Лидл 137 - По женски...

• 131 582
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 300
Сега видях , че има нов продукт (поне за мен е ново в Л.)- царевичен грис екстра /500гр.0.69/
Скрит текст:

# 301
Аз ползвам ориз жасмин. Харесва ми.

# 302
Аз с лещата РС проблем нямам. Леща като леща. Става ми перфектна, щом и злоядото ми дете ме хвали. С ориза също. И с боба. Хубавите неща стават бавно 😉

# 303
Ориз Балдо на Панино съм вземала, различен е от този, който взех Премиум на РС, вторият е доста по-нишестен - не се опклаквам, само споделям впечатление, но от една опаковка само, друг път не съм вземала от Лидл. На мен ми свърши работа, още повече, че правих модификация на оризовите кюфтета на Йоли.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 16:19 от fenyx

# 304
  • на морето
Аз с лещата РС проблем нямам. Леща като леща. Става ми перфектна, щом и злоядото ми дете ме хвали. С ориза също. И с боба. Хубавите неща стават бавно 😉
Бавно, бавно, колко да е повече. Два часа я варих тази леща и пак не увря. Той бобът се вари за толкова, а лещата я правя уж за бърза манджа.
Тъй де няма да повторя и благодаря за отзивите.

# 305
Бързата работа - срам за майстора.
Вари се колкото трябва - става на мозък накрая. Ако искаш бързо-вземаш си белена.
Аз съм лош готвач, но варивата ми се получават...именно защото не бързам. Мразя бистра леща или боб чорба, лопаща. Варя до пълно разваряване и пускане на нищестето-така ни е вкусна на нас.

# 306
Мда, варивата са си за готвене в слоукукър. В краен случай в тенджера под налягане. Аз купувам от производители и няма такъв кеф като домашен бобец, готвен цяла нощ. Купувам големи количества, така и за короната съм готова Sunglasses
От Лидл взех и долнище за ски за щерката и така за 35 лв стана супер комплект за другата година. Гледай долнищата за дърти, но ми се сториха дълги и ме домързя да взема за проба.

# 307
  • Бургас
Момичета между четката за изправяне и машата с няколко приставки , която ще пуснат в събота, коя е по-добрият избор? Трябва ми за изправяне. При машата виждам нещо като въртяща се четка и още един вид четка. Някой да ги ползва и да сподели.

# 308
Аз.мятам боба в гювеча и гювеча в 14ч във фурната и в 19 ч е бомба. Сгъстявам и хапваме Wink ако е белен, към 16ч го мятам Wink

# 309
  • Мадрид / София
Леща се вари между 30 мин и 1ч на котлон в нормална тенджера. Ако е повече от това време не е читава леща. Два часа си е прекалено много време за нормално готвене (боба може да отнеме 2ч ако не е киснат предварително).

# 310
Не съм съгласна. Но не е темата за това.

# 311
  • Варна
Аз пък не кисна боб - става после така, че люспата остава твърда, а зрънцата се разкашкват... Все се чудя как успяват с това киснене...
Гледах панталоните от лиоц(с)ел - читави изглеждаха, но така и не се реших - не ми се занимава с връщане.

# 312
  • на морето
И аз си направих извода, че лещата на РС не става и това е. Повече няма да повторя. Готвя леща повече от 20г. и за мен повече от 1ч.  варене не е нужно за хубавата леща да се развари и да стане плътна. Но всеки си решава сам за себе си.

# 313
Е, дояде ми се леща от толкова коментари.

# 314
Как ви се струва това крема сирене? За мен е отвратително!! Сякаш преди време съм взимала и беше ок, но освен да не помня.. (по принцип купувам само Филаделфия - и light!) Последно купих 2 опаковки и директно го изхвърлих след опитване!

Интересно, че взех с тях и 1 от зеленото с подправките и то е коренно различно, сякаш е същото, което помня за тази опаковка, но бялото - ужас просто! Пак казвам, че рядко съм взимала във времето и от двете и затова ми е интересно да чуя мнението ви.

Общи условия

Активация на акаунт