Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 36 785
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • Street of Dreams
Кератиновите продукти и терапии са правени точно за коси като на Теди. Според мен ударна доза с нещо приглаждащо и "отежняващо" ще я преобрази. И - разбира се - смяна на цвета.

# 451
На пук на всичко аз ходих на фризьор и съм по-руса. Естествено не в салона и с предпазни мерки. Всех си и защитен крем на Chi. Пак при моята си фризьорка. Тоя път бейби кичури пусна по контура на косата за да просветли еъртъча. Ще снимам на светлина и ще кача само ми напомнете.

# 452
Аз ще изчакам да се успокои обстановката и ще отида, за да оправя това "чудо".
П С.: Благодаря за съветите. Кератиновите продукти и маски ще ги изпробвам  при първа възможност.

# 453
Теди, на твое място аз бих боядисала с тъмна боя, за да уеднаквя. Бих и подстригала доста, но това, естествено си е мое мнение.
Елена, ако ползваш Деколор, след това боядисай с по- светла боя, препоръчват два номера по- светло от това, което искаш да получиш.
Лола, използвала съм шампоана Напура, но нямаше особена полза. Освен това е един рядък, мажеш се в корените преди баня, стоиш малко  с него и тогава миеш. Мрише на гадна химия и свършва много бързо. Аз пак препоръчвам ампулите Ревалид.

# 454
Аз за косопад съм доволна от серума на Филип Кингсли, също от ампулите Лореал Аминексил и не на последно място от Алпецин тоник.

При мен никакъв ефект нямаше от гела на Давинес, от серума на Епруваж (даже ми омазняваше той), от ампулите на Напура, Ш на Напура имам, но така и не свикнах с ползването му и нямам наблюдения.

# 455
  • Някъде там
Аз за косопад съм доволна от серума на Филип Кингсли, също от ампулите Лореал Аминексил и не на последно място от Алпецин тоник.

При мен никакъв ефект нямаше от гела на Давинес, от серума на Епруваж (даже ми омазняваше той), от ампулите на Напура, Ш на Напура имам, но така и не свикнах с ползването му и нямам наблюдения.
И аз харесвам много серума на ФК .От него косата расте наистина доста бързо , за косопад не съм забелязала да помага, но пък май имам нови растежи от него .
Гела на Давинес го използвах преди години и бях доволна от него .

# 456
[Теди,и аз бх сложила тъмна боя и бих отрязяла поне 1 педя коса. Бях в същото положение когато ми правиха червения балеаж преди години. Косата беше ужасна и колкото и да ми отиваше едвам я оправих. Отрядах всичко изгоряло,мацнах по-тъмно и 2-3 месеца ползвах Лореал абсолют рипеър и се оправи. За съжаление с тъмните коси и изсветляването се получава винаги така.
Аз и сега бях тръгнала натам и дължините ми бяха почти като твоите станали и затова отрязах 10 см. И сега още има сухо и изтощено.
Усещам,че много скоро може и да се върна към тъмно кестенявото.

# 457
Благодаря Ви, момичета. Така ще направя. Сега ще уеднаквя всичко и ще подстрижа доколкото е възможно увредената част.
Аз затова и донякъде седя в това състояние, защото косата ми е къдрава и ще приличам на пудел, ако подстрижа много от нея.

# 458
Благодаря, момичета.
Напура съм ползвала преди години, миришеха ужасно, но май вършеха работа, затова питах за тях.
Аминексил на Лореал и на Керастаз никаква работа не вършат при мен, все едно с водичка се поливам.
Поръчах тоника на ФК, та ще видим как ще се разберем с него. Купих си и масло от репей, веджъж седмично да си мажа корените. Вчера седях около 5 часа с него и много лесно се отми, така че няма да го оставям засега.

# 459
  • София
Знам, че след Деколор трябва да взема два номера по нагоре от това което очаквам. Тоест аз както искам нещо на ниво 7, трябва да взема някаква девятка, което ми е плашещо светло Русо на картинката Joy Вероятно просто ще си седя на д-то и няма да правя експерименти.

# 460
Елена,по-добре недей. Аз съм силно скептична. Кой знае какво ще стане и ще стане ли изобщо нещо.

# 461
Здравейте, момичета,

Вчера си взех боя за коса Garnier color sensation в цвят 4.15- Dark ruby brown. Боядисах я цялата и се получи малко по-тъмна, но предполагам, че след определен брой измивания ще изсветлее. Така изглежда:

# 462
Много си добре.

# 463
Супер е така,Теди. Сега почвай терапии и маски,може и домашни,ще се възстанови изгорялото и ще е все по-хубава. 🤗

# 464
Теди, харесва ми така косата ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт