Лидл 137 - По женски...

• 131 635
  • 2 174
  •   2
Отговори
# 1 830
То е по подразбиране 😄😄
Аз си имам..много...

# 1 831
..парочистачки нямаше нито в този, нито в този на Пещерско. Дали има останали някъде или са пуснали само по 1-2 броя навсякъде?
По-скоро по 4-5 бр. във всеки магазин, които са се разграбили с отварянето в рамките на 5-10 мин.

Скумрията беше чудесна! Лаврак взимах на предно зареждане, сега не съм, но и той беше ок.

Днес ще правя пастата с трюфелите, но се чудя как, за да не заглуша аромата им.. Идеи? Мислех си със сметана и шунка..

# 1 832
  • Пловдив
А колко е вместимостта на уреда? Да не е да готви 4-6 часа и само за едно ядене да стигне? Simple Smile
Аз го мисля само заради това, да няма толкова миризми като от фурната.

# 1 833
Моят е 6,5 литра. Да ви кажа идеален ни е. Особено, когато се готви и за гости. В голям съд може и малко, може и много.

# 1 834
  • Пловдив
Моят е 6,5 литра. Да ви кажа идеален ни е. Особено, когато се готви и за гости. В голям съд може и малко, може и много.
ама лидълският ли е твоят?

# 1 835
Не, не е и го написах в отговорът ми към Дама пика.

# 1 836
И аз нищо не си харесах, месце и сосове купуваме редовно - преди извънредното положение Лидл си го действах като квартален магазин, но сега с тези опашки изобщо не ми се чака.

# 1 837
+1. Като гледам и брошурата за следващата седмица, май ще пропусна за по-дълго ходенето до Лидл. Ще се наложи се да преориентираме с начина на пазаруване (вкъщи има и по-възрастен човек, а с тези изчаквания по опашки и с дистанция да е, не ми се рискува). А на разстояние ходенето до Лидл не е като да изляза само от вкъщи и да се върна обратно, ако има повече хора.

# 1 838
Рових, гледах, обаче не намирам някой да е писал за кутиите за храна отзив. Някой има ли такива и може ли да ми каже дали се затварят добре? Под добре разбирам да не се разлива нищо от тях, примерно ако си нося обяда в такава, че почти всичко дето съм си купила протича ако има и малко течност.

На уреда за бавно готвене са си му написали и в брошурата че е 3,5 литра, чудя му се и аз но при мен ще е само за мен си, за цяло семейство не знам колко е оферта.
Мда, сега му чета упътването:
"В съда за готвене 3 трябва да се намират минимум 1 литър и максимум 3 литра продукти за приготвяне вкл. течност."
Определено е малко за повече хора, поне аз като е нещо дето се готви за дълго време не ме устройва да се свърши за минути и да няма повече Grinning

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 11:51 от natka

# 1 839
Благодаря за отзиви, момичета! Купих и уреда за бавно готвене, и парочистачка за прозорци )))). В Лидл-Пещера има още една бройка на парочистачка, можете да се обадите за изтегляне.

# 1 840
Уредът за прозорци НЕ е парочистачка....

# 1 841
Грешката е моя ))).

# 1 842
Умирам от яд за подложките силиконовите за печене, откога ги чакам и свършиха светкавично

# 1 843
Някой беше питал за хлебопекарна. В Русе има 6 броя.

# 1 844
Наистина светкавично свършиха силиконовите подложки този път, не очаквах в това извънредно положение...Така и не разбрах тази която купих дали е върната или просто е била забутана при олиото за многократна употреба.

Общи условия

Активация на акаунт