Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 36 780
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Аз малко като черна станция се обаждам, но...
Момичета, спете на копринени калъфки.
Ефекта върху косата е осезаем, а и не само.

# 481
  • София
Намазах се с витамин Ц  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 482
Момичета, спете на копринени калъфки. Ефекта върху косата е осезаем, а и не само.
Чела съм за това, така и не се наканих да поръчам от Амазон, а в БГ не намерих.
Пише SILK но се оказват сатен(ирани)

# 483
И аз махах черно преди години с Ш.  смесен  с вит Ц ,но доста ми се изсуши косата - да го имаш в предвид.
Скоро четох  че слагат и масла , те също свалят цвета и може би не се изсушава толкова косъма.

Аз се ядосвам на моя червеникав отенък и незнам какво да я правя .
Ще пробвам боята на Oway 5.1 ,ако пак червенее, ще сложа 4.1 и ако и той не стане се отказвам и ще си ходя червенееща.

# 484
И мен ме побърква червеният ми отенък. Май трябва коректор в боята,но хич ме смея сама...а и нямам досстатъчно добър колорист, на когото да се доверя.

# 485
Омазах се доворно с кокосово масло. Е,не вече имам чувстото,че нищо не ми действа и косата ми ни може до се оправи освен ако ни спра с боята и не се върна към тъмното. Обаче така да не ми се иска...

# 486
Омазах се доворно с кокосово масло. Е,не вече имам чувстото,че нищо не ми действа и косата ми ни може до се оправи освен ако ни спра с боята и не се върна към тъмното. Обаче така да не ми се иска...
Аз гледах ампули за коса на Seri за възстановяване, но не знам колко са ефективни. Преди години ползвах кристалите им за коса и бях много доволна.
Може би, ако с такива неща пробваш може поне малко да се възстанови и сухотата да се премахне.

# 487
  • София
И аз махах черно преди години с Ш.  смесен  с вит Ц ,но доста ми се изсуши косата - да го имаш в предвид.
Скоро четох  че слагат и масла , те също свалят цвета и може би не се изсушава толкова косъма.

Аз се ядосвам на моя червеникав отенък и незнам какво да я правя .
Ще пробвам боята на Oway 5.1 ,ако пак червенее, ще сложа 4.1 и ако и той не стане се отказвам и ще си ходя червенееща.

Успя ли да свалиш черния цвят?

# 488
Имам нужда от съвет,
трябва да боядисам майка ми, но с някоя дрогерийна боя, защото трябва да е днес, нямам време да поръчвам.
Гарниер, Палете или Сайъс.... Няма голям избор в нашия магазин. И горе долу какъв номер, не иска да е черна, иска нещо малко по-светло.
Ето снимка как е сега:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 21:34 от Mamma_knows_best

# 489
Ами не напълно ,а го правих може би 4-5 пъти .
Но и зависи колко време е наслагван черния цвят а аз доста години се боядисвах в черно.
Ходих на фризьор след това ,не помня с какво ме маза и ми ,минах на ниво 4 може би .
След това с бои за коса стигнах ниво 5, но доста време отне. А и също докато уеднаквя цвета навсякъде беше голям зор.

# 490
  • София
Аз се чудя дали да не слагам 5.0 в корена и 7.0 по дължините примерно.

Mamma, аз от изброените съм най доволна от Гарниер.

# 491
  • Някъде там
Аз се чудя дали да не слагам 5.0 в корена и 7.0 по дължините примерно.

Mamma, аз от изброените съм най доволна от Гарниер.
Най много изневерява лореал иноа и мърда до два тона от косата.

# 492
Защо не боядисваш само корен без дължини в началото,да се поотмие малко цвета по дължините и след това пробвай с по-светъл номер боя да ги боядисаш ?
Идея си нямам какво ще стане ,но в момента ако сложиш по светъл цвят на дължините нищо няма да направиш според мен.

# 493
Взехме,
Скрит текст:

Дано стане Grinning

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 16:34 от Mamma_knows_best

# 494
  • София
Не виждам промяна след 1час с vit C.

Със светкавица по съвсем друг начин изглежда, но определено първата снимка е по реална като цвят

Взехме,
Скрит текст:
[img]//cdn.bg-mamma.com/MvHl/olTPM.jpg[/img

Дано стане Grinning

Не се отваря при мен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт