Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 36 421
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • Някъде там
По 2 ампули на ден ли слагате?
В началото по две ,после по една.
Така ги разпределих да стигнат точно за определено време.Нямам спомен за колко време ми стигнаха.
Шампоана е силно пресушаващ ,но всички с  тази насоченост са такива.

# 691
  • София
Много ми хареса това червено. Както исках да я изсветлявам, сега ми влезе мухата за това приказно червено.

# 692
  • Street of Dreams
Здравейте. Чудех ви се на вас, но ето че днес и при мен беше ден за домашни експерименти.

Как беше това с витамин Ц-то? Колко таблетки се слагаха?

Моята идея е съвсем леко сваляне на цвета, може би на няколко етапа с повтаряне, ако знес не съм прецалака всичко и да е станало на петна.

Сложих само две таблетки, които разтворих в маската с люта чушка, да я оползотворя. Намазах на триъгълни кичури, както бяхме гледали в едно видео. Надявам се да не е отишло много нагоре, за да не стана със съвсем светли корени - боята на 3 см от корена си е светло лилава, а надолу прелива към черна от напластяването. Сместа засъхна скоро защото е малко, напръсках с вода. Сега отгоре сложих и олио и загрях. След минутка влизам да се измия. Дали ще има някакъв ефект...

Вие колко вит Ц слагате? А какво олио използвате за сваляне на цвят? И може ли само с олио да се мине - съвсем безвредно да се разгради боята?

# 693
Вероятно нищо не си направила Simple Smile Аз слагам по един блистер, даже и повече.
С масла става най добре и със загряване. Стоиш колкото можеш повече, но два часа със сигурност.
Ще трябва да повториш процедурата, но заради маслата косата няма да се изсуши.

# 694
  • София
И аз един блистер и не мръдна въобще цвета. С две таблетки няма да усетиш нищо според мен.

Аз днес все пак се намазах със силно изсветляващата боя. Дръпна доста от цвета, но си е червено рижав и се чудя дали изобщо ще мога да избягам от този пигмент. Имам чувството, че косъма ми е носител на такъв пигмент Joy

# 695
OnDiNe няма да има никакъв ефект.Рецептата е 1г Витамин С или 3-4 ампули,се смесват с поне 50мл детски шампоан.Детския шампоан е с Ph около 7,така че отваря косъма и пигментите се изтеглят по-лесно.Ако боята е наслагвана с години,най-много да ти свали 1 тон.
Маските с масла,и то горещи, помагат само при прясно боядисани коси.На дълго наслоявани няма да дадат ефект

# 696
  • Street of Dreams
Хаха, къде съм тръгнала с две таблетки...

Знам, че шампоанът за обем също разтваря косъма, но преди години пробвах с такъв и много ми се изсуши и заплете косата. Затова сега пробвах с маска.

Всъщност един тон напълно ме устройва, но искам да го постигна поетапно, а не с ударна процедура. Следващият път ще пробвам с 4 примерно.

Друг е въпросът, че косата в краищата е много по-наслоена от тази в корените.

Сега съм я напръскала с кератина със зелен чай, че се заплете и утре ще видя не-ефекта, защото лягам с мокра коса. Лека нощ. Simple Smile

# 697
Момичетата вече са казали, но наистина нищо не постигаш с тези 2,3,4 таблетки.

# 698
Много ми хареса това червено. Както исках да я изсветлявам, сега ми влезе мухата за това приказно червено.

Това е моят фаворит за червено. Все още не става. Но ново обезцветяване няма да си причиня.

# 699
Харесах си този цвят от тази марка. Според вас дали ще червенее? Бях писала, че искам кафяво, без червени оттенъци, което да не е много тъмно, харесвам средно такова.

# 700
От моя опит с тази боя, те съветвам да избереш друга.

# 701
  • Street of Dreams
Само да потвърдя, имам чувството, че по-черна е станала даже. Grinning

# 702
Харесах си този цвят от тази марка. Според вас дали ще червенее? Бях писала, че искам кафяво, без червени оттенъци, което да не е много тъмно, харесвам средно такова.

Да, по принцип .3 и .4 са златисти и медни отенъци.

# 703
  • София
Тази боя ЗеРо нищо не става от нея. Не хваща изобщо никакъв цвят.

Мис, как се води това червено? Проучила ли си го?

Моята сега е така. Мисля че всичко би хванало. Само се чудя към какъв цвят да се ориентирам Joy Нищо не ми харесва, нищо!!! Направо ми иде да я оскубя косъм по косъм. Сега вероятно просто малко ще я оставя. Искам съвсем пепеливи оттенъци, които не виждам да са възможни на този пигментиран в оранжево косъм. Затова взех да се замислям и за тоя червено....

# 704
  • Street of Dreams
Елена, ти ли беше до скоро с тъмна коса и жълт корен?

Общи условия

Активация на акаунт