Лидл 137 - По женски...

• 131 620
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 1 845
..... олиото за многократна употреба.
А, къде, къде? 🤣
Извинявай, знам че вероятно е коректора, но тъкмо гледах, че ми е свършило олиото и си помислих ехееее, колко хубаво би било при тия мерки едно такова да имах 🤣

# 1 846
  • have faith and be patient ..
И аз не очаквах в това положение да свършат парочистачките ама на.. Днес минах през новия лидл на сливница варна, никакъв пропусквателен режим, вътре фул хора, повечето без маски естествено, отидох за понички за децата, но като видях зейналите отворени витрини бързо бързо се отказах.. Те вместо да ги правят по-затворени не - все по - зеещи и зеещи.. Ужас, особенно в момента ми е абсурдно

# 1 847
Нищо лично, редакторът е бил, да Laughing Естествено, че фолио бях написала. Blush
С.Алекс, някъде казаха, че печивата са опаковани поединично. Но и при нас не видях такова нещо. Или е било за хлябовете...

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 16:41 от dolce miele

# 1 848
  • София
Нищо лично, редакторът е бил, да Laughing Естествено, че фолио бях написала. Blush
С.Алекс, някъде казаха, че печката са опаковани поединично. Но и при нас не видях такова нещо. Или е било за хлвбпвете...
Според мен вземи си включи редактора.

# 1 849
  • Плевен
Някой успя ли да вземе бразилски орех? В Плевен днес е свършил.

# 1 850
Миленски, включен си е тъпия редактор. И ми префасонира така написаното. Сори, разногледа станах вече да му коригирам всяка изцепка и щуротия...и  да редактирам мнения.. . Rage
Взех бразилски орех, хареса ми, но много трудно го открих.

# 1 851
Така е с радакторите, и аз си патя, та редактирам често заради това.
Внимавайте с количеството на бразилския орех:
https://www.puls.bg/khranene-c-21/brazilski-orekh-nai-bogatata-n … en-khrana-n-29210

# 1 852
Някой беше питал за хлебопекарна. В Русе има 6 броя.
И в Плевен са докарали. Аз писах мейл на националната линия в понеделник. Във вторник че отговориха, че са го препратили, вчера ми пратиха смс, че следващата седмица ще ми доставят. Реди малко ми звъняха да ида да я взема,  доставили са я и е имало още 5 бройки налични.
Иначе на националния телефон в понеделник веднага отговориха, че е изчерпан навсякъде уреда.

# 1 853
  • Велико Търново
Аз пък редактора го изключвам. Включила съм си само да ми подчертава грешно изписаните думи и ако има нужда ги коригирам, защото подчертава и "непознати" за него думи.

И аз не очаквах в това положение да свършат парочистачките ама на..
Не е ли логично именно в това положение да свършат? Все пак всеки се стреми да дезинфекцира дома си. По-скоро е неочаквано, че са заредили малко бройки.

# 1 854
  • София
Миленски, включен си е тъпия редактор. И ми префасонира така написаното. Сори, разногледа станах вече да му коригирам всяка изцепка и щуротия...и  да редактирам мнения.. . Rage
Взех бразилски орех, хареса ми, но много трудно го открих.
Ха ха , тогава го изключи, моя съм го спряла отдавна, че ми коригираше думите, не че сега не се изписват дивотии, ама то е от близостта на буквите.
Уж си проверявам написаното и после пак си намирам грешки.

# 1 855
Момичета къде изчезна търсачката в темата. Искам да прочета мнения за хлебопекарната от пред последната брошура.

# 1 856
  • have faith and be patient ..

И аз не очаквах в това положение да свършат парочистачките ама на..
Не е ли логично именно в това положение да свършат? Все пак всеки се стреми да дезинфекцира дома си. По-скоро е неочаквано, че са заредили малко бройки.

Тя тази и предния път бързо свърши, не очаквах че в извънредното положение и масовите съкращения ще се юрнат пак всички рано рано за нея.. Но нищо де, много чистници има просто Simple Smile
П. П. Може ли мейла на който сте писали имейл за хлебопекарната?

# 1 857
  • Велико Търново
Явно само в Лидл и К. има тоалетна хартия

Момичета къде изчезна търсачката в темата. Искам да прочета мнения за хлебопекарната от пред последната брошура.
Търсачката не е за всяка тема поотделно, а за целия сайт.
Както си в темата, натискаш лупичката горе, пишеш ключовата дума (напр. хлебопекарна) и после от менюто вляво избираш да търси по мнение (1), след това от "Добави филтри" (2) избираш да търси в "Текуща тема" (3)
Скрит текст:

Ако си през телефона и използваш мобилната версия, трябва да отидеш до черната лента най-отдолу на екрана и оттам да избереш "Пълна версия" и вече действаш по описания начин.

# 1 858
Здравейте! Моля да споделите за този уред, стават ли поничките и третия комплект плочи за какво е?

Мисля го, ама докато го измисля ще вземе да свърши.

# 1 859
Дари, пише го- третия вид плочи е с мотиви (примерно мече, сърце, цвете- не знам на този конкретно какви са, аз имам по-стар модел). Също в по-стар модел уред за понички от Лидъл (но 800 вата)  правя понички и винаги стават хубави. Изпичат се добре, не залепват (с мазнина в тестото не намазнявам плочите).

Едва ли 50 вата по-малко ще пречат на изпичането- гофретите стават идеални с тези ватове.

Общи условия

Активация на акаунт