Лидл 137 - По женски...

• 131 407
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 1 890
Някой питаше за машина за хляб, преди час имаше 3 броя в лидл борово.
Аз купих последния уред за бавно готвене

# 1 891
Аз за това харесвам Лидъл, почти всичко е опаковано и в кашони, пипа се възможно най-малко от служителите.

# 1 892
  • Мадрид / София
Нищо им няма на зеленчуците. Живи сме.

# 1 893
Аз без салата не мога, така че да знаете ако се загубя от зеленчука ще е...

# 1 894
  • София
Дори не знаех, че са италиански. Набивам само зелено и сирена. И в Банско бях и нищо ми няма. Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш...

# 1 895
  • have faith and be patient ..
Аз от намалените доматки на клонка ям тези дни, но те май бяха само за новия филиал.. Те поне се мият, аз много отдавна намалих кондумацията на зеленолистните, не само от италия.. То като ги купя ги кисна във вода, сода, лимон, после листо по листо ги мия да им се махне това лигавото от горе, дето прави егати пяната в мивката.. Ми то ми се отяждат направо.. Какви зеленчуци ядем като си помисля и.. 🔫

# 1 896
Какви зеленчуци ядем като си помисля и.. 🔫
Всичко е зле. Млечните са пълни със сгъстители, консерванти, месото с антибиотици....

# 1 897
Какво купихме днес, нямам представа, но 70лв. заминаха. Пици, разни топени сиренца, замразени зеленчуци, домати на клонка, банани и най-важното...
декорация за входната врата със зайчета😝😁🐰 Видях, че има и Алое в саксия, но нямам представа как се гледа.В лидл на Източен в Пловдив имаше латексови ръкавици. Около 10лв е кутията.

# 1 898
Какво купихме днес, нямам представа, но 70лв. заминаха. Пици, разни топени сиренца, замразени зеленчуци, домати на клонка, банани и най-важното...
декорация за входната врата със зайчета😝😁🐰 Видях, че има и Алое в саксия, но нямам представа как се гледа.В лидл на Източен в Пловдив имаше латексови ръкавици. Около 10лв е кутията.

Алоето е тип кактусово и се гледа много лесно. Вкъщи имам едно, поливам на 7-10дни , когато се сетя и все си расте. Много лесно се захващат и нови коренчета.

# 1 899
Алоето не изисква никакви усилия за отглеждане, само се полива и си расте. А е полезно да има такова под ръка - и за козметични цели (не съм ползвала още, но може и да се наложи с този режим), и при леки изгаряния например -второто е лично изпитано. И много други приложения може да се намерят за него из нета.

# 1 900
Пробвах новите уреди - този за прозореца ме зарадва, хлебопекарна тествах с някаква фермерска лидълска смеска, само добавих две с.л. олио - стана чудно хлябче, само с кукъра не се разбрахме. Ще го тествам пак.

# 1 901
Някъде из София да има останал кукър? 🥴

# 1 902
  • Велико Търново
И аз да напиша в подкрепа на лесното отглеждане на алоето. Миналата година си взех точно от лидълските. Само го преместих есента. Сега ще трябва да го местя в още по-голяма саксия, че е двойно по-голямо.

# 1 903
  • Мадрид / София
За тези дето търсят мая - може да си направят "маса мадре" (естествена мая) много лесно.

# 1 904
  • София
Какъв е този кукър?

Общи условия

Активация на акаунт