Лидл 137 - По женски...

• 131 941
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 1 635
Това, че не е платено, не пречи да се излезе.
Е, хубава работа. Ако не стигнат парите какво правим?

Вадиш две маски и доплащаш с тях. 😆
Аааа, не. Маските са ми кът, не давам.

# 1 636
  • Пловдив
Лъки, ликьорче взе ли? Simple Smile

# 1 637
Да, миналата седмица взех 1 бутилчица.

# 1 638
  • Пловдив
Да, миналата седмица взех 1 бутилчица.
а така! Аз минах на уиски Stuck Out Tongue Winking Eye  онова с  червения етикет. И ликьор имам 1/2 шише...дано не е развалено.

# 1 639
а така! Аз минах на уиски Stuck Out Tongue Winking Eye  онова с  червения етикет. И ликьор имам 1/2 шише...дано не е развалено.
Сега като ми напомни, тази седмица ако се класирам в Лидъл ще взема още една бутилка. Не се разваля той, не се притеснявай. Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

# 1 640
  • Велико Търново
Не знам какво става като не стигат парите. В нашия случай реално се изчакваше да мине картовото плащане. Пък и в момента, в който всички покупки са вече в количката, означава, че са минали през четеца и дължимата сума се вижда на дисплея. Ако не стигат парите, разбира се че може да се върне нещо. Все пак аз не съм бягала към изхода.

О, подсетихте ме, че и аз имам ликьорче!

# 1 641
  • Мадрид / София
При нас в брой сега не дават да се плаща. Само с карта за да се избягва пипането от много ръце на банкнотите и монетите.

# 1 642
В нашия Лидл дезинфекцираха ръцете и даваха кърпа за количката - всичко добре до тук ама после като минахме на касата с ММ докато той плащаше аз реших да си слагам стоката в количката в торба и влезна охраната и започна да ме пъди да изляза вън да си редя торбата и аз се ошашках защото ММ не беше платил още и ще писне количката а охраната ми крещи да изляза, че и други искат да влязат - ужас и аз ни напред ни назад - не мога да обясня ясно защото съм с маска на устата - изпаднах в паника - добре че мъжа ми дойде и ме спаси Simple Smile
Как ли пък ще им разреша да ме изгонят. Маска, не маска, казвам, че не съм приключила и толкова.

# 1 643
  • In transit
Морена, ами защото ММ днес се сети, че му се яде пуешко...а утре ще ходим на седмичен пазар. Simple Smile

# 1 644
  • Варна
След 12 ч ММ мина с колата покрай Лидл Владиславово, каза че имало голяма опашка. Пък времето навън е дъждовно, студено. Най-много чакащите да се разболеят от настинка.
И ми вика на връщане ако няма хора ще вляза. Познайте дали не скочих като дявол да му се карам. Joy Рано ни е още за пазар. Киса има още идеи за манджи от наличните продукти. Grinning

# 1 645
  • In transit
Станахме като американците...да ходим 1 път седмично на пазар...само дето Киса ме отчая с тази опашка. Така се надявах лошото време да ги държи вкъщи. Sad

# 1 646
  • Мадрид / София
Колкото по-малко ходите навън, толкова по-добре за вас, шанса да сте здрави е по-голям. Момичета, наистина ограничете до минимум контактите с други хора, че е страшно. Това е най-добрата превентивна мярка за тази ситуация.

# 1 647
Станахме като американците...да ходим 1 път седмично на пазар...само дето Киса ме отчая с тази опашка. Така се надявах лошото време да ги държи вкъщи. Sad
През прозореца на кухнята виждам Кауфланд и Лидл - от сутринта се вият опашки. А целия ден пръска неприятен дъжд. Нищо не ги спира...

# 1 648
  • София
Аз днес ходих основно за масло ,пастет ,маслини че в нашият дето ходим с колата няма от моите, и разни други неща.
Всички колички бяха заключени и се наложи с жетон да си я отключвам, питам го охрана ,гледа ме неразбиращо.
Скоро няма да ходя поне 3 дни, а пък в студа още по- малко.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 16:58 от Миленски

# 1 649
Аз досега излизам на всеки шести ден- откакто е започнало ИП... Blush Щях да ходя за някои неща вчера, но ме домързя.
Колкото до нареждането на покупките- аз не виждам какъв е проблемът да пуснат "нов" човек да влезе. Все пак, говорим за слагане в торби без излишно бавене...И при положение, че няма струпване на хора на мястото за нареждане на покупките и се спазва нужната дистанция...Аз не си представям, че е по-добре да се скупчват хора отвън до количките да си подреждат нещата- при нас при повече от един човек не мисля, че би имало място (все пак междувременно и "новите" си взимат колички). Или да ходят някъде из паркинга да си оправят покупките? Thinking
Някой попита за дезинфектант на излизане- при нас беше  "скрит" зад стелажа с брошурите, хартията също...
Не ми харесва какво казвате за опашките в дъждовното време... Confused И аз се надявах да ги спре донякъде...Май ще отложа излизането...

Общи условия

Активация на акаунт