Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 36 791
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • Някъде там
Зло,страхотна си.
Не пипай косата си.Супер ти е ,цвят  прическа.
Ето и цвета на дневна светлина .На вън

И в къщи на дневна светлина няма разлика корен 5.1 И дължини 7.1

# 436
Много сте готини Simple Smile
Злодеида на снимката ми прилича на Шакира.
Днес само оприличавам хората на разни знаменитости. Но действително на нея ми заприлича.

# 437
PeachHoney, Svet, благодаря.
Много се чудех, но може би друг път. Сега си чакам доставката и не знам за кога да я чакам Grinning

Последно време си ходя натурално къдрава и не си давам много зор с вида на косата, а всички не спряха да ми повтарят колко било хубаво така, та започнах да се замислям и аз Grin
Обаче започна да ме мъчи косопад, не знам дали аз си втълпявам или наистина е така, но някак си косата ми прозира малко в корените. Бях ползвала ампули, серум, почистване със скраб, шампоани... Нещо нищо не помага. От няколко седмици започнах да приемам по-сериозна доза витамини, поради ред причини. Сега ще пробвам да се боря пак с шампоан, маската за скалп на GG, хидратиращият тоник на Филип Кингсли и ако ми препоръчате още нещо, може да си поръчам Simple Smile

Честита първа пролет, момичета! Дано скоро можем да й се радваме пълноценно! Flowers Hibiscus

# 438
  • Някъде там
Лола,пробвайновата серия генезис на Керастаз.
За косопад лично аз съм доволна от серума на Епроуваж и се чудя дали си заслужава да дам 70 лева за друг серум който най вероятно ще върши същата работа.

# 439
Мерси, Искрица, но съм останала с впечатлението, че Епруваж утежянва косата, поне по спомен от другата тема.
Обмислях евентуално тези продукти на Napura и Davines:
https://www.zlatnaribka.com/napura/napura-protiv-kosopad/napura- … malna-kosa-200-ml
https://www.arlen.bg/product/11993/stimulirasht-gel-za-krehak-sk … ng-gel-150ml.html

Някой дали има отзиви за тях?
Ще разгледам и серията Генезис, но не й възлагам големи надежди. Керастаз ми бяха любими, когато косата ми беше напълно съсипана от изрусяване и преса, но след това вече ми идват много тежки продуктите.

Ако някой има идеи за продукти преди миене на скалпа, тип маска примерно за спиране на косопада, моля да ми ги сподели Simple Smile

# 440
Привет, аз също съм доста доволна от серумът на Епроуваж, аз лично не усещах утежняване на косата. Имам и на Давинес серумът. Изпитвам смесени чувства към него. Икономичен продукт е, сравнение с горе споменатият, има охлаждащо действие, също не ми утежнява косата, не съм забелязала някакво стилизиращо действие, въпреки че много познати ми го бяха похвалили, аз не забелязах голяма разлика в косопада след използването му. При мен първият серум, в комбинация с едни гъмис витамини за коса дадоха положителен ефект, но си отне месеци..

# 441
  • София
Чудя се дали да не взема един Деколор да се мацотя докато съм вкъщи. Не знам обаче след него каква боя да взема, ако сега съм така

А искам нещо такова

# 442
Искрице, Танч и Зло сте си супер. Не виждам нужда от промяна. Елена, твоята коса също си е ОК. Това, което искаш е много подобно на това, което искам аз, но си трябва сериозна работа и обезценяване. Ето ме мен, с коса обърната пред лицето, без сешоар. Все още не съм се самоподстригала. Искам тези опърпани, сухи части да се махнат.

# 443
Ето и обещаната хронология:

->първият ми балеаж ( за да се получи цветът ме изсветлиха с блондор)
-> втори

След "червената вълна" реших, че е време да съм с по-светъл и изчаках да се изсветли. Изглеждах така:

За да "убием" рижавите цветове се боядисах с доста светло рус цвят. Резултатът е това:

И сега, 5 месеца по-късно, косата ми изглежда така:

# 444
Теди,сега искаш да се боядисаш сама вкъщи и се чудиш за цвят ли? На мен ми допада на предпоследната снимка цвета. Другите нека си кажат компетентните мнения,аз не съм много запозната с балеажите.

# 445
Аз го определям повече като омбре, отколкото като балеаж. Косата ти изглежда доста изтощена а и текстурата сама по себе си изисква повече грижи. На твое място или бил покрила светлото с цвят 6.11 (тъмно русо пепелно, което ще неутрализира оранжевото и ще се измие постепенно) или бих изчакала да мине карантината и да отида на фризьор и там да ме направи и междувременно да положа грижи да се възстанови косата.

# 446
Теди,сега искаш да се боядисаш сама вкъщи и се чудиш за цвят ли? На мен ми допада на предпоследната снимка цвета. Другите нека си кажат компетентните мнения,аз не съм много запозната с балеажите.

Сега искам да я направя цялата. Чудя се за този цвят:, но приемам и други идеи. Ами мисля да е вкъщи, защото сега няма как да отида на фризьор.

# 447
Съжалявам, че го казвам Теди, но хич не изглежда добре нито едно от омбретата. Много аматьорски изпълнения. А на последната снимка изглежда като неуспешен домашен опит за омбре. Слагай някоя боя 5, или 6 да покрие рижавите дължини.

# 448
Аз го определям повече като омбре, отколкото като балеаж. Косата ти изглежда доста изтощена а и текстурата сама по себе си изисква повече грижи. На твое място или бил покрила светлото с цвят 6.11 (тъмно русо пепелно, което ще неутрализира оранжевото и ще се измие постепенно) или бих изчакала да мине карантината и да отида на фризьор и там да ме направи и междувременно да положа грижи да се възстанови косата.

Може би така ще направя. Аз иначе правя маски, използвам какво ли не и даже сега изглежда доста добре. И
Много Ви благодаря за мненията.

# 449
  • Някъде там

Сега искам да я направя цялата. Чудя се за този цвят:, но приемам и други идеи. Ами мисля да е вкъщи, защото сега няма как да отида на фризьор.
Изобщо не виждам как ще постигнеш това в домашни условия.
Вижда ми се мисия невъзможна .
От скука само се чудя какво ново да си взема за косата.
Дали серума за коса на Керастаз Генезис,дали шампоани (Нямам нужда от нищо)
Днес си взех На РФ Лисеа и  Окара за боядисана коса.

Общи условия

Активация на акаунт