Кой е прав в случая

• 5 278
  • 150
  •   1
Отговори
# 45
Хахахаа! Намерили че премерили. Това е някакъв вид разсрочена зестра.

Не, не. Човекът почти е постигнал комунизма – жилището и сексът – безплатни.
Ако намери кой да му спонсорира и останалите сметки и храната – работата става бетон.
Мамин златен той... То затова е подлъгал 17-годишното, нормална жена с акъла си ще се хване ли с такъв?

# 46
Цитат
В смисъл, не съм си представял, че ще плащам наем на нашите.

Ако синът ми, се нанесе да живее в мой имот, след като си е взел хляба в ръцете, че и малка булка доведе там, ще плаща наем не, ами и ушите ще му плющят. С булка или без булка.

Какво сте свикнали да ви дондуркат родители, баби и лели до пенсия.

Оо.. ясно. Sad Сега виждам по друг начин нещата.

# 47
  • Насред хаоса
В отговор на  La Sombra , когато стана на въпрос, че трябва да плащам наем, след като се нанесем там, спорихме доста по тази тема, както с него, така и с баба му сме говорили, и тя беше готова да се откаже, но аз се съгласих, защото разбирам, че и тя е затруднена финансово и би и помогнало да и давам тази малка сума
То щото ти хич не си затруднена финансово - на 17, без постоянна и стабилна работа с добри доходи. Той е за бой, че допуска това - можеше например да не спори, а да дава тия пари на бабата, че и отгоре. Или поне да ги поделите. Ама и ти си за бой, задето вместо да живееш на тия години, си се втурнала да си играеш на семейство с някого. Вместо да си гледаш ученето и безгрижието.

# 48
Хахахаа! Намерили че премерили. Това е някакъв вид разсрочена зестра.

Не, не. Човекът почти е постигнал комунизма – жилището и сексът – безплатни.
Ако намери кой да му спонсорира и останалите сметки и храната – работата става бетон.
Мамин златен той... То затова е подлъгал 17-годишното, нормална жена с акъла си ще се хване ли с такъв?

А, той ще има още много ползи, като гледам, момата ще се хване на работа и яко ще налива, така че даже в плюс ще му дойде. Може и да му циментира двора на някоя селска къща:)

Не знам, за мен това момиче на 17 няма достатъчна родителска подкрепа. По принцип е тревожен знак толкова рано да се хване с живота на възрастните.

# 49
Явно си от "модерните" мъже, които цял живот се държат като тийнове и поемат възможно най-малко отговорности.На 25 щом не се определяш като мъж, няма какво повече да кажа..

# 50
Най са за бой родителите на момичето.  Ще се хапят, ама то човек от акъла си пати

# 51
Да погледнем ли в кристалната топка? Сценарият е ясен: тя ще учи и работи едновременно. Като станат семейство, ще работи и ще поеме накрая всички разходи, щото то пазаруването на храна е женска работа. А Той е осигурил жилище, затова тя трябва да поеме плащанията. Неговата заплатка отива по перо "джобни и хобита", тя покрива всичко и накрая комунизмът е построен, жената извлачва всичко на гърба си, а българският мъж няма даже да се препоти.

Впрочем как точно на 24 се завършва магистратура, че и със стаж? Нещо не ми излизат годините...

# 52
  • Варна
Сирен, забрави да кажеш и са децата. Там пак тя ще опъва щото е женска работа.

# 53
В отговор на  La Sombra , когато стана на въпрос, че трябва да плащам наем, след като се нанесем там, спорихме доста по тази тема, както с него, така и с баба му сме говорили, и тя беше готова да се откаже, но аз се съгласих, защото разбирам, че и тя е затруднена финансово и би и помогнало да и давам тази малка сума
То щото ти хич не си затруднена финансово - на 17, без постоянна и стабилна работа с добри доходи. Той е за бой, че допуска това - можеше например да не спори, а да дава тия пари на бабата, че и отгоре. Или поне да ги поделите. Ама и ти си за бой, задето вместо да живееш на тия години, си се втурнала да си играеш на семейство с някого. Вместо да си гледаш ученето и безгрижието.
Ааа не, много бой съм ял от нашите. Недей, че ако чуятще решат ей така да ме набият просто. 🤣

# 54
  • София
Цялата ситуация от гледна точка на кисела лелка:

Родителското тяло субсидира тъпкача на дъщеря си.

Ще субсидира, къде ще ходи. За някои родители подобна игра е повод за гордост.
Нали ученичката се е загаджила с  изучен мъж от по-голям град. Може пък да е сериозна работата, да се стигне до сватба. После селянката ражда златното яйце, мота се с количката по градинките и ...Историята е позната в прованса.

# 55
Хора, прочетох коментарите ви, намерих отговор на въпросите си, но ще ви помоля тези, които пишат груби коментари да спрат.

# 56
Не са груби, много са реалистични, за съжаление.

# 57
Наистина не намирам за уместно да обиждате родителите и приятеля ми . Затова ще ви помоля тези, които вече писаха злобни  коментара да престанат

# 58
  • София
Не виждам защо ще спориш с жената, щом се нанасяш в жилището й и реално си никоя?
Да, гадже си на внука й, но  нищо повече.
Ако той приема връзката ви за сериозна и "съжителство на семейни начала", би трябвало да поеме плащането на наема без да се пазари и без въобще да дава възможност на вашите да го плащат.
Толкова ли не се усещаш, че и при него играта на семейство е в рамките на "заедно в кревата", но всичко друго поравно, че и наема ти-като на обикновена съквартирантка.
Само че,  си тръгнала още ученичка да го играеш хем млада булка, хем съквартирантка,  издържана от другите, та докъде ще я докараш, не знам.

# 59
Айша (Аиша), хайде да си спестим обидните квалификации!
Момичето пита тук за да се ориентира, а не за да събира злобата от чужди неудачи.

Общи условия

Активация на акаунт