Лидл 137 - По женски...

• 131 210
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 2 085
Лак за коса използвах преди, страхотен е.

# 2 086
  • София
Здравейте, акумулаторната прахосмукачка става ли за ползване за вкъщи?
За мен си върши много добре работата, за която е предвидена - трохи и други дребни неща, когато не ти се вади голямата.

Не се качва на тънки и дебели килими. Аз си бях взела подобна, но я върнах.

# 2 087
Пяната за коса за обем е хубава, мокрите кърпички за грим, шампоани/балсами, които са в тубичка.

# 2 088
  • Плевен
Здравейте, акумулаторната прахосмукачка става ли за ползване за вкъщи?
За мен си върши много добре работата, за която е предвидена - трохи и други дребни неща, когато не ти се вади голямата.

Не се качва на тънки и дебели килими. Аз си бях взела подобна, но я върнах.
За малката ръчна съм отговорила. Може аз да съм объркала за каква се пита.

# 2 089
Дезинфекциращия гел за ръце се е завърнал. Купих си 2 бр.
Какъв му е състава?

Не знам вижда ли се добре.

# 2 090
Доволна съм от балсам за коса на Сиен, маската за лице (почистваща взимам аз от Лидъл, а от Кауфланд купувам тяхната peel-off), лак за коса, балсам за устни с праскова (лимитиран летен беше), мокрите кърпички за грим (предпочитам тези със синьо, другите "без аромат" ми имат дъх на нещо, но и те почистват добре), мицеларна вода (винаги изплаквам след каквато и да е подобна), тоникът ми харесваше и млякото за лице (но ги спряха), от течните сапуни харесвам някои, от бебешките измивни продукти, шампионът с праскова в голяма опаковка, гелчето за ръце- почистващо, малките мокри кърпички с краставица, крема за ръце с лайка, слънцезащитните продукти за тяло...Не ми харесват едни евтини душ гелове  (нещо червено бях взела), едни балсами за устни слънцезащитни (имаха гаден изкуствен вкус, на петрол бих казала), един двуфазен продукт за махане на очен грим- но на мен маслата ми дразнят очите, винаги влизат в окото, колкото и да внимавам...
Пак да питам- мнение за балсамите за устни които са 3 броя за 3 лева??? Не помня кой вид пррпоръчвахте- синия или розовия с лъскави частици? Слънцезащитен балсам повече не купувам...след онзи петроления на вкус... Joy
Гелчето не е точно дезинфекциращо, но извън пандемия не е лошо. Blush

# 2 091
Да, не разчитайте за дезинфекция на гелчето на Сиен, за почистване в движение - да, но едва ли има защитна функция. Взех на една друга марка и там изрично си пише, че има 63 % етанол, на това  на Сиен само пише алкохол, но колко е - само производителят си знае.

# 2 092
Да, в условия извън пандемия дори предпочитам лидълското гелче, защото не искам ръцете ми да са 100% стерилни чак. Постоянното дезинфекциране не ни прави по-здрави по принцип. Но при настоящите обстоятелства предпочитам за навън да заложа "на сигурно", а вкъщи разчитам на миене с обикновен (не антибактериален) сапун. Все пак, при извънпандемични условия лидълското гелче има някакъв % алкохол и за навън е по-добре отколкото без никакво миене на ръце.

# 2 093
Гелчето, което днес видях е ново, не е това показаното, но не мога да кажа състав, че не взех.
Но си взех интимен гел на Сиен.

# 2 094
  • София
Да добавя добър отзив за измиващия гел за лице на Cien. Много съм доволна - измива ми идеално лицето, после нищо не остава по тампончето и най-важното НЕ ми изсушава кожата.
Скрит текст:
Някой питаше за кухненски ел. везни. Днес в магазина на ул. "Екзарх Йосив" имаше от тези:
Скрит текст:
Не видях парочистачки, уреди за бавно готвене, хлебопекарни.
Ходих специално за спрея против ръжда, но нямаше нито една бройка. Моля ако някой е видял някъде из София да сподели. Удобни са ми магазините в Люлин, бул. "Стамболийски", Бул. "Сливница", този до МОЛ София, абе в западната част на града.
Скрит текст:
Днес по обяд нямаше опашка и хората не бяха много. На входа са сложили дезинфектант, на касите (както вероятно вече във всичките им филиали) прегради. Иначе хората вътре се мотаят като мухи без глави и не забелязах да спазват особена дистанция помежду си.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 12:20 от mimeime

# 2 095
Ама какво стана с този айсберг-вече 3ти ден не намирам в ни един магазин. А минах през поне 4. Някой днес да е видял в София да има? Още ли е на такава сладка цена като миналата седмица?

# 2 096
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще постна и тук Simple Smile
изпратих "милото" в Лидл да вземе препарати за миялната, прясно и кисело мляко и домакинско фолио.
обади ми се от там за да пита какво трябваше да вземе - повторих. всъщност не, попетих.
върна се без препарати, без фолио, без мляко, но с три салати и кротони за крем супа.
и много доволен - една от пазаруващите изглеждала много целеустремена, значи добре познавала магазина, и той я попитал къде са крутоните.
сега рупам крутони и се чудя как да се извиня на жената и да обясня, че не съм го карала да пита за крутони и че като цяло е инструктиран за пазенето на дистанция...
ако някоя се познае, моля да приеме извиненията ми.
няма да го пращам до края на тая седмица, пазарувайте спокойно.

# 2 097
  • софия
Това е мъжко пазаруване. Моят отиде със списък на ум с 3 конкретни неща. Купил е 2 от тях и още 10 не по списък. Жив и здрав да ми е, все някога ще купи всичко по списък.

# 2 098
Ама как без листче 😨😨
Ти устно ли? Ми той докато излезе, и му е излетяло инфото през другото ухо.... 😆

# 2 099
  • София
Днес минах през Ринг Мол. Имаше много хлебопекарни, уреди за бавно готвене, тор за орхидеи на пръчици, и дори една прахосмукачка робот, яйцеварки. Разбира се нямаше парочистачка. Доста неща имаше, но за спрея против ръжда не съм погледнала. Възможно е да е имало. В момента посещаемостта в този магазин не е много голяма, предвид, че е затворена останалата част от Мол-а и явно се задържат нехранителните стоки. Аз си взех един гофретник,  който беше преди две седмици в брошурата.

Общи условия

Активация на акаунт