Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 36 757
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм голям, голям фен на сиво/оловното. Много исках такива кичури, за да си нося белите космИ по-дълго без обработка, обаче фрозьорът ми наложи вето... Про мен ще трябва обезцвртяване (защото все още не съм чак побеляла цялата), което мога да преживея, обаче ми каза, че сивото пада много,  много бързо и като се почне едно матиране... Пък аз съм си мързеливичка и така 😁

На късите прически съм огромен фен. Дълго време бях и много се харесвах. Но, на моята коса, пак си е много поддръжка.  Освен редовното подстригване моята има нужда и от постоянна стилизация...

За много тъмноте цветове съм с Анджи и Агент. Чисто черно отива на много, много малко жени (не, че аз не съм била). А след един момент по-светлите тонове омекотяват излъчването.
Не конкретно към Елена, защото сегашният и цвят за мен не е прекалено тъмен и и отива,  но по ми харесва с по-светлия.

# 541
Гена, според мен ще ти отива. Този цвят според мен е много интересен, но от черно трудно ще го постигнеш.

Страхотна прическа, за която все не ми достига смелост. А цвета го постигнах с тази боя

При мен се получи от раз, но моята коса е боядисвана от 3 години със 7.0, 7.3, 7.4. За жалост, обаче цвета е до второто измиване. Моята коса не държи боя. Няма смисъл да пускам снимка, защото вече нищо не се вижда от ефекта, корените са ок, но дължините жълтеят. Причината е, че аз използвам постоянно продукти с масла и те ми свалят цвета. С червения пигмент не мога да се преборя и реших, че няма да вървя повече срещу природата си. За тъмните цветове и аз съм на мнение, че състаряват. При мен го има този ефект, затова под 6-ца не падам. Освен това забелязвам и че с различен цвят на косата, цвета на лицето ми се променя.
И за цвета на Елена да се изкажа- повече й отива тъмно. Прави лицето и много избистрена и подчертава чертите й. Но понеже тя иска да се изсветли, може би до ниво 7 ще е добре. Така има отправна точка за по-лесна корекция.

# 542
Аз все повече обмислям да си отрежа /сама/ бретон. 🤣🤣🤣 От скука. И за разнообразие.
Преди време споделих с моята фризьорка това за черната/тъмна коса. Тя също каза,че личат всички несъвършенства,НО съм “целуната от Господ” и на мен няма какво да ми личи. 🤣🤣🤣 🤪 Та си ходя с тъмно кестенявото с кеф и не мисля да го сменям скоро. 🤗

# 543
Лично моето мнение е че на всеки човек отиват различни цветове и нюанси. Аз на 22 с руса коса изглеждах като 35 годишна и обратното, с естественият ми цвят (тъмно кестеняв) приличам да дете (което ми харесва Simple Smile ). Най-важно е човек как се харесва и как се чувства добре. Аз съм сменила доста цветове, от черно със син отенък до платинено и даже ярко цикламено и надолу... В началото се харесвам сякак, но заради уау ефекта на промяната и на новостите, после ми омръзва и сега обръщайки се назад си казвам "какво си си мислела". За мен приоритет във моята визия, както и гледайки другите жени, винаги е състоянието на косата, няма по-хубаво от здравата лъскава коса с хубава прическа, независимо от цвета.

# 544
Дами, за да бъде темата мирна и хубава, е редно да се въздържате всички от постове, нарушаващи правилата на форума.

# 545
С руса коса изглеждах по-възрастна.
Тъмният цвят доста ме подмладява, а косата ми е здрава и лъскава.

# 546
Точно заради тръпката от промяната и разнообразието и аз често сменям цветовете. Но ето,че сега косата страда и затова много обмислям отново да се потъмня,но положих много усилия за това червено,а то все не се получава. Все си седя така и така тъмна. Не знам дали има смисъл,тъй като косата само става по-суха. И не е лъскава и здрава. А като гледам приятелките ми дето не се боядисват, или се придържат към техните си цветове,косите им са като на дете сравнени с моята-много живи и лъскави.

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 15:21 от Мис Каролин Бингли

# 547
Мис, мен това ме отказа от постоянното боядисване, точно защото се възхищавам на дълги здрави естествени коси, а каквото и да си говорим, колкото и поддръжка, терапии и козметика да се ползва, косата треритана ли е, положението не се оправя, само се замазва. (изключвам боядисване с 1-2 тона по-светла боя или тон върху тон, това е по-щадящо). Не казвам не се боядисвайте, в никакъв случай, но ако има как да се ограничи третирането, с цел опазване на косъма ще е най-добре! Е разбира се и ползването на правилна косметика...

# 548
Аз мога до огранича боято дори и до я разредя до на 3 месеца. Ако се върна към воя си цвят. Имам 3 бели косъма,но май си увеличават. Не ми е наложителна боята,но там е работата,че аз съм свикнала да се боядисвам от ученичка,обичам промините и много ми харесва червеното. Но косата прогресивно се изхабява.

# 549
Имам 3 бели косъма,но май си увеличават. Не ми е наложителна боята,но там е работата,че аз съм свикнала да се боядисвам от ученичка,обичам промините и много ми харесва червеното. Но косата прогресивно се изхабява.
Ако можех сега от позицията си на 40те да кажа на моето 20_годишно, тогава когато не ми се налагаше да се боядисвам да не почва. Но различна да съм, по интересна ... колко цветове смених.
Аз от толкова промяна на цвета си, сега установявам,че естествения ми най-ми ходи, но вече и с боя не мога да до докарам.

# 550
Всички сме така,малко или много. Познавач много малко жени,които не си променят цвета от години. На всеки в един момент му се иска разнообразие.

# 551
Оф, то добре ама като ми е заложено генетично и побелявам от 20годишна 🤔
Сега на 43г,  почти 100% бяла коса. Да здрава,  с обем, ...ама бяла.  Естествената ми беше кестенява.

# 552
Аааа аз съм от тези изключенията, които не обичат да сменят цветове 😂 харесам ли се с някой цвят с години си го нося.

Сега съм боядисана със 7.1 и цветът е точно като моя естествен, обаче пустият червен отенък, който избива от тая химия в боите, ме побърква.... Не съм се боядисвала от септември и не исках да се боядисвам пак.. Но червенеещото не го приемам на главата си и май ще го боря след вдигане на карантината...
 А проблемът е, че нямам доверие на фризьори (пуст страх да не ми съсипят косата, че едва я оправих след годините русо и преса), а сама не ме бива в смесването на бои, коректори и тн....

Така че може да ми препоръчате изпробван и доказан колорист в София 🥰

# 553
  • Някъде там
Гена, според мен ще ти отива. Този цвят според мен е много интересен, но от черно трудно ще го постигнеш.

Страхотна прическа, за която все не ми достига смелост. А цвета го постигнах с тази боя

При мен се получи от раз, но моята коса е боядисвана от 3 години със 7.0, 7.3, 7.4. За жалост, обаче цвета е до второто измиване. Моята коса не държи боя. Няма смисъл да пускам снимка, защото вече нищо не се вижда от ефекта, корените са ок, но дължините жълтеят. Причината е, че аз използвам постоянно продукти с масла и те ми свалят цвета. С червения пигмент не мога да се преборя и реших, че няма да вървя повече срещу природата си. За тъмните цветове и аз съм на мнение, че състаряват. При мен го има този ефект, затова под 6-ца не падам. Освен това забелязвам и че с различен цвят на косата, цвета на лицето ми се променя.
И за цвета на Елена да се изкажа- повече й отива тъмно. Прави лицето и много избистрена и подчертава чертите й. Но понеже тя иска да се изсветли, може би до ниво 7 ще е добре. Така има отправна точка за по-лесна корекция.
Mного хубав цвят .

# 554
  • BG-DE
Прекрасен цвят но, за съжаление, всички оттенъци било пепелен, било розов падат max на второ измиване 😣

Общи условия

Активация на акаунт