше другата седмица да съм на фризьор защото имам РД. Но както знаете няма да мога да ида на фризьор.... Корена ми израстна, а на мен ми се иска нещо по-русо.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 16:57 от ЗЛОДЕИДА

# 433
Зло, много си хубава и този цвят много ти отива. Седи си на дупето.

# 434
За боите на Oway мога да кажа, че стават с тон, тон и половина по-тъмни от това на каталога, но до 2-3 измивания добивам реалния цвят. Това при условие, че съм пробвала само нюанси на номера 5,6 и 7 и винаги с 6 % оксидант при фризьор. Всичко под 5 обаче според мен е доста тъмно. Не знам с русите как стоят нещата. Моя позната се боядисва със светли техни цветове при същата фризьорка, мисля, че там цвета е по-близък до каталога.

Общи условия

Активация на акаунт