Лидл 137 - По женски...

• 131 950
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 1 620
  • In transit
Момичета, обръщали ли сте внимание дали в момента ( последната седмица) има пуешко филе и бутчета в Лидл?

# 1 621
  • Сливен
ММ в петък купи пуешки бутчета от Лидл

# 1 622
Момичета, някой има ли отзиви за парочистачката на силвъркрест?
Няколко страници назад има отзиви, и за Силваркрест и за същите уреди на друга марка. Точно днешната комбинирана така и не се разбра пускана ли е. Аз мисля че да но може да съм я виждала в брошурите в Гърция или Италия и това да ме подвежда.
Благодаря, върнах се и прочетох, за ламинат прочетох, че става, ама за паркет се чудя да не стане някоя беля. Мн ѝ се чудя на тая парочистачка.
Аз имам старата червената и съм с паркет, няма проблем, чистя си с нея, само не задържам много на едно място....
А тази малката част към парочистачката е за фуги, прозорци и труднодостъпни места , нали?

# 1 623
  • Асеновград
Аз също чистя паркет-лакиран, няма проблем.

# 1 624
  • София
Парочистачката от днес ли я пускат в продажба? В брошурата е от четвъртък...

# 1 625
  • Варна
Момичета, обръщали ли сте внимание дали в момента ( последната седмица) има пуешко филе и бутчета в Лидл?

Пуешки бутчета имаше на Владислав миналата седмица.

# 1 626
  • In transit
А филе обърна ли внимание дали имаше? Grinning

# 1 627
  • Варна
Как ли мина днес откриването на новия Лидл в Младост Варна? Ей така от любопитство питам Simple Smile

# 1 628
  • Варна
А филе обърна ли внимание дали имаше? Grinning
Ами май имаше, ама не съм на 100% убедена. Във витрината нямаше празно място до бутчетата, но дали е било филето.....

# 1 629
  • Sofia
Мики, да беше питала по-рано... видях че имаше пуешко, че нали издирвах пилешкото, ама какво точно е било...
Сега се прибрах аз (лидл Кн.) Много малко чакащи имаше и на влизане, и на излизане. Режимът си е все така - 1за 1 (не строго де, влизат и двама-трима като са заедно за един и обратно) и дезинфктант на входа.
При нас пласмасовите колички ги няма, а малките за заключени, ползват се само големите, но не съм разбрала дали са задължителни. На касите има прегради.
Взех си всичко набелязано, та дори и жива мая. Но пък забелязах (не че ми трябва), че брашно пък няма.
Взех си дългото от трите рендета от брушурата, отдавна се бях наканила на такова.
Също рукола - 0.79лв; айсберг - 0.89лв; копф салата -1.11лв; броколи 500г -1.99лв; миди, пилешко и наденица (поради липсата на чоризо, ама ще компенсирам с чесън и пушен червен п-р) за паеля. Пилешко и за супа;  вратни пържоли с кост за вечерята днес; бразилски орех, сушени череши; чушки за гювеч, мляко - прясно и кисело и някои други нещица  за 100тарка.

# 1 630
  • Козлодуй
В нашия Лидл дезинфекцираха ръцете и даваха кърпа за количката - всичко добре до тук ама после като минахме на касата с ММ докато той плащаше аз реших да си слагам стоката в количката в торба и влезна охраната и започна да ме пъди да изляза вън да си редя торбата и аз се ошашках защото ММ не беше платил още и ще писне количката а охраната ми крещи да изляза, че и други искат да влязат - ужас и аз ни напред ни назад - не мога да обясня ясно защото съм с маска на устата - изпаднах в паника - добре че мъжа ми дойде и ме спаси Simple Smile

# 1 631
  • Велико Търново
Това, че не е платено, не пречи да се излезе. Вчера ние направихме точно това - аз излязох, докато мъжът ми плащаше. Нищо не писна. Но то реално няма и защо - стоките вече са минали през баркод четеца. А и наистина - все пак навън чакат хора. На никого няма да му е приятно да стои отвън, докато някой вътре си подрежда покупките.

# 1 632
Това, че не е платено, не пречи да се излезе.
Е, хубава работа. Ако не стигнат парите какво правим?

# 1 633
  • Пловдив
Ходих аз...хора навън малко, вътре са си доста. От промото взех май само Скаморца Simple Smile а и портокали. Гледах скумрията, чудих се ама не ми изглеждаше ок. Лавракът пак малък и взех едно парче сьомга.

# 1 634
Това, че не е платено, не пречи да се излезе.
Е, хубава работа. Ако не стигнат парите какво правим?

Вадиш две маски и доплащаш с тях. 😆

Общи условия

Активация на акаунт