Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 36 780
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Теди,така е много по-добре.
Моята уж я подстригах и пак е една суха и изпръхнала. Направо не знам какво да я правя. Освен маски домашни и купени(които не ми действат особено),да вземам един Кастинг тъмен шоколад и това е. Но като знам,че в един момент отново ще ми се прииска червено или нещо друго и се спирам. От друга страна с това червено е омагьосан кръг. Не знам,какво ще посъветвате.

# 466
Теди, и на мен така много ми харесваш.
Елена, наистина е плашещо. По- добре недей.

# 467
  • София
Теди, много добре е станало.

Мис, недей!! Колко време го мъчиш това червено, не загубвай всичкото това време.

https://www.facebook.com/ethanthomascollection1/videos/2453988948149575/ не знам отваря ли се?
Което ме подсеща, че хем бързо ми се отмива боята, хем никога не ползвам шампоан за боядисана коса. Просто все някакви други "проблеми" са ми приоритет, я косопад, я искам за блясък и т. н. 

Няма да рискувам аз да се изсветлявам. Като знам каква каква беше и колко рязах, сега няма един цъфтеж. Просто много ме дразни разликата в корена и дължините. Хем все вземам 5-ци, корена жълтее, светъл е, надолу имам чувството, че върви към 3-ка, почти черна е направо м

# 468
  • Някъде там
Teди , доста по добре ти стои този цвят от несполучливото омбре .
Много ми харесват къдриците  в косата ти .
Елена не рискувай и не си прави експерименти .
Преди няколко страници беше пуснала снимка на косата си и много ми харесваш сега както си .
Много интересно видео .
Аз харесвам шампоаните на милк шейк.Леки и приятни.
За боядисана коса използвам тези в момента. Харесвам си ги страшно много .
https://aptekabg.com/rene-furterer-okara-color-color-protection-mask-200ml
 и шампоан от същата серия.Тази серия я редувам с ФК .
За скалпа слагам профи продукти , (маската на ФК за растеж ) еластайзер ,термозащита ми е на Керастаз термик за суха коса- харесва ми повече от термика за дълга коса .

# 469
Не знам...може би пэк до мина но нещо по-щадящо катж биз амоняк или професионална боя. До разредя боядисването на 2 м,защото и без това ни и като да имам много бели коси,даже са само 3-4 косъма,ни се и виждат.
Само не знам дали безомонячна ще ми покрие сега амонячната.

# 470
Мис, извинявам се, ако е коментирано преди, но защо не си оставиш естествения ти цвят,след като нямаш много бели косми Simple Smile Според мен тогава много ще ти живне косата.

# 471
  • Някъде там
Мис, извинявам се, ако е коментирано преди, но защо не си оставиш естествения ти цвят,след като нямаш много бели косми Simple Smile Според мен тогава много ще ти живне косата.
И аз това да попитам .
Kaто човек преминал през всички цветова идеално я разбирам обаче .
Друго нещо си е промяната .
Като споменах промяна гледам тази серия бои на лореал за тъмна основа .
Изглеждат страхотно .

# 472
И по темата за косопада, ще задам един Може би странен въпрос, но : Възможно ли е да се наблюдава по- засилен косопад, ако винаги, след всяко миене на косата, слагайки козметиката на мокра каса, веднага тя се сплита на рибекос и така се спи цяла нощ? И така в продължение на 5-6 месеца.
Дано разбрахте въпроса ми...

# 473
Не мисля. По принцип хората, които ходят постоянно сплетени, си мислят, че имат косопад, а всъщност това е нормална загуба на косми, които щяха да падат целодневно, ако косата не е сплетена. А и доколкото разбирам ти я носиш сплетена и мокра само докато спиш, за да се начупи по естествен път от влагата.

# 474
Аз пък мисля, че може да има нещо общо с косопада това. Като косата е влажна е предразпиложена към падане, защото фоликула е "разхлабен" и при опъване ще излезне по-лесно. Чудя се как зимата не настиваш по този начин само...
Пробвай поне да сушиш в корена и да оставяш половин час да дръпне на въздух преди да сплетеш и плети по-хлабаво. Ако за 1-2 седмици няма промяна трябва да си вземеш козметика за косопад.

# 475
  • София
Аз като не мога да се похваля с нова прическа(в четвъртък трябваше да съм на фрозьор) ще покажа косите на моите деца.
Малката ми кифличка

И пубертет който реши да си пуска коса. Кога ще му омръзне не знам.Добре ,че се отказа от раста(искаше да си прави една отзад).Много нечистоплътно ми изглеждат тия расти.

# 476
Да, козметиката против косопад съм я започнала- Натура и Brave new hair, от скоро пия и Калмацин. Мислех да си пусна и кръвни изследвания, но точно сега моментът не е подходящ. Ще почакам да се успокои обстановката покрай вируса. Наблягам на домашните маски с яйце, мед, някакво масло... А за спането с мокра коса, какво да кажа- повече от 15 години не суша косата 😉

# 477
И според мен няма общо със сплитането.
Иначе знам,че смяната на цветовете е голяма краста, но когато дълго време не си бил със своя цвят, все пак и той става "нов" Simple Smile

# 478
Краста си е. Но и омагьосан кръг.
Иначе и аз не смятам,че е от плитките. Едва ли си ляга Розов памук с напълно мокра коса, поне е леко подсушена. И щом е от години. Може би е период-пролет и есен си пада.

# 479
  • София
И този цвят ми харесва. Приемам всякакви съвети как да направя така, че дължината и корена да са един цвят.

Общи условия

Активация на акаунт